18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal FC – Everton FC: Odds og optakt den 22. maj 2022

Arsenal FC og Nketiah rækker ud efter den sidste spinkle chance for top 4 og CL-billetter. (Foto: Bildbyrån)

Arsenal tager i sidste runde i Premier League mod Everton FC. Værterne skal bruge et nederlag til rivalerne fra Tottenham, hvis de skal kravle ind i top 4. Gæsterne fra Everton FC vendte i torsdags 0:2 til 3:2-sejr mod Crystal Palace FC og dermed sikrede de sig endnu en sæson i Premier League. Der er vel ret god grund til at antage, at de har festet siden torsdag aften. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal FC – Everton FC. Der er kampstart søndag d. 22. maj 2022 kl. 17:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Arsenal FC – Everton FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andre Marriner
Stadion: Emirates Stadium, London
Vejret: 20° og let vind

Optakt til Arsenal FC – Everton FC: Skader, karantæner og startopstillinger

På en eller anden måde er det lykkes for Arsenal at spænde ben for sig selv i kampen om top 4. De sluttede april og åbnede maj med en stribe flotte sejre, men da de mødte Tottenham Hotspur i en direkte duel om fjerdepladsen, gik det helt galt. Rob Holding fik to gule kort i kampens første halve time, og dermed var Gunners i undertal den sidste time. Allerede efter 22 minutter bragte Kane Tottenham Hotspur på 1:0 på et straffespark, som Arsenal FC følte var meget tyndt. 

Det ændrede dog ikke på, at det blev en ensidig affære med klar 3:0-sejr til Spurs, og da Arsenal FC derefter tabte 2:0 ude mod Newcastle United, kravlede Tottenham Hotspur forbi og ligger nu som klar favorit til at tage fjerdepladsen. Spurs spiller ude mod for længst nedrykkede Norwich City, og Tottenham Hotspur skal tabe kampen, hvis Arsenal FC skal kunne snuppe fjerdepladsen, for de er to point efter og har en målscore, der er 15 mål ringere. 

Selv om Everton FC godt kan vise sig at være meget medgørlige, taber de dog ikke med 15 mål. Faktisk er det lykkedes for træner Lampard og hans flok at sætte en fin sæsonafslutning sammen, hvor de har hentet 10 point i de seneste fem kampe, hvor de har slået Chelsea FC, Leicester City og Crystal Palace FC. Og med det flotte comeback mod Crystal Palace FC torsdag hvor Everton FC vendte 0:2 ved pausen til samlet 3:2-sejr, er holdet helt sikkert sprængfyldt med positivitet, lettelse og en følelse af frihed. 

Det har været en rædderlig sæson for Everton FC, men nu kan de så bruge sommeren til at bygge både trup og tro på egne evner op igen, og så må det forventes, at de i den kommende sæson igen er at finde i den øverste halvdel af tabellen, hvor de er endt i fire af de seneste fem sæsoner.


Arsenal FC:

 • Takehiro Tomiyasu (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Kieran Tierney (Back, Fast) – Skadet
 • Thomas Partey (Midtbane, Fast) – Skadet


Everton FC:

 • Jarrad Branthwaite (Forsvar, Fast) – Karantæne)
 • Ben Godfrey (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Yerry Mina (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Nathan Patterson (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Andros Townsend (Midtbane, Fast) – Skadet 
 • Salomon Rondon (Angreb, Reserve) – Karantæne

Arsenal FC forventet startopstilling: Ramsdale; Soares, White, Gabriel, Tavares; Elneny, Xhaka; Saka, Ødegaard, Rowe; Nketiah.

Everton FC forventet startopstilling: Pickford; Coleman, Kenny, Holgate; Iwobi, Doucouré, Gomes, Mykolenko; Gordon, Calvert-Lewin, Richarlison.


Odds på Arsenal FC – Everton FC

Kampens odds indikerer, at Arsenal FC er bookmakernes favoritter.


Odds-forslag: Slip tøjlerne og giv den gas

Det er svært at forestille sig, at Tottenham Hotspur smider en matchbold mod allerede nedrykkede Norwich City. Derfor kan denne kamp hurtigt ende med at være helt uden betydning for andre end tilskuernes underholdning og spillernes selvtillid. Arsenal FC har haft en meget svingende sæson, og selv om det sandsynligvis glipper med CL, vil det klæde dem at levere en helhjertet indsats i sæsonens sidste kamp på Emirates. 

Everton FC kan være en anelse vanskeligere at tilskrive en form for motivation. Og så alligevel. Nøj, de har været elendige i en længere periode, og mon ikke de nyder, at de fik afværget nedrykningen, og at de faktisk har spillet bedre og været mere effektive og solide i den seneste måneds tid? Det vil de da givet bygge videre på. Bliver det med vilde skraldemandstacklinger og hovedløse sats? Forhåbentlig ikke, da der jo ikke er så meget på spil, og mon ikke de trods alt respekterer hinandens helbred her på kanten af sommerferien, så de ikke skader hverandre? 

Men det kan nu godt blive en kamp, hvor der bliver givet og taget alligevel. Begge mandskaber vil for moralen have godt af at slutte sæsonen med en god præstation, og anbefalingen er overbevist om, at vi får begge hold på tavlen, og at der falder mindst tre mål på Emirates søndag.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,17
Begge hold scorer OG Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Arsenal FC – Everton FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Arsenal FC er på 5. pladsen i Premier League med 66 point efter 37 kampe. 

 • Tallene for Arsenal FC lyder på 21-3-13 og 56:47.

 • Everton FC er nummer 16 med 39 point efter 37 runder. 

 • Everton FCs statistik er 11-6-20, mens deres målscore er 42:61.

 • Hos Arsenal FC er Bukayo Saka topscorer med 11 træffere. 

 • Flittigste mand ved måltruget hos Everton FC er Richarlison, der har nettet 10 gange. 
Info
NavnArsenalARS
Land
England
ENG
CheftrænerMikel Arteta
Websitewww.arsenal.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
14
Mål
17
Mål imod
20
Rent bur
6
Gule kort
18
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
3
Mål
11
Rent bur
3
Gule kort
1


Expected Goals: Arsenal FC – Everton FC de seneste tre kampe:

Arsenal FCResultatxGEverton FCResultatxG
Newcastle United – Arsenal FC(2-0) 1,51 – 0,44Everton FC – Crystal Palace FC (3-2) 0,82 – 1,62
Tottenham Hotspur – Arsenal FC(3-0) 2,74 – 0,34Everton FC – Brentford FC (2-3) 2,46 – 1,58
Arsenal FC – Leeds United (2-1) 2,86 – 0,54 Watford FC – Everton FC (0-0) 0,51 – 1,31
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Arsenal FC – Everton FC?

Arsenal FC – Everton FC spilles søndag den 22. maj 2022 klokken 17:00.

Hvor spilles Arsenal FC – Everton FC?

Arsenal FC – Everton FC spilles på Emirates Stadium i London i England.

Skriv et svar