18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Premier League odds

På denne Premier League-side samler vi alt, hvad du har brug for, så du er klædt godt på med både analyser, spiltips og odds til Premier League i 2023. Du kan altid finde en gennemgang af samtlige rundens kampe i Premier League, ligesom du kan finde kampspecifikke optakter med spilforslag, og Premier League spiltips fra eksperterne.

Premier League odds og spiltips i 2024

Forud for hver runde vil du altid kunne finde Søren Sorgenfris gennemgang af samtlige kampe i Premier League. Søren har fulgt Premier League i en menneskealder, og har skrevet for adskillige medier omkring ligaen. Derfor har han også et stort kendskab til det, og man vil få leveret godt med indsigt i ligaen i hans rundeoptakter.

Optakter til de største Premier League kampe

Premier League er for mange verdens største liga, og vi ved der sidder mange danskere derude med tilhørsforhold til engelske klubber. Vores dygtige skribenter bruger derfor også meget energi på, at levere de mest fyldestgørende analyser og optakter til de største kampe i Premier League hver uge (se de nyeste herunder).

Odds på Premier League 2024

Herunder finder du et udpluk af de mest interessante odds på Premier League.

Hvem vinder Premier League?

Hvem trækker det længste strå i den bedste engelske række?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vinder Udbyder Odds
Manchester City
bet365
1.40
Arsenal
bet365
5.00
Liverpool
bet365
7.00
Aston Villa
bet365
4501
Tottenham
bet365
4501
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 18. apr. 10:00.

Aktive spilforslag til Premier League

Klik dig direkte videre til Premier League-spilforslagene fra vores dygtige odds-eksperter. Vi har mange eksperter, der skriver om Premier League og som hver uge leverer spilforslag til ligaen. Premier League er et af de største markeder, og derfor bliver der også gjort en dyd ud af at levere en detaljeret analyse, hvor der bliver gået op i deltaljerne.

Du kan se mange flere fodbold spiltips til andre ligaer i ekspertpanelet.

Premier League tabel og kommende kampe

Herunder kan du se den aktuelle stilling i Premier League.

Næste kampe

Premier League skader og karantæner

Hvem er skadet i den kommende Premier League-runde, og hvem sidder ude med karantæne? Tjek vores overblik med skader og karantæner i Premier League.

De bedste bookmakere med odds på Premier League

Husk de tre bookmakere herunder, hvis du gerne vil spille på Premier League. Det er altid smart at have konto hos mere end én bookmaker, da du dermed har bedre chance for at spille til et højt odds.

*Reklamelink

bet365
*
Betinia
*
Betsson
*

Odds tips til Premier League med Søren Sorgenfri

Vores eksperter har et naturligt stort fokus på den engelske Premier League, og derfor vil du altid kunne finde interessante analyser og spilforslag. Vi har blandt andet lavet et samarbejde med navnkundige Søren Sorgenfri, som gennemgår samtlige 38 runder (alle kampe) i Premier League. Gå direkte til Søren Sorgenfris side via billedet herunder.

Læs også med her, hvis du vil se, hvordan de engelske klubber rangerer på listen over verdens største fodboldklubber.

Premier League: Hvem vinder guldet?

Søren Sorgenfri er aktuel med en sæsonoptakt til Premier League, som du kan læse lige her.

Premier League transfers 2024

Vi er klar med et komplet overblik over alle Premier League transfers i 2024.

Se Premier League kampe live

Hvis du er interesseret i at se Premiere League kampene live på TV, se vores oversigtsside over kommende Premiere League kampe på TV og på live stream her.

Historie: Sådan endte Premier League sidst

I store dele af sæsonen 22/23 så det ud til, at Arsenal for første gang siden 03/04, skulle ende øverst på Premier League-tronen. Aldrig før har et hold haft så mange dage på 1.pladsen som Arsenal, uden at vinde ligaen. Derfor var det også skuffende for The Gunners, da de i forårets afgørende måneder rendte ind i de famøse gummiben. Man City satte derimod en fremragende slutspurt sammen, og endte dermed med guldmedaljerne for femte gang på seks sæsoner. En del af Citys succes må tilskrives Erling Haaland, som endte som Premier League-topscorer med historiske 36 scoringer.

Kampen om 3. og 4.pladsen var tæt i første halvdel af sæsonen. I foråret trak Manchester United og Newcastle dog stille og roligt fra konkurrenterne, og selvom Liverpool satte en flot spurt ind til sidst, så blev der aldrig for alvor spænding om Champions League-billetterne. Newcastle er dermed tilbage i det fineste europæiske selskab for første gang i 20 år. 

Brentford med de mange danskere leverede igen en overraskende god sæson, som endte med en flot 9.plads kun 2 point fra en Conference League-billet. 22/23 blev sæsonen, hvor Leicester, som vandt mesterskabet så sent som i 15/16, måtte tage turen ned i Championship sammen med Leeds og Southampton. Sæsonen vil også blive husket for Chelseas historisk lave pointsnit, som resulterede i en skuffende 12.plads.

Historik: De 10 seneste Premier League-vindere

Nedenfor finder du en liste over de 10 seneste vindere i Premier League.

2022/2023Manchester City
2021/2022Manchester City
2020/2021Manchester City
2019/2020Liverpool
2018/2019Manchester City
2017/2018Manchester City
2016/2017Chelsea
2015/2016Leicester
2014/2015Chelsea
2013/2014Manchester City
2012/2013Manchester United

Mest scorende spillere i Premier League

SpillerAntal målKlubber i Premier League
Alan Shearer260 målBlackburn og Newcastle
Harry Kane 213 målTottenham
Wayne Rooney208 målEverton og Manchester United
Andrew Cole187 målNewcastle, Manchester United, Fulham, Manchester City, Portsmouth, Sunderland
Sergio Aguero184 målManchester City
Frank Lampard 177 målWest Ham, Chelsea og Manchester City
Thierry Henry175 målArsenal
Robbie Fowler 163 målLiverpool, Leeds, Manchester City og Blackburn
Jermain Defoe162 målWest Ham, Tottenham, Portsmouth, Sunderland og Bournemouth
Michael Owen 150 målLiverpool, Newcastle, Manchester United og Stoke

Store navne blandt de mest scorende Premier League-spillere

Selvom han indstillede karrieren tilbage i 2006, er der endnu ingen, som har nået den engelske måltyv Alan Shearer på listen over de mest scorende spillere i Premier League nogensinde. Den halvskaldede bomber med det knaldhårde spark lavede mål på samlebånd for først Blackburn og sidenhen Newcastle, hvor han nåede ti sæsoner.

Harry Kane var ved at nærme sig, og skulle nok have kommet deropad, men med englænderens skifte til Bayern München får Shearers målrekord altså lov at stå. Formentlig en del år endnu.

Det er værd at bemærke, at top-10 over de mest målfarlige Premier League-spillere nogensinde fortsat er domineret af englændere. Otte af ti spillere på listen er således fra England, og kun de to legendariske målslugere Aguero og Henry har været gode nok til at gøre de mange engelske spillere selskab.

Engelsk pokalfodbold

Sideløbende med Premier League-turneringen, afvikles den engelske FA Cup. Den kan du læse meget mere om via linket.

FAQ Premier League

:one: Hvem er favorit til at vinde Premier League 23/24?

Manchester City er storfavorit til at vinde Premier League 23/24.

:two: Hvem har vundet Premier League flest gange?

Manchester United er det hold med flest Premier League titler (20), mens Liverpool kommer lige efter med deres 19 titler.

Premier League tabel og kommende kampe

Herunder kan du se den aktuelle stilling i Premier League.

Næste kampe

Premier League skader og karantæner

Hvem er skadet i den kommende Premier League-runde, og hvem sidder ude med karantæne? Tjek vores overblik med skader og karantæner i Premier League.