18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Arsenal FC – Aston Villa FC: Odds og optakt den 22. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Med en sen udligning i mandagens hjemmekamp mod Crystal Palace nåede Arsenal FC op på fem kampe uden nederlag. Fredag aften får de besøg af Aston Villa FC, der kommer fra to nederlag, men de seneste tre indbyrdes møder har Aston Villa FC vundet, og Arsenal FC har slet ikke scoret i de tre kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal FC – Aston Villa FC. Der er kampstart fredag d. 22. oktober 2021 kl. 21:00. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Arsenal FC – Aston Villa FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: Emirates Stadium, London
Vejret: 10° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 18:33.

Optakt til Arsenal FC – Aston Villa FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter de indledende tre nederlag på sæsonen for Arsenal FC er der trods alt kommet en vis form for stabilitet i pointhøsten, for de tre nederlag blev umiddelbart fulgt af tre sejre, og de seneste to kampe har de spillet uafgjort. Men spillet er stadig ikke overbevisende, og det er jo tankevækkende, at Alexandre Lacazette, som i denne sæson er reduceret til reserve, fik 25 minutter på banen mandag aften, og reelt leverede den bedste præstation blandt Arsenal FCs udvalgte.

Granit Xhaka er stadig ude, og han får nok selskab af unge Saka, der fik et ordentligt spark over læggen. Det kan så give plads til Lacazette og flytte Aubameyang ud på kanten i stedet. Og paradoksalt nok kan det vise sig, at en rokade, som træner Arteta hverken har ønsket eller selv besluttet, er præcis dét, der skal til for at få Arsenal FC i rette omdrejninger igen. Hvis Lacazette rammer formen fra sidste sæson og fra i mandags, har han i hvert fald potentiale til at få en afgørende rolle fredag aften. 

Aston Villa FC imponerede med 3:0 over Everton FC og 1:0 ude mod Manchester United, men nu er de så nede på jorden igen efter først 2:1-nederlag mod Tottenham Hotspur og endnu et nederlag i weekendens West Midlands Derby mod Wolverhampton Wanderers. Aston Villa FC var ellers foran 2:0 med 10 minutter igen, men tre scoringer af Ulvene vendte billedet på hovedet og holdt Aston Villa FC ude af tabellens øverste halvdel. De er indtil videre nummer 13. 

Der er flere spillere på venteliste i forhold til klarmelding til weekenden, og det gælder blandt andre backen Cash og kanterne Bailey og Trezeguet. Formen er ikke god for gæsterne, men mon ikke træner Dean Smith vil lægge vægt på, at Aston Villa FC vandt begge opgør i sidste sæson mod Arsenal FC, og kampen på Emirates blev endda vundet så klart som 3:0 på to scoringer af Ollie Watkins og et selvmål af Saka. 

Arsenal FC:

 • Granit Xhaka (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Bukayo Saka (Kant, Fast) – Tvivlsom

Aston Villa FC:

 • Matty Cash (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Leon Bailey (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Bertrand Traore (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Trezeguet (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Keinan Davis (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Arsenal FC forventet startopstilling: Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Partey, Ødegaard; Pepe, Smith Rowe, Aubameyang; Lacazette.

Aston Villa FC forventet startopstilling: Martinez; Konsa, Tuanzebe, Mings; Cash, McGinn, Luiz, Targett; Buendia; Ings, Watkins.


Odds på Arsenal FC – Aston Villa FC

Oddsene peger på, at vi kan forvente en hjemmesejr.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Tror vi på 3-tallets magi?

I mange kulturer globalt er 3-tallet helligt. Noget tyder på, de har gang i en tilbedelse af tallet 3 hos Arsenal FC. De tabte sæsonens første tre kampe. De lukkede ni mål ind i de 3 kampe – altså præcis 3 i snit. Dernæst fulgte 3 sejre på stribe. Og nu har de så spillet to uafgjorte, og den her kamp kan egentlig godt ligne en pointdeling på forhånd, og så vil Arsenal FC spille deres tredje uafgjorte i træk og have en statistik på 3-3-3. Magi? Eller er det bare The Work of the Wizard Arteta?

Ej, pjat til side. Det var ikke overbevisende, hvad Arsenal FC leverede på hjemmebane mod Crystal Palace i mandags. Det var med kampens allersidste spark, at Lacazette reddede et enkelt point for Gunners, og selv om de nu er på – inklusive Carabao Cuppen – seks kampe uden nederlag, er det svært at se dem med en ren walkover her. 

For gæsterne fra Aston Villa FC har bidt fint fra sig og efter de to sejre mod Everton FC og Manchester United har de været en kende uheldige med at hive 0 point fra de følgende kampe mod Tottenham Hotspur og Wolverhampton Wanderers. Den pointmæssige fremgang hos Arsenal FC har ikke helt vist sig i spillet, og de kan sagtens få problemer med at knække koden til Aston Villa FC. Anbefalingen her er, at de to hold deler med et point til hver.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,85
Uafgjort
Gå til Marathonbet *


Arsenal FC – Aston Villa FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Arsenal FC er på 12. pladsen i Premier League med 11 point efter 8 kampe. 

 • Statistikken for Arsenal FC er 3-2-3 med scoren 7:12.

 • Gæsterne fra Aston Villa FC er nummer 13 i tabellen med 10 point fra deres første 8 opgør.

 • Aston Villa FCs tal viser 3-1-4 og en målscore på 12:12.

 • Pierre-Emerick Aubameyang er topscorer hos Arsenal FC med 3 træffere.

 • Hos Aston Villa FC er Danny Ings den grådigste målsluger med foreløbig 3 scoringer. 
Info
NavnArsenalARS
Land
England
ENG
CheftrænerMikel Arteta
Websitewww.arsenal.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
14
Mål
17
Mål imod
20
Rent bur
6
Gule kort
18
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
3
Mål
11
Rent bur
3
Gule kort
1


Expected Goals: Arsenal FC vs. Aston Villa FC de seneste tre kampe:

Arsenal FCResultatxGAston Villa FCResultatxG
Arsenal FC – Crystal Palace(2-2)2,64 – 0,74Aston Villa FC – Wolverhampton Wanderers(2-3)0,95 – 1,66 
Brighton & Hove Albion – Arsenal FC(0-0)2,94 – 0,32Tottenham Hotspur – Aston Villa FC(2-1)1,62 – 1,21 
Arsenal FC – Tottenham Hotspur(3-1) 1,22 – 0,95 2,06 – 3,85Manchester United – Aston Villa FC(0-1)2,30 – 1,30 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar