18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AFC Bournemouth – Tottenham Hotspur: Odds og optakt den 29. oktober 2022

Målet til 2:1 mod Sporting CP blev annulleret af VAR, men jubelscenen fra Harry Kane var der intet i vejen med. (Foto: Tony Obrien / Reuters / Ritzau Scanpix)
Målet til 2:1 mod Sporting CP blev annulleret af VAR, men jubelscenen fra Harry Kane var der intet i vejen med. (Foto: Tony Obrien / Reuters / Ritzau Scanpix)

AFC Bournemouth tager lørdag eftermiddag mod Tottenham Hotspur. Oprykkerne er nummer 14 i tabellen, og de har fire point til nedrykningsstregen. Tottenham Hotspur er på tredjepladsen, og de fører deres CL-gruppe efter fem runder. Men under overfladen ser tingene lidt mere mudrede ud for begge klubber. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AFC Bournemouth – Tottenham Hotspur. Der er kampstart lørdag d. 29. oktober 2022 kl. 16:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

AFC Bournemouth – Tottenham Hotspur: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: Vitality Stadium, Bournemouth, England
Vejret: 18° og jævn til frisk vind

AFC Bournemouth – Tottenham Hotspur: Skader, karantæner og startopstillinger

Træner Scott Parker blev sparket ud efter fire runder af sæsonen hos AFC Bournemouth, På det tidspunkt havde de slået Aston Villa FC men tabt til Manchester City, Arsenal FC og Liverpool FC uden at score. Nu er Gary O’Neil midlertidig træner, og han indledte med at føre holdet gennem seks kampe uden nederlag. Fire af dem var uafgjorte, og derfor er holdet stadig blot fire point over nedrykningsstregen. 

Her kommer værterne direkte fra to nederlag mod henholdsvis Southampton FC og West Ham United, og de har ikke formået at score i de to kampe. I det hele taget er AFC Bournemouth med blot 10 scoringer et af de sløjeste offensive mandskaber i Premier League, og holdets aktuelle topscorer, danske Phillip Billing, er da også blot noteret for tre mål. 

Tottenham Hotspur er nummer tre i Premier League, men de har ikke vundet i deres tre seneste kampe, og onsdag delte de 1:1 hjemme mod Sporting CP i Champions League. Harry Kane scorede ellers i kampens døende sekunder, men målet blev efter modne overvejelser annulleret via VAR. Det fik det hele til at koge over på Tottenham Hotspur Stadium, men beslutningen stod altså ikke til at ændre. 

Træner Conte var så rasende, at han endte med at få et rødt kort af kampens dommer Makkelie for brok, og Conte marcherede ud af stadion i vrede. Vreden kogte stadig i italieneren på det efterfølgende pressemøde, hvor han marcherede ud efter blot et spørgsmål, og spørgsmålet er vel nu, om han som en anden Forrest Gump stadig er i gang med at marchere vreden ud?

Forhåbentlig er han klar til kamp lørdag, for tredjepladsen er i fare for Spurs, der bliver pustet i nakken af både Newcastle United, Manchester United og Chelsea FC.


AFC Bournemouth:

 • Neto (Mål, Fast) – Skadet
 • Lloyd Kelly (Forsvar, Fast) – Skadet
 • David Brooks (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Dominic Solanke (Angreb, Fast) – Tvivlsom


Tottenham Hotspur:

 • Dejan Kulusevski (Kant, Fast) – Skadet
 • Richarlison (Angreb, Fast) – Skadet

AFC Bournemouth forventet startopstilling: Travers; Fredericks, Mepham, Senesi, Smith; Cook, Lerma; Christie, Billing, Tavernier, Solanke.

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Lloris; Sanchez, Dier, Lenglet; Emerson Royal, Højbjerg, Bissouma, Bentancur, Sessegnon; Kane, Son.


Odds på AFC Bournemouth – Tottenham Hotspur

Kigger vi på oddsene fra bookmakerne, ser vi, de regner Spurs som kampens favoritter.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Hidsig Conte sprutter Spurs til sejr

AFC Bournemouth har spillet seks hjemmekampe i sæsonen. I fire af dem er de gået målløse fra banen. Begge gange de har fået scoret, har de så i det mindste scoret to hver gang, og det har også givet to sejre. Så de vil givet være meget opsatte på at få hul på målscoringen. De kan glæde sig over, at de seneste to indbyrdes opgør på Vitality Stadium er endt 0:0 og 1:0 til hjemmeholdet. 

Tottenham Hotspur har besynderligt nok fået grus i angrebsmaskinen. Man skulle ellers tro med det nærmeste, engelsk fodbold er kommet på en målmaskine siden Alan Shearer, Harry Kane, og koreanske Son, at Spurs ville være evigt giftige. Men det klikker ikke helt for dem for tiden, og det kan blive meget tættere, end tabellen indikerer, når de gæster badebyen Bournemouth. 

Omvendt er træner Conte mand for at motivere sit mandskab, og den nyligt udstedte karantæne fra UEFA til den kommende uges CL-kamp vil bare tænde ilden yderligere hos ham. Anbefalingen tror, det vil få gæsterne til at vise den kvalitetsforskel, der trods alt skal være på en oprykker og et tophold i Premier League. Vi går med udesejren.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,71
Tottenham Hotspur
Gå til Unibet *


AFC Bournemouth – Tottenham Hotspur: Statistik, topscorer og H2H

 • AFC Bournemouth indtager aktuelt 14. pladsen i Premier League med 13 point efter 12 runder. 

 • Tallene for AFC Bournemouth lyder 3-4-5 med scoren 10:25.

 • Tottenham Hotspur er på 3. pladsen i Premier League og har 23 point for 12 kampe. 

 • Tottenham Hotspurs statistik er 7-2-3 med scoren 23:14.

 • AFC Bournemouths flittigste målskytte er Phillip Billing, der har nettet 3 gange indtil videre. 

 • Harry Kane er Tottenham Hotspur ligatopscorer med indtil videre 10 træffere.


Expected Goals: AFC Bournemouth vs. Tottenham Hotspur – de seneste tre kampe:

AFC BournemouthResultatxGTottenham HotspurResultatxG
West Ham United – AFC Bournemouth (2-0) 2,24 – 0,47Tottenham Hotspur – Sporting CP (1-1) 1,87 – 0,85 
AFC Bournemouth – Southampton FC (0-1) 1,55 – 0,95Tottenham Hotspur – Newcastle United(1-2)1,86 – 2,18
Fulham FC – AFC Bournemouth (2-2) 1,69 – 1,67Manchester United – Tottenham Hotspur (2-0) 1,81 – 0,84
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AFC Bournemouth – Tottenham Hotspur?

AFC Bournemouth – Tottenham Hotspur spilles lørdag den 29. oktober 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles AFC Bournemouth – Tottenham Hotspur?

AFC Bournemouth – Tottenham Hotspur spilles på Vitality Stadium i Bournemouth i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar