18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Arsenal – Everton: Odds og optakt den 23. april 2021

Det er ikke helt slut endnu! De to hold har henholdsvis 6 og 7 kampe tilbage i Premier League, og de europæiske billetter er stadig inden for rækkevidde, men der skal helst 3 point på kontoen hvis den drøm skal realiseres. Bliver det Arsenal eller Everton, som holder håbet i live? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal – Everton. Der er kampstart fredag d. 23. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på Xee.

GÅ TIL


Arsenal – Everton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jon Moss
Stadion: Emirates Stadium, London
Vejret: 6°, let vind.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 07:39.


Optakt til Arsenal – Everton: Skader, karantæner og startopstillinger

Det blev ikke til noget Super League for Arsenal alligevel, så nu hænger The Gunners med røven i vandskorpen, for der er stadig lang vej op til de pladser, som giver europæisk deltagelse til næste sæson. Det har været en ekstremt skuffende sæson i ligaregi, vi finder dem helt nede på 9.pladsen i tabellen med 7 point op til bysbørnene fra Tottenham. De kan dog glæde sig over, at de har spillet en kamp mindre end Spurs, så forspringet kan potentielt skrumpe ind til 4 point. Problemer er bare, at det ikke kun er Spurs de skal overhale men også Everton og Liverpool. Det ser dog langt bedre ud for hjemmeholdet end det gjorde i starten af sæsonen, de har kun tabt en af deres seneste syv kampe i ligaen men der er stadig for mange resultatmæssige udfald, såsom X imod West Ham, Burnley og senest Fulham. Det ser bedre ud for Arsenal hvis vi kigger på deres Europa League-kampagne, her har de spillet sig i semifinalen hvor Villarreal venter i næste uge, og der er mulighed for at den kamp har større prioritet end at jagte en 6.plads i Premier League. Den er ikke helt god på skadesfronten hos hjemmeholdet, der er mulighed for at Ødegaard og Aubameyang kan blive klar til dette opgør, mens Lacazette, Tierney og David Luiz med sikkerhed er ude. Det er altså fem potentielle startere de kan risikere at mangle, og med tanke på semifinalen i næste uge, så bliver de nok ikke risikeret med mindre de er helt fit for fight.

Everton har gjort det en smule bedre end Arsenal i Premier League, de indtager pladsen lige over The Gunners med 3 point ned, udeholdet har dog spillet en kamp mindre og deres chancer for at kvalificere sig til europæisk fodbold til næste sæson ser mere sandsynlige ud, i hvert fald hvis de kan finde tilbage i nogenlunde form til den sidste del af sæsonen. De er bare ikke skide godt kørende for tiden, i weekenden blev det til den femte kamp i træk uden sejr, og det skal der rettes op på ASAP hvis de skal have nogen som helst form for chance. De havde nok fortjent mere imod Spurs senest, men faktum er at de nu har spillet tre gange X i træk og det rykker simpelthen ikke nok i tabellen. Med en sejr i morgen aften kan de spille sig et point fra 6.pladsen med en kamp i hånden i forhold til Spurs, så håbet lever virkelig hvis bare de begynder at vinde fodboldkampe igen. Skadessituationen hos Everton kunne dog også være bedre, men der er mulighed for at nogle af de skadede profiler kan vende tilbage til dette opgør, især topscorer Calvert-Lewin ville gøre underværker at få med igen.

Arsenal:

 • Kieran Tierney (Back, Fast) – Skadet
 • David Luiz (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Pierre-Emerick Aubameyang (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Martin Odegaard (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Alexandre Lacazette (Angreb, Fast) – Skadet

Everton:

 • Bernard (Kant, Reserve) – Skadet
 • Andre Gomes (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Dominic Calvert-Lewin (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Yerry Mina (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Fabian Delph (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Abdoulaye Doucoure (Midtbane, Fast) – Skadet

Arsenal forventet startopstilling: Ryan; Bellerin, Holding, Gabriel, Xhaka; Thomas, Ceballos; Pepe, Smith Rowe, Saka; Aubameyang.

Everton forventet startopstilling: Pickford; Keane, Godfrey, Holgate; Coleman, Davies, Allan, Digne; Rodriguez; Richarlison, Calvert-Lewin.

Odds på Arsenal – Everton

Oddsene viser, at bookmakerne ser Arsenal som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 07:39.


Odds-forslag: Så er de vist heller ikke bedre!

Det er svært at udpege en vinder til dette opgør, for begge hold har været ustabile hele sæsonen igennem. Det er ikke mange sejrsstimer de får stykket sammen og med de nuværende skadeskvaler i begge lejre, kan meget afhænge af hvem der får deres profiler klar.

Arsenal er blevet gjort til rimelig klare favoritter til dette opgør, de er også lidt bedre kørende end Everton plus de har en lille hjemmebanefordel, men jeg vurderer kampen til at være mere jævnbyrdig end bookmakerne vurderer det. Hvis Tieney, Aubameyang, David Luiz, Lacazette og Ødegaard ikke når at blive klar, så er de enormt svækket, især i offensiven hvor Aubameyang og Lacazette står for størstedelen af målene, og hvor Tierney og Ødegaard er uhyre vigtige for deres chanceskabning. Hvis man oveni det, tænker på at de om under en uge har en vigtig Europa League-semifinale imod Villarreal, hvor der ligger en Champions League-plads og venter til vinderen af den turnering, så begynder jeg at blive lidt varmere på udeholdet.

Everton ligger højere i tabellen, de har kun tabt et af de seneste fire opgør imod Arsenal, de vandt sæsonens første opgør, de er tættere på at kunne spille sig i top-6, så motivationen må også være det større. Det er ved at være sidste udkald for Ancelotti og co. hvis de virkelig vil byde sig til i toppen, og de har intet andet at tænke på end at slutte godt af i ligaen, i modsætning til Arsenal. Jovist, de har også deres skadesproblemer, men Calvert-Lewin forventes altså at være tilbage og det øger deres chancer betydeligt. Jeg synes at favoritværdigheden til Arsenal er blevet lidt for stor, når man tænker på de ovenstående argumenter plus deres svingende form igennem hele sæsonen. Anbefaling lyder på et pointtab til hjemmeholdet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,95
X2
Besøg Nordicbet *


Arsenal – Everton: Statistik, topscorer og H2H

 • Vi finder Arsenal på Premier Leagues 9.plads med 46 point efter 32 spillerunder. De har 7 point op til 6.pladsen, så der skal fart på hvis de vil spille Europa League igen til næste sæson.
 • Everton indtager 8.pladsen i Premier League med 49 point efter 31 spillerunder. De har fire point op til 6 pladsen med en kamp i hånden.
 • Franske Lacazette er spilleren med flest mål i støvlerne for Arsenal i denne sæson, han står noteret for 13 ligamål.
 • Hos Everton er det engelske Calwert-Lewin, der løber med topscorerværdigheden. Han står noteret for 14 fuldtræffere i Premier League.
 • Hvis vi kigger langt tilbage i det indbyrdes regnskab, er det Arsenal der har overhånden. MEN hvis vi kigger på de seneste fire opgør imellem de to, så har The Gunners kun vundet én, tabt to og fået et X. Det kunne tyde på, at Everton er ved at hale ind på Arsenal i de indbyrdes statistikker.
Expected Goals: Arsenal – Everton – de seneste tre kampe

ArsenalResultatxGEvertonResultatxG
Arsenal – Fulham(1-1)3,22 – 1,01Everton – Tottenham(2-2)3,3 – 1,08
Slavia Prag – Arsenal(0-4)0,35 – 1,76Brighton – Everton(0-0)1,73 – 0,57
Sheffield United – Arsenal(0-3)0,64 – 1,85Everton – Crystal Palace(1-1)2,8 – 0,7
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar