18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Premier League odds

På denne Premier League-side samler vi alt, hvad du har brug for, så du er klædt godt på med både analyser, spiltips og odds til Premier League i 2023. Du kan altid finde en gennemgang af samtlige rundens kampe i Premier League, ligesom du kan finde kampspecifikke optakter med spilforslag, og Premier League spiltips fra eksperterne.

Premier League odds og spiltips i 2023

Forud for hver runde vil du altid kunne finde Søren Sorgenfris gennemgang af samtlige kampe i Premier League. Søren har fulgt Premier League i en menneskealder, og har skrevet for adskillige medier omkring ligaen. Derfor har han også et stort kendskab til det, og man vil få leveret godt med indsigt i ligaen i hans rundeoptakter.

Optakter til de største Premier League kampe

Premier League er for mange verdens største liga, og vi ved der sidder mange danskere derude med tilhørsforhold til engelske klubber. Vores dygtige skribenter bruger derfor også meget energi på, at levere de mest fyldestgørende analyser og optakter til de største kampe i Premier League hver uge (se de nyeste herunder).

Odds på Premier League 2023

Herunder finder du et udpluk af de mest interessante odds på Premier League. Få et endnu større udvalg HER hos Unibet*.

Hvem vinder Premier League?

Hvem trækker det længste strå i den bedste engelske række?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vinder Side Odds
Arsenal
bet365
1.62
Manchester City
bet365
2.38
Manchester United
bet365
151
Newcastle
bet365
501
Liverpool
bet365
1501
Tottenham
bet365
1501
Brighton
bet365
1001
Chelsea
bet365
4501
Brentford
bet365
4501
Fulham
bet365
4501
Aston Villa
bet365
4501
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. mar. 16:21.

Aktive spilforslag til Premier League

Klik dig direkte videre til Premier League-spilforslagene fra vores dygtige odds-eksperter. Vi har mange eksperter, der skriver om Premier League og som hver uge leverer spilforslag til ligaen. Premier League er et af de største markeder, og derfor bliver der også gjort en dyd ud af at levere en detaljeret analyse, hvor der bliver gået op i deltaljerne.

Du kan se mange flere fodbold spiltips til andre ligaer i ekspertpanelet.

2. apr.
Units 1/10
Tippet til 2.00

Premier League tabel og kommende kampe

Herunder kan du se den aktuelle stilling i Premier League.

De bedste bookmakere med odds på Premier League

Husk de tre bookmakere herunder, hvis du gerne vil spille på Premier League. Det er altid smart at have konto hos mere end én bookmaker, da du dermed har bedre chance for at spille til et højt odds.

*Reklamelink

bet365
*
Mr Green
*

Odds tips til Premier League med Søren Sorgenfri

Vores eksperter har et naturligt stort fokus på den engelske Premier League, og derfor vil du altid kunne finde interessante analyser og spilforslag. Vi har blandt andet lavet et samarbejde med navnkundige Søren Sorgenfri, som gennemgår samtlige 38 runder (alle kampe) i Premier League. Gå direkte til Søren Sorgenfris side via billedet herunder.

Læs også med her, hvis du vil se, hvordan de engelske klubber rangerer på listen over verdens største fodboldklubber.

Premier League: Hvem vinder guldet?

Søren Sorgenfri er aktuel med en sæsonoptakt til Premier League, som du kan læse lige her.

Historie: Sådan endte Premier League sidst

Man City og Liverpool løb fra alle konkurrenterne. Den sidste, der slap taget, var Chelsea, der ellers førte ligaen, da holdene gik ind i december, men fra januar og frem var det reelt en tvekamp om guldet mellem to mandskaber, der vandt stort set alt, de kom i nærheden af. Man City viste sig dog et mulehår bedre end Liverpool og snuppede guldet for anden sæson i rap og for fjerde gang på fem år. 

Der var tæt kamp om den fjerde plads i Champions League, hvor både West Ham, Man United, Arsenal og Tottenham bød sig til. Til slut var det Spurs, der snuppede pladsen blandt andet takket være den delte Premier League topscorer Heung-Min Son.

Brentford med de mange danskere leverede en flot første sæson i Premier League og fik et boost med tilgang af Christian Eriksen i januar-vinduet. I bunden måtte de to øvrige oprykkere, Watford og Norwich, tage turen retur sammen med Burnley.

Premier League i TV

I 2023 kan du ikke længere se Premier League på 6’eren. Du kan dog fortsat se frem til 232 kampe fra den bedste engelske række; 116 vises på TV3+ eller TV3 MAX, og 116 vises på YouSee-kanalen Xee (primært søndagskampe). Vi skriver altid i vores optakter, hvor du kan se den pågældende kamp.

Vil du live streame Premier League i 2022/2023, foregår det (som vanligt) hos Viaplay Sport.

Historik: De 10 seneste Premier League-vindere

Nedenfor finder du en liste over de 10 seneste vindere i Premier League.

2021/2022Manchester City
2020/2021Manchester City
2019/2020Liverpool
2018/2019Manchester City
2017/2018Manchester City
2016/2017Chelsea
2015/2016Leicester
2014/2015Chelsea
2013/2014Manchester City
2012/2013Manchester United

Engelsk pokalfodbold

Sideløbende med Premier League-turneringen, afvikles den engelske FA Cup. Den kan du læse meget mere om via linket.

FAQ Premier League

:one: Hvem er favorit til at vinde Premier League i denne sæson?

Manchester City er lige nu favoritter til at finde Premier League, men de er tæt forfulgt af Liverpool.

:two: Hvem har vundet Premier League flest gange?

Manchester United er det hold med flest Premier League titler (20), mens Liverpool kommer lige efter med deres 19 titler.