18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.20
4/10
Oriente Petrolero
The Strongest
Tipped at 2.20
BettingGuru-avatar
27. maj.
02:30
sport-icon

Anbefalet til

2.00
1/10
Fortuna Düsseldorf
Bochum
Tipped at 2.00
Dagens BetBuilder-avatar
27. maj.
21:30
sport-icon

Anbefalet til

3.20
1/10
Union
Barracas Central
Tipped at 3.20
Dagens Spil-avatar
28. maj.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
2/10
EM 2024 – Spiller Special
Tipped at 2.37
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
EM 2024 Gruppe B
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00

Arsenal buldrer videre mod Bournemouth

| Sidst opdateret:


Arsenal lever fortsat i guldkampen. Sender de endnu en presbold til Manchester City med en sejr mod Bournemouth? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal – Bournemouth. Der er kampstart lørdag d. 4. maj 2024 kl. 13:30. Se kampen på Viaplay eller TV3 MAX eller læs her alt om Premier League på TV

Odds og optakt til Arsenal - Bournemouth i Premier League

Arsenal bliver ved med at holde gulddrømmen i live. Senest med en 3-2 sejr over lokalrivalerne Spurs. Foto: MARTIN DALTON / Alamy Stock Photo

ArsenalBournemouth: Dommer, stadion og vejr

Dommer: David Coote
Stadion: Emirates Stadium, London
Vejret: 16°, sol, let vind

ArsenalBournemouth preview

Arsenal har været fuldkommen forrygende i 2024! 13 sejre ud af 15 mulige, en 0-0’er i topkampen mod Manchester City, og et bittert nederlag til Aston Villa, som kan ende med at koste The Gunners mesterskabet.

Det er umådeligt svært at gøre det bedre end Arsenal har gjort det efter årsskiftet, men Man City har vanen tror også skruet op for dampen i foråret, og Artetas mandskab har dermed ikke skæbnen i egne hænder inden deres tre sidste kampe i sæsonen.

Aktuelt topper Arsenal rækken med 1 point ned til City, som har en kamp i hånden. Hjemmeholdet står dermed overfor tre ‘finaler’, som alle helst skal kaste sejre af sig, mens der samtidig skal krydses fingre for et pointtab til Guardiolas tropper. Aktuelt er Arsenal bedre på målscore, så bare et X til City i én af deres sidste fire kampe vil være nok til at ende øverst på tronen.

Hvis og hvis og hvis.. Arsenal skal sørge for at gøre deres, og lørdag gælder det en ikke helt ukompliceret modstander i Bournemouth, som senest leverede en fremragende indsats mod Brighton, og som tilmed kun har tabt to af de seneste ni kampe i Premier League.

Forventede startopstillinger Arsenal – Bournemouth

Arsenal: Skader og karantæner

Bournemouth: Skader og karantæner

Odds-forslag: Arsenal hurtigt ude af starthullerne

Bournemouth var i særdeles fremragende spillehumør, da de i sidste weekend kørte Brighton ud af banen med 3-0. Kan de også drille guldbejlerne Arsenal på Emirates?

Naaarh… Iraolas mandskab var gode sidst, men de fik også overordentlig fine arbejdsbetingelser mod et formsvagt og modløst Brighton-mandskab. Så nemt kommer de ikke til tingene denne gang.

Arsenal kommer lige fra en fremragende sejr over lokalrivalerne Tottenham, som ellers kunne have været en potentiel bananskræl på vejen mod Premier League-titlen, men som så mange gange før i 2024 viste The Gunners sig for stærke for modstanderen.

Hjemmeholdet har vundet de seneste fire indbyrdes opgør over Bournemouth, og vandt med hele 4-0 i sæsonens første indbyrdes møde. I tre af de fire opgør har Arsenal kørt sejren hjem efter at have været komfortabelt foran ved halvleg, og det kunne også meget vel blive tilfældet denne gang.

Artetas mandskab har været foran ved pausen i deres fem seneste sejre, mens Bournemouth har været bagud ved pausen i fire af fem opgør mod Arsenal, Liverpool og Man City.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,67
Halvleg/Fuldtid – Arsenal/Arsenal
Gå til bet365 *

Arsenal – Bournemouth live stream

Du kan se Premier League opgøret mellem Arsenal – Bournemouth på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles ArsenalBournemouth?

Arsenal – Bournemouth spilles lørdag d. 4. maj 2024 kl. 13:30.

Hvor spilles ArsenalBournemouth?

Arsenal – Bournemouth spilles på Emirates Stadium, London.

Forventede startopstillinger Arsenal – Bournemouth

Arsenal: Skader og karantæner

Bournemouth: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar