18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – Brentford: Odds og optakt den 19. februar 2022

Gør Christian Eriksen comeback i Premier League i udekampen mod Arsenal? Det er det helt store spørgsmål. Foto: Bildbyrån

Mens Arsenal bejler til de europæiske pladser, så begynder Brentford stille og roligt at nærme sig nedrykningspladserne. Kan Arsenal tage et vigtigt skridt mod europæisk fodbold i næste sæson eller kan Brentford snige sig væk fra bundstriden med en sejr? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal – Brentford. Der er kampstart lørdag den 19. februar 2022 kl. 16:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Arsenal – Brentford: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonathan Moss
Stadion: Emirates Stadium, London
Vejret: 5° og let vind

Optakt til Arsenal – Brentford: Skader, karantæner og startopstillinger

Det helt store samtaleemne op til dette opgør har været om Christian Eriksen gør comeback – og så endda på Emirates, som er hans tidligere klub Tottenhams største rivalers hjemmebane. Det kunne da være en sjov historie. Om ikke andet, så bliver det efter alt at dømme en bænkplads i første omgang og så må vi se, om Thomas Frank smider den dansker 10’er i ilden.

Efter nederlag i de tre første kampe i sæsonen, bl.a. til dagens modstander Brentford, har Arsenal stille og roligt bidt sig fast i suptoppen af Premier League. Det brede felt fra Tottenham på ottendepladsen og op til Manchester United på fjerdepladsen ser ud til at skulle fordele en Champions League-billet og de øvrige europæiske pladser imellem sig, mens der også er en sorteper eller to. Egentlig står Arsenal med meget gode kort på hånden. De har blot fire point op til tredjepladsen, men har hele tre kampe og potentielt ni point til gode i forhold til Manchester United.

Brentford kom på pointtavlen for første gang i seks kampe, da de fik 0-0 senest mod Crystal Palace. Desværre for Brentford, så er bundholdene begyndt at røre på sig og det betyder også, at Brentford er tvunget til at hente point i ny og næ, hvis ikke de skal blandes ind i den intense bundkamp, som ser ud til at udspille sig i denne sæson.

Der er mange interessant perspektiver i opgøret her. Både om Christian Eriksen kommer på banen, men også om Arsenal er i stand til at hente tre vigtige point og få revanche for nederlaget til Brentford i første spillerunde.


Arsenal:

 • Bernd Leno (Målmand, Reserve) – Skadet
 • Takehiro Tomiyasu (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Gabriel Martinelli (Kant, Fast/Reserve) – Karantæne


Brentford:

 • Julian Jeanvier (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Mathias ‘Zanka’ Jørgensen (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Christian Eriksen (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Tarique Fosu (Kant, Reserve) – Skadet
 • Ivan Toney (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Arsenal forventet startopstilling: Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Partey, Xhaka; Saka, Ødegaard, Smith Rowe; Lacazette

Brentford forventet startopstilling: Raya; Ajer, Jansson, Pinnock; Canos, Onyeka, Nørgaard, Jensen, Henry; Mbeumo, Toney


Odds på Arsenal – Brentford

Oddsene peger på en favoritværdighed til Arsenal.


Odds-forslag: Det lugter af en ‘low-scoring-game’

Arsenal ser ud til at have fået styr på defensiven. I de seks kampe kampe Arsenal har spillet i 2022 har de holdt clean-sheet i halvdelen af kampene. Blandt modstanderne har været 2 x Liverpool og Manchester City. I de seneste opgør formåede de at holde et formstærkt Wolves-mandskab fra fadet, endda med en mand i undertal i den sidste halve time.

Brentford har blot scoret to mål i deres seneste fem kampe i Premier League. De har både været ramt af, at Ivan Toney har været på skånekost og at de har taget et mere defensivt udgangspunkt i kampene. Førstekeeper Raya og de foretrukne tre i midterforsvaret er tilbage og det har klædt Brentford og deres organisation. Mon ikke Brentford igen vil tage et defensivt udgangspunkt på en svær udebane?

Der er sket meget siden de to klubber mødte hinanden i august. Alligevel er det værd at bemærke, at Brentford havde godt styr på Arsenals offensive kræfter, som endda er uden Martinelli, som ellers har vist god form på det sidste, i opgøret her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,93
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Arsenal – Brentford: Statistik, topscorer og H2H

 • Arsenal er placeret på Premier Leagues sjetteplads med 39 point.

 • Brentford ligger nummer 14 i Premier League med 24 point.

 • Emile Smith Rowe er Arsenals topscorer med otte scoringer.

 • Ivan Toney har scoret seks mål for Brentford er og dermed danskerklubbens topscorer.

 • Brentford vandt med 2-0, da de to klubber tørnede sammen i første spillerunde i august 2021.
Info
NavnArsenalARS
Land
England
ENG
CheftrænerMikel Arteta
Websitewww.arsenal.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
14
Mål
17
Mål imod
20
Rent bur
6
Gule kort
18
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
3
Mål
11
Rent bur
3
Gule kort
1
Info
NavnBrentfordBRE
Land
England
ENG
CheftrænerThomas Frank
Websitewww.brentfordfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
26
Mål
27
Mål imod
42
Rent bur
5
Gule kort
42
Røde kort
1
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
5
Gule kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
4
Mål
12
Mål imod
4
Rent bur
1
Gule kort
3


Expected Goals: Arsenal vs. Brentford de seneste tre kampe:

ArsenalResultatxGBrentfordResultatxG
Wolverhampton – Arsenal(0-1) 1,63 – 1,37Brentford – Crystal Palace(0-0) 0,68 – 0,23
Arsenal – Burnley(0-0) 1,81 – 0,35Manchester City – Brentford(2-0)2,20 – 0,44
Arsenal – Liverpool(0-1) 0,41 – 1,08Everton – Brentford(4-1)1,75 – 0,88
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Arsenal – Brentford?

Arsenal – Brentford spilles lørdag den 19. februar 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Arsenal – Brentford?

Arsenal – Brentford spilles på Emirates Stadium, London.

1 kommentar

 1. Thomas Frank har på fredagens pressemøde udtalt, at det stadig er for tidligt at sætte Christian Eriksen i kamp. Dermed må vi væbne os med tålmodighed i en uges tid endnu.

Skriv et svar