18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal FC – Brighton and Hove Albion: Odds og optakt den 9. april 2022

Gunners skal tilbage på sporet mod The Seagulls

Bukayo Saka har gang i en fornem sæson, og han er netop nu delt topscorer hos Arsenal FC. (Foto: Bildbyrån)

Det var muligvis sæsonens ringeste kamp, Arsenal FC skød af, da de tabte 3:0 på Selhurst Park i mandags. I hvert fald den ringeste indtil nu. De har dog stadig fjerdepladsen inden for rækkevidde, og lørdag eftermiddag får de hjemme på Emirates besøg af Brighton and Hove Albion, som er helt ude af form og ikke har scoret i deres tre seneste kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal FC – Brighton and Hove Albion. Der er kampstart lørdag d. 9. april 2022 kl. 16:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Arsenal FC – Brighton and Hove Albion: Dommer, stadion og vejr

Dommer: David Coote 
Stadion: Emirates Stadium, London
Vejret: 11° og jævn vind

Optakt til Arsenal FC – Brighton and Hove Albion: Skader, karantæner og startopstillinger

To nederlag i de tre seneste kampe har sat en stopper for Arsenal FCs himmelflugt indtil videre, men da konkurrenterne også smider point hist og her, er det stadig træner Artetas mandskab, der ligger bedst til i kampen om fjerdepladsen og de ekstremt værdifulde billetter til Champions League. 

Lige nu er Arsenal FC godt nok nummer fem efter Tottenham Hotspur, men de er á point, og Arsenal FC har spillet en kamp færre. Det ser dog stadig ud til, at duellen i sæsonens tredjesidste runde mellem netop Tottenham Hotspur og Arsenal FC bliver den afgørende i spillet om fjerdepladsen. Men først venter altså for Arsenal FC denne kamp, hvor de skal have oprejsning for det pinefulde 3:0-nederlag mod Crystal Palace FC, og de må klare sig uden både Kieran Tierney og Thomas Partey, der blev skadede i duellen mod The Eagles.

Brighton and Hove Albion hentede senest et enkelt point, og selv om det er fremskridt fra de seks foregående kampe, som alle er blevet tabt, vil de nok være skuffede. For modstanderen var bundproppen Norwich City, og Brighton and Hove Albion var ikke i stand til at besejre de gulgrønne, så det endte 0:0. Stadig bedre end nederlag men ikke meget. 

Man siger, at ‘godt begyndt er halvt fuldendt’, og det læner de sig givetvis op af hos træner Graham Potters trup. For en stærk indledning på sæsonen gør, at de trods den helt igennem elendige form, er holdet stadig på 13. pladsen og har 10 point ned til nedrykningszonen. Dette er første opgør af tre på stribe på fremmed græs for Brighton, og de to næste er mod Tottenham Hotspur og Manchester City. Det ligner heller ikke umiddelbart opgør, hvor de endelig igen henter en sejr.


Arsenal FC:

 • Takehiro Tomiyasu (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Kieran Tierney (Back, Fast) – Skadet
 • Thomas Partey (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Nicolas Pepe (Kant, Fast/Reserve) – Sygdom


Brighton and Hove Albion:

 • Adam Webster (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Moises Caicedo Corozo (Midtbane, Reserve) – Sygdom
 • Jakub Moder (Midtbane, Fast) – Skadet

Arsenal FC forventet startopstilling: Ramsdale; Soares, White, Gabriel, Tavares; Lokonga, Xhaka; Saka, Ødegaard, Rowe; Lacazette.

Brighton and Hove Albion forventet startopstilling: Sanchez; Veltman, Dunk, Cucurella; Lamptey, Groß, Mac Allister, March; Trossard; Maupay, Welbeck.


Odds på Arsenal FC – Brighton and Hove Albion

Ifølge kampens odds er Arsenal FC ganske klare favoritter.


Odds-forslag: Emirates sparker gang i Gunners igen

Arsenal FC har måske nok fået blot tre point i deres seneste tre kampe, men nu er de hjemme på Emirates igen, hvor de har vundet 10 af sæsonens foreløbig 14 kampe. Deres eneste nederlag på Emirates er kommet mod de tre tophold i tabellen, så der er god grund til optimisme her. 

Selv om de mangler både Tierney og Partey, bør der være kvalitet nok i mandskabet til at lægge så meget pres på gæsterne, at de ikke kan stå mod. For gæsterne er i horribel form. De har blot én sejr i deres seneste 12 kampe, og i deres seneste syv kampe har de scoret i alt ét mål. Og nu må de så undvære midtbanemotoren Jakub Moder, der udgik skadet af nulløsningen mod Norwich City. 

Anbefalingen har svært ved at forestille sig andet, end at Arsenal FC finder tilbage til deres fine form og flow, for 0:2 hjemme mod Liverpool FC kan ske for de fleste i denne sæson, og 3:0-nederlaget på Selhurst Park var så gennemført ringe, at Gunners givet ikke kan spille så skidt to gange i træk. 10 sejre i 14 hjemmekampe og 2:0 i seneste duel i London gør, at vi går med sejr til Arsenal FC.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,68
Arsenal FC vinder
Gå til Nordicbet *


Arsenal FC – Brighton and Hove Albion: Statistik, topscorer og H2H

 • Arsenal FC er netop nu nummer 5 i Premier League med 54 point efter 29 kampe. 

 • Arsenal FCs statistik er 17-3-9 og 44:34.

 • Brighton and Hove Albion er placeret på 13. pladsen i tabellen med 34 point efter 30 runder. 

 • Tallene for Brighton and Hove Albion viser 7-13-10, mens deres måldifference siger 26:36.

 • Arsenal FCs topscorere er indtil videre Bukayo Saka og Emile Smith Rowe, som begge har scoret 9 gange. 

 • Hos Brighton and Hove Albion er det franske Neal Maupay, som har scoret mest med 8 træffere.


Expected Goals: Arsenal FC – Brighton and Hove Albion de seneste tre kampe:

Arsenal FCResultatxGBrighton and Hove AlbionResultatxG
Crystal Palace FC – Arsenal FC(3-0) 1,31 – 0,94Brighton and Hove Albion – Norwich City(0-0) 3,64 – 0,33 
Aston Villa FC – Arsenal FC(0-1) 0,46 – 0,81Brighton and Hove Albion – Tottenham Hotspur (0-2) 0,74 – 1,78 
Arsenal FC – Liverpool FC(0-2) 0,57 – 0,96 Brighton and Hove Albion – Liverpool FC(0-2) 0,55 – 2,69 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Arsenal FC – Brighton and Hove Albion?

Arsenal FC – Brighton and Hove Albion spilles lørdag den 9. april 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Arsenal FC – Brighton and Hove Albion?

Arsenal FC – Brighton and Hove Albion spilles på Emirates Stadium i London i England.

Skriv et svar