18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AFC Bournemouth – Arsenal FC: Odds og optakt den 20. august 2022

Spillerne jubler. Fansene jubler. Arsenal FC er kommet fint i gang med Premier League. (Foto: Tony O’Brien / Reuters / Ritzau Scanpix)

Der er fyldt med positive vibrationer, når oprykkerne fra AFC Bournemouth lørdag aften tager mod Arsenal FC. Tre point efter to runder og en plads midt i tabellen er overraskende godt af værterne. Og seks point og en aktuel placering som nummer to til Arsenal FC er også overraskende godt. Så der er lagt op til en fornøjelig affære på Vitality Stadium i Bournemouth. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AFC Bournemouth – Arsenal FC. Der er kampstart lørdag d. 20. august 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


AFC Bournemouth – Arsenal FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: Vitality Stadium, Bournemouth, England
Vejret:  20° og frisk vind

Optakt til AFC Bournemouth – Arsenal FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Premieresejren i comeback-kampen til den fineste række mod Aston Villa FC var ikke bare imponerende. Den var også såre fortjent for AFC Bournemouth. 2:0 på en solid, fokuseret og modig indsats var mere end godkendt. At de så tabte næste kamp ude på Etihad mod mestrene fra Man City er knap så overraskende og i hvert fald ikke panikfremkaldende. Endnu. 

Jefferson Lerma med en tidlig scoring og Kieffer Moore med endnu en 10 minutter før tid var rigeligt til at sikre de tre point i sæsonens første kamp. Men nu bliver modstanden formentlig anderledes skrap, og holdet har egentlig mest stået foran eget mål og forsvaret sig indtil nu. De risikerer at blive trykket langt tilbage i denne kamp, og de har ikke været gode til at kreere store chancer i de to første kampe, hvor de ikke engang sammenlagt har skabt xG på 1,0. 

Det har Arsenal FC. Skabt mere end xG 1,0 i begge kampe. Og de har da også scoret seks mål i de første to kampe, hvilket er nok til at være delt flittigst scorende mandskab i rækken. Samtidig er det værd at huske at både Martinelli og Jesus, der har scoret to gange hver, de også har brændt store chancer indtil nu. Så der kan være mere i vente fra Arsenal FC. 

Holdet har rykket Xhaka på midten en anelse længere frem, og det pynter på både hans og holdets offensive spil. Schweizeren har såmænd også allerede puttet en enkelt bold i kassen. Nøglespiller her kan dog meget vel tænkes at blive Bukayo Saka, der har evnerne og farten til at sætte sin direkte modspiller og på den måde skabe plads og overtal. For det er svært at forestille sig andet kampbillede, end at Arsenal FC skal lege låsesmede i et meget trangt rum med mange, mange modspillere foran sig.

AFC Bournemouth:

  • Ryan Fredericks (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • David Brooks (Midtbane, Reserve) – Sygdom
  • Joe Rothwell (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Arsenal FC:

  • Fabio Vieira (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Reiss Nelson (Angreb, Reserve) – Skadet

AFC Bournemouth forventet startopstilling: Travers; Smith, Lerma, Mepham, Kelly, Zemura; Pearson, Billing, Tavernier; Moore, Solanke.

Arsenal FC forventet startopstilling: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Partey, Xhaka; Saka, Ødegaard, Martinelli; Jesus.


Odds på AFC Bournemouth – Arsenal FC

Ser vi på bookmakernes odds, taler de klart og tydeligt om Arsenal FC som favoritter.


Odds-forslag: Arsenal FC og Ramsdale giver ikke ved dørene (eller i felterne!)

Statistikken for de indbyrdes møder er ikke decideret nedslående for AFC Bournemouth. For de har været på tavlen i fem af de seneste seks møder. Det er dog kun blevet til en sejr og til fire nederlag. Og sejren ligger altså seks kampe tilbage. Arsenal FCs keeper Aaron Ramsdale har en fortid hos Bournemouth, så han vil helt sikkert være ekstra opsat på at efterlade et godt indtryk og et rent bur. 

Og gæsterne er godt rustede til at afværge værternes trusler, som mest er i luften. Et afklaret og opmærksomt midterforsvar hos Gunners kommer ikke til at lade AFC Bournemouth komme lige så let til store hovedstødschancer, som Aston Villa FC gjorde i premieren, og så er det ærlig talt lidt svært at se, hvor målene skal komme fra. 

Omvendt er det også meget svært at se værterne holde buret rent, for Arsenal FC kommer med et mægtigt fyrværkeri af stærke spillere i offensiven. Anbefalingen går med sejr til gæsterne og det endda til nul. Vi hepper på Ramsdale for en storkamp og stoler på de 2x Gabriel og Bukayo Saka til at sende bolden i nettet i den anden ende.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,25
Arsenal FC vinder til 0
Gå til Marathonbet *


AFC Bournemouth – Arsenal FC: Statistik, topscorer og H2H

  • AFC Bournemouth er på 11. pladsen i tabellen efter de første 2 runder, hvor de har hapset 3 point. 

  • Tallene for AFC Bournemouth siger 1-0-1 og 2:4.

  • Gæsterne fra Arsenal FC er nummer 2 med 6 point efter 2 kampe. 

  • Arsenal FCs statistik lyder 2-0-0 med en måldifference på 6:2.

  • Hos AFC Bournemouth har 2 spillere nettet hver 1 gang, og den ære tilfalder Jefferson Lerma og Kieffer Moore.

  • 2x Gabriel har scoret hver 2 gange og er dermed Arsenal FCs topscorere – det drejer sig om Martinelli og Jesus.


Expected Goals: AFC Bournemouth – Arsenal FC – de seneste tre kampe:

AFC BournemouthResultatxGArsenal FCResultatxG
Manchester City – AFC Bournemouth (4-0) 2,50 – 0,29Arsenal FC – Leicester City (4-2) 2,69 – 0,43 
AFC Bournemouth – Aston Villa FC (2-0) 0,66 – 0,95Crystal Palace FC – Arsenal FC (0-2) 0,93 – 1,04 
AFC Bournemouth – Real Sociedad(1-2) 0,97 – 1,68 Arsenal FC – Sevilla FC (6-0) 6,00 – 0,43 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AFC Bournemouth – Arsenal FC?

AFC Bournemouth – Arsenal FC spilles lørdag den 20. august 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles AFC Bournemouth – Arsenal FC?

AFC Bournemouth – Arsenal FC spilles på Vitality Stadium i Bournemouth i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar