18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Arsenal FC – Brighton and Hove Albion: Odds og optakt den 23. maj 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Arsenal FC tager på sæsonens sidste spilledag mod Brighton and Hove Albion. Hjemmeholdet er ét point efter Tottenham og Everton i tabellen, og de skal begge overhales, hvis Arsenal FC skal spille europæisk i den kommende sæson. Det er kun sejr, der tæller for værterne, mens gæsterne kommer med al den selvtillid, de må have fået af at banke de nykårede mestre fra Manchester City i onsdags. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal FC – Brighton and Hove Albion. Der er kampstart søndag d. 23. maj 2021 kl. 17:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL
Arsenal FC – Brighton and Hove Albion: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonathan Moss
Stadion: Emirates, London
Vejret: 12° og frisk vind samt risiko for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Arsenal
Brighton
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 23. maj 2021 17:04.


Optakt til Arsenal FC – Brighton and Hove Albion: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været utroligt svingende, hvad Arsenal FC har præsteret i sæsonens løb. De har tumlet rundt i den nederste halvdel af tabellen undervejs, men de har altså også spillet sig frem til Europa League-semifinalerne, som de tabte til spanske Villarreal. Det var ellers den korteste vej til Europa for Arsenal FC, men nu må de i stedet for række ud efter, krydse fingre og håbe på enormt meget medvind på sidste spilledag, så de kan kravle op på syvendepladsen og nappe en billet til det ukendte land, vi kalder Europa Conference League. 

Vejen til Europa går primært via en hjemmesejr over Brighton and Hove Albion. Med fire sejre i ligaen på stribe er formen fin for værterne, og de stiller med næsten fuld besætning til opgøret. David Luiz døjer stadig med en skavank, men da brasilianeren forlader klubben til sommer, må det formodes, han får om ikke andet et par ‘vinke-og-klappe-minutter’ på banen, så publikum kan tage afsked med ham. Ja, publikum! Der er udbudt 10.000 billetter til hjemmeholdets fans, så der kan blive tryk på fra tribunerne. 

Måske var det trykket fra de livsnydende fans på sydkysten, der gjorde det, da Brighton and Hove Albion i onsdags hjemme på Amex Stadium besejrede de kommende mestre fra Manchester City. Godt nok kom mestrene foran 2-0, men de fik også et rødt kort, og så lykkedes det for Brighton and Hove Albion at vende kampen rundt og vinde 3-2. Ganske imponerende af et mandskab, der indtil for kort tid siden var i reel nedrykningsfare i bunden af tabellen. 

De har en fin statistik på Emirates, hvor de har vundet og spillet uafgjort i de to seneste besøg. og i de seneste seks indbyrdes møder er det blevet til tre sejre til Brighton and Hove Albion – alle tre på 2-1 – og til to uafgjorte – begge endte 1-1 – og så er det én gang blevet til sejr til Arsenal FC. Det var så seneste møde i en halvkedelig affære 29. december 2020, hvor Arsenal FC vandt 1-0 hos Brighton and Hove Albion. 

Arsenal FC:

 • Mathew Ryan (Mål, Reserve) – Spærret
 • David Luiz (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Hector Bellerin (Back, Fast) – Skadet

Brighton and Hove Albion:

 • Joel Veltman (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Tariq Lamptey (Back, Reserve) – Skadet
 • Solomon March (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Davy Propper (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Neal Maupay (Angreb, Fast) – Karantæne
 • Danny Welbeck (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Arsenal FC forventet startopstilling: Leno; Chambers, Holding, Magalhaes, Tierney; Xhaka, Partey; Pépé, Ødegaard, Saka; Aubameyang.

Brighton and Hove Albion forventet startopstilling: Sanchez; White, Dunk, Webster; Gross, Bissouma, Lallana, Burn; Allister, Trossard; Zeqiri.


Odds på Arsenal FC – Brighton and Hove Albion

Oddsene viser, bookmakerne har Arsenal FC som klar favorit i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Arsenal med ryggen mod muren og gæsterne med vinden i ryggen

I sæsonens 37 kampe har Arsenal FC i alt været involverede i 92 scoringer. Det er et snit på 2,48 pr. kamp. I deres seneste 5 hjemmekampe er der i alt faldet 13 scoringer og altså et marginalt højere snit på 2,6 mål pr. kamp. Det er blevet til 2 sejre og 2 nederlag og 1 enkelt uafgjort. 

Gæsternes 37 kampe har budt på 84 mål, og det er bare 2,27 mål i snit. I deres seneste 6 udekampe er der kun faldet 11 scoringer , hvilket er sølle 1,83 i snit. Det har i det hele taget været et problem for Brighton and Hove Albion i sæsonens løb, at de har haft svært ved at score på deres muligheder, og til dette opgør må de formentlig undvære både topscorer Neal Maupay og ellers formstærke Danny Welbeck. Måske var det symptomatisk, at 2 af scoringerne i onsdags blev sat ind af forsvarsspillerne Adam Webster og Dan Burn.

Seneste møde mellem de 2 hold endte som nævnt 1-0 til Arsenal FC, men 8 af de foregående 9 møder har budt på scoringer fra begge mandskaber. Her er der ikke alverden på højkant for Brighton and Hove Albion, og de skal ikke engang vise sig frem for deres fans, men mon ikke de vil forsøge at ride en anelse videre på den positive bølge? Vi kan i hvert fald godt se dem komme på tavlen på Emirates, og det er svært at se, hvordan Arsenal FC skulle undgå at komme på tavlen også. Anbefalingen er, at begge hold scorer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,75
Begge hold scorer
Besøg Bet365 *


Arsenal FC – Brighton and Hove Albion: Statistik, topscorer og H2H

 • Arsenal FC er nummer 9 i tabellen med 58 point efter 37 kampe. De har bare et point op til Tottenham og Everton på pladserne foran. 7. pladsen giver europæisk kvalifikation. 

 • Statistikken for Arsenal FC er lige nu 17-7-13 med en målforskel på 53:39. 

 • Brighton and Hove Albion er placeret trygt som nummer 16 med 41 point efter 37 runder. De er sikret endnu en sæson i Premier League, da der er hele 13 point ned til en nedrykningsplads. 

 • Tallene for gæsterne viser 9-14-14 og scoren 40:44.

 • Hos Arsenal FC er franske Alexandre Lacazette topscorer med 13 ligatræffere.

 • Brighton and Hove Albions topscorer er også fransk – det er Neal Maupay, som er noteret for 8 scoringer. 


Expected Goals: Arsenal FC – Brighton and Hove Albion – de seneste tre kampe

Arsenal FCResultatxGBrighton and Hove AlbionResultatxG
Crystal Palace – Arsenal FC(1-3)1,58 – 1,88Brighton and Hove Albion – Manchester City(3-2)2,03 – 0,93
Chelsea – Arsenal FC(0-1)2,29 – 0,83Brighton and Hove Albion – West Ham United(1-1)1,05 – 1,34
Arsenal FC – West Bromwich(3-1)1,40 – 0,83Wolverhampton – Brighton and Hove Albion(2-1)1,50 – 0,35
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar