18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal FC – Leeds United: Odds og optakt den 8. maj 2022

Gunners og Lilywhites i pointnød i hver sin ende af tabellen

Arsenal FC og Eddie Nketiah har brug for alle 3 point mod Leeds United søndag eftermiddag. (Foto: Bildbyrån)

Arsenal FC byder på Emirates Stadium velkommen til Leeds united søndag eftermiddag. Værterne er tilbage på fjerdepladsen efter tre imponerende sejre mod stærke modstandere. Leeds United er til gengæld trods en flot periode med fem ubesejrede kampe efter sidste rundes 0:4 mod Manchester City stadig i akut nedrykningsfare. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal FC – Leeds United. Der er kampstart søndag d. 8. maj 2022 kl. 15:00. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Arsenal FC – Leeds United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Chris Kavanagh
Stadion: Emirates Stadium, London
Vejret: 17° og let vind


Optakt til Arsenal FC – Leeds United: Skader, karantæner og startopstillinger

Fra midten af marts gik lidt af magien af Arsenal FC. Fire nederlag i fem kampe gjorde et ellers temmeligt overbevisende triumftog mod top 4 til en noget mere vaklende og usikker affære. Men deres seneste tre kampe har de vundet mod så stærk modstand som Chelsea FC, Manchester United og West Ham United. Det er solidt arbejde, og det er da også blevet honoreret med en generobring af fjerdepladsen i tabellen. 

I næste runde skal Arsenal FC på udebane mod Tottenham Hotspur, men da rivalerne allerede lørdag spiller mod Liverpool FC og formentlig har tabt, kan Arsenal FC med sejr her øge afstanden, så de piller den værste spænding og fare ud af den direkte konfrontation med Tottenham Hotspurs. Ikke at Gunners vil acceptere nederlag i den kamp, men det er dog en bekymring, de i givet fald kan fjerne fra skuldrene før kampen. Men det kræver jo altså sejr mod Leeds United, som det blev i sæsonens møde på Elland Road, hvor Artetas mandskab vandt 4:1.

De har faktisk slået kapital af trænerskiftet hos Leeds United. Marcelo Bielsa ud. Jesse Marsch ind. Amerikaneren har stabiliseret Leeds United, og de havde en rigtig fin periode med tre sejre og to uafgjorte, før de i seneste runde blev klædt af foran egne fans af Manchester City, der vandt hele 4:0 på Elland Road. Øv. Og av. 

Og trods den for et bundhold godkendte pointhøst på 11 styks i de seneste seks kampe må Leeds United acceptere, at de stadig er i overhængende nedrykningsfare. Everton er godt nok to point efter dem lige nu, men The Toffees har en kamp i hånden, så der skal point på kontoen for Leeds United.

Arsenal FC:

 • Ben White (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Takehiro Tomiyasu (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Kieran Tierney (Back, Fast) – Skadet
 • Thomas Partey (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Bukayo Saka (Kant, Fast) – Tvivlsom

Leeds United:

 • Liam Cooper (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Stuart Dallas (Back, Fast) – Skadet
 • Adam Forshaw (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Tyler Roberts (Angreb, Fast) – Skadet
 • Patrick Bamford (Angreb, Fast) – Skadet

Arsenal FC forventet startopstilling: Ramsdale; Tomiyasu, Holding, Gabriel, Tavares; Elneny, Xhaka; Saka, Ødegaard, Martinelli; Nketiah.

Leeds United forventet startopstilling: Meslier; Ayling, Llorente, Struijk, Firpo; Klich, Phillips; Raphinha, Rodrigo, Harrison; James.


Odds på Arsenal FC – Leeds United

Bookmakernes odds sender favoritrollen til Arsenal FC.


Odds-forslag: Gunners rækker ud efter top 4, mens nettet strammes om Leeds United

Arsenal FC er i fornem form med tre sejre over mandskaber fra rækkens top 7 i deres seneste tre kampe. Scoren siger 9:4, så der er faldet mere end fire mål i snit i de tre kampe. Da de to hold mødtes i ligaen tilbage i december, blev det 4:1 til Arsenal FC, og i det hele taget ser det ud til, at Arsenal FC igen har fundet den fine form frem, som kan bære dem hele vejen gennem sæsonafslutningen og sikre den top 4-plads, de har kæmpet så hårdt for. 

Leeds United har ikke tabt deres tre seneste udekampe i ligaen. Wolves (3:2), Watford FC (3:0) og Crystal Palace FC (0:0) har rettet en anelse op på en jammerlig udebanestatistik, så de nu er på fire sejre og otte nederlag i 17 udekampe. Selv om Manchester City er en mægtig modstander, afslørede 0:4 hjemme på Elland Road, at Leeds United ikke helt har fået løst problemet med et forsvar, der minder mere om en si end om en mur. 72 mål har holdet lukket ind i 34 kampe. Mere end to mål i hver eneste af sæsonens kampe. 

Anbefalingen har stor respekt for det arbejde, Jesse Marsch har lavet med Leeds United, og deres slutspurt er forhåbentlig for dem ikke slut endnu. For så rykker de ned. Men det bliver næppe på Emirates, de henter de nødvendige point til overlevelse. Buddet her bliver, at Arsenal FC fortsætter de fine takter og vinder med mindst to overskydende mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,31
Arsenal FC -1,5
Gå til Nordicbet *


Arsenal FC – Leeds United: Statistik, topscorer og H2H

 • Arsenal FC er aktuelt nummer 4 i Premier League med 63 point efter 34 kampe.

 • Tallene for Arsenal FC siger 20-3-11 og 54:41.

 • Gæsterne fra Leeds United er nummer 17, og de har 34 point efter 34 runder. 

 • Leeds Uniteds statistik lyder på 8-10-16, mens deres målforskel er 38:72.

 • Arsenal FCs topscorer er Bukayo Saka, der har nettet 11 gange. 

 • Hos Leeds United er hyppigste gæst på måltavlen Raphinha, som står på 10 kasser.


Expected Goals: Arsenal FC – Leeds United – de seneste tre kampe

Arsenal FCResultatxGLeeds UnitedResultatxG
West Ham United – Arsenal FC (1-2) 0,46 – 1,35Leeds United – Manchester City(0-4)1,48 – 2,16 
Arsenal FC – Manchester United (3-1)2,56 – 1,98Crystal Palace FC – Leeds United(0-0) 1,55 – 0,40
Chelsea FC – Arsenal FC(2-4)1,19 – 1,61 Watford FC – Leeds United(0-3) 0,18 – 1,22
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Arsenal FC – Leeds United?

Arsenal FC – Leeds United spilles søndag den 8. maj 2022 klokken 15:00.

Hvor spilles Arsenal FC – Leeds United?

Arsenal FC – Leeds United spilles på Emirates Stadium i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar