18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Premier League odds

På denne Premier League-side samler vi alt, hvad du har brug for, så du er klædt godt på med både analyser, spiltips og odds til Premier League i 2021. Du kan altid finde en gennemgang af samtlige rundens kampe i Premier League, ligesom du kan finde kampspecifikke optakter med spilforslag, og Premier League spiltips fra eksperterne.


Premier League odds og spiltips i 2021

Forud for hver runde vil du altid kunne finde Søren Sorgenfris gennemgang af samtlige kampe i Premier League.


Aktive spilforslag til Premier League

Klik dig direkte videre til Premier League-spilforslagene fra vores dygtige odds-eksperter.

Du kan se mange flere spiltips til andre ligaer i ekspertpanelet, og du finder også analyser af de engelske kampe i vores optakter (se de nyeste herunder).


Premier League tabel og kommende kampe

Herunder kan du se den aktuelle stilling + kommende kampe i Premier League.


Odds på Premier League 2021

Herunder finder du et udpluk af de mest interessante odds på Premier League. Få et endnu større udvalg HER*.


Hvem vinder Premier League?

Hvem trækker det længste strå i den bedste engelske række?

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

WinnerSiteOdds
Manchester City
1.00
Manchester United
151
Odds are subject to change. Last updated 11. maj 2021 11:41.


De bedste bookmakere med odds på Premier League

Husk de tre bookmakere herunder, hvis du gerne vil spille på Premier League. Det er altid smart at have konto hos mere end én bookmaker, da du dermed har bedre chance for at spille til et højt odds.

*Reklamelink

bet365
*
Mr Green
*
ComeOn
*Odds tips til Premier League med Søren Sorgenfri

Vores eksperter har et naturligt stort fokus på den engelske Premier League, og derfor vil du altid kunne finde interessante analyser og spilforslag. Vi har blandt andet lavet et samarbejde med navnkundige Søren Sorgenfri, som gennemgår samtlige 38 runder (alle kampe) i Premier League. Gå direkte til Søren Sorgenfris side via billedet herunder.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Sorgenfri Premier LeaguePremier League preview

Vores Premier League-stærke ekspert, Thomas Schyth, har vurderet samtlige hold forud for 2020/2021-sæsonen. Læs hans optakt herunder:

Liverpool vandt sidste sæson deres første mesterskab i 30 år i suveræn stil. De seneste par sæsoner har mesterskabskampen været et parløb mellem Klopp’s tropper fra Merseyside og Guardiolas stjerner i Manchester City, men vil dette ændre sig denne gang med bl.a. Chelsea’s stærke aktivitet på transfermarkedet?

Op fra Championship er kommet traditionsklubberne Leeds, WBA og Fulham, hvor jeg personligt glæder mig over at have førstnævnte tilbage i det selskab hvor de altid har hørt til, og med Bielsa’s anderledes manager-tilgang kan det blive særdeles underholdende.

Derudover er vi fortsat i en meget speciel tid, efter Covid-19 gjorde sit indtog i midten af sidste sæson, og stadig er på spil her med manglende tilskuere, generelle restriktioner og en sommerferie der nærmest har været ikke-eksisterende for spillerne.

Hvad de manglende tilskuere, den korte ferie, den forventeligt manglende kampform hos spillerne mm. betyder er der ingen der med sikkerhed kan sige, og det gør det ekstra interessant for sportsbettere – især i starten – for her er bookmakerne på ligeså stor udebane som os andre. Så er det bare med at udnytte det.

Note: I forhold til transfers har jeg kun medtaget dem, der har haft eller forventes at få en stor, direkte betydning for holdet. Ungdomsspillere, talenter mm. er derfor ikke medtaget her.

Manchester City

Forventet slutplacering: 1

Guardiolas drenge fra den lyseblå del af Manchester var i sidste sæson det bedste mandskab i ligaen hvis man kigger på underliggende parametre som bl.a. xG hvilket har fået mere og mere fremgang indenfor sportsbetting. Det ændrer dog ikke på det faktum at man ikke skaffede ligeså mange points som Liverpool sidste sæson, og derfor måtte man yderst skuffende tage til takke med Carabao Cuppen som eneste vundne trofæ.

Sidste sæson blev man bl.a. hæmmet meget af adskillige langvarige skader til bærende spillere, og det har man så i denne sæson forsøgt at imødekomme ved at handle solidt ind til bredden på holdet, hvor jeg særligt er spændt på hvordan Aké fra Bournemouth kommer til at gøre det. Man manglede virkelig Laporte i de mange kampe han var skadet sidste sæson, men med Aké som reserve der er ca. samme type virker det som et fornuftigt køb.

En ting man kan have behov for at være opmærksom på omkring Man City, er at de konstant bliver kritiseret for ikke at præstere i Champions League, og det kan måske få Guardiola til at prioritere denne turnering noget mere i år, og dermed spare flere spillere i ligaen når vi når til de afgørende kampe i CL.

Konklusionen omkring City og mesterskabskampen denne sæson, er dog at jeg ikke tror Liverpool kan opretholde deres overdrevne pointhøst fra sidste sæson, mens City blot ser endnu stærkere ud. Det bedst spillende mandskab generelt i sidste sæson, forventer jeg således tager titlen i år.

Transfers

Ind: Ferran Torres (offensivspiller fra Valencia), Nathan Ake (Forsvarsspiller fra Bournemouth), Scott Carson (Keeper fra Derby).
Ud: Leroy Sane, David Silva, Claudio Bravo

Chelsea

Forventet slutplacering: 2

Chelsea leverede sidste sæson deres første omgang med klublegenden Lampard, endda i en sæson hvor man var under transferrestriktioner således at man ikke kunne hente nye spillere ind. Med en 4. plads i ligaen kan holdet bestemt tillade sig at være tilfredse, og med en mere moden Lampard i manager-regi og en transferrestriktion der er løftet har man sat alle sejl ind på at man i denne sæson skal bejle til mesterskabet. Ind er kommet adskillige stjerner og kvalitetsspillere og det er bestemt ikke sikkert man er færdige med at handle endnu.

De store problemer sidste sæson så ofte ud til at være manglende kvalitet i offensiven, men allermest at man manglede en forsvarsgeneral af høj kvalitet. Til den rolle findes der næppe mange mere kvalificerede end Thiago Silva man har hentet i PSG, og i offensiven har man løst det ved at hente stjerner som Werner, Havertz og Ziyech. Derudover så man ofte sårbare ud på venstre back, hvor man nu har hentet en af de to bedste engelske spillere på den position i Chilwell.

Sidste sæson var Chelsea og Liverpool faktisk ganske tæt ift. Hvor mange chancer man kreerede og tillod i løbet af sæsonen, og med en markant forstærkning af truppen i både bredde og kvalitet ser jeg det bestemt muligt at Chelsea kan blande sig i mesterskabskampen.

Transfers

Ind: Timo Werner (offensivspiller, fra Leipzig), Ziyech (offensivspiller fra Ajax), Havertz (offensivspiller fra Leverkusen), Silva (forsvarsspiller fra PSG), Chilwell (back fra Leicester).
Ud: Pedro, Wilian

Sæsonspil
Chelsea ender i top 2 til odds 5,50*

Som nævnt var Chelsea tættere på Liverpool sidste sæson end hvad tabellen viser, og med klar forstærkning af Chelsea-mandskabet er det ikke umuligt at de kan spille med i mesterskabskampen.

Thomas Schyth anbefaler: Chelsea ender i top-2 til odds 5,50 – SPIL HER >>*

Liverpool

Forventet slutplacering: 3

Liverpool blev et flot, flot mesterhold i sidste sæson med meget stor margin. Efter man de første sæsoner under tyskeren spillede et voldsomt totalpres – tenderende til noget Gung-Ho lignende bold når man jagtede mål – er man skiftet over til noget mere pasningsbaseret og kontrolleret bold, der passer holdet rigtig godt. Dette samtidig med at man har holdt fast i sin evne til presspil og omstillinger med de lynhurtige offensivspillere.

I sidste sæson hentede Liverpool voldsomt mange point, men rigtig mange af disse point kom hvor de bestemt ikke var overbevisende og ikke nødvendigvis det bedste hold på banen. Det er bl.a. Det der viser sig i xG stillinger mm, hvor de kun var næstbedst i ligaen – og ikke med ret stor afstand til nr. 3 og 4.

Liverpool har dog gang i et fasttømret koncept og en solid stamme af spillere, så de skal bestemt nok være at finde i mesterskabskampen igen. Jeg tror dog holdet risikerer at have for tynd en trup og være for afhængig af få spillere, hvilket godt kan blive et problem i en sæson der bliver mere sammenpresset i kampprogrammet, og hvor spillerne ikke rigtig har haft sommerpause.

Transfers

Ind: Tsimikas (forsvarsspiller fra Olympiakos)
Ud: Lovren, Lallana

Sæsonspil
Liverpools topscorer: Sadio Mane til odds 2,75*

Salah har scoret mange mål for Liverpool, men i sidste sæson virkede Mane alligevel til at være den mest formstærke og ofte afgørende spiller for holdets offensiv, og oddset her virker for højt på at han slår sin egyptiske konkurrent i den interne topscorerduel.

Thomas Schyth anbefaler: Liverpools topscorer: Sadio Mané til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Manchester United

Forventet slutplacering: 4

Solskjærs drenge havde en ganske turbulent sidste sæson, hvor det længe så rigtig skidt ud og flere tvivlede på om det nu også var den rigtige beslutning at ansætte nordmanden. Post Corona-pausen var man dog særdeles stærke, bl.a. Godt hjulpet på vej af den større kreativitet man fik i offensiven med tilgangen af Fernandes i januar. Derudover skal det med at man var hårdt skadesplagede i sidste sæson, så at man endte på en 3. Plads var særdeles fornemt.

Nu har man mulighed for at starte igen uden en masse skader, og med tilgang af spændende Van De Beek bør mditbanen have bredde nok til at håndtere en hård sæson. Mange af de point man mistede i sidste sæson kom på baggrund af manglende kreativitet og kynisme mod de mindre mandskaber, men det virker til at det problem er nogenlunde løst med Fernandes og Van De Beek, mens Pogba også virker til at være i spillehumør igen. Det kan alt samme bidrage til en positiv sæson for The Red Devils.

Transfers

Ind: Van de Beek (midtbanespiller fra Ajax)
Ud:

Leicester

Forventet slutplacering: 5

Leicester startede sæsonen rigtig stærkt senest, men gik meget ned efter Corona-pausen hvor vigtige folk også blev skadede. Kan de holde sig rimelig skadesfri hos de vigtigste profiler bør de have gode muligheder for at spille med i toppen igen, da de har et stærkt koncept under Rodgers, der gør dem gode både når de skal dominere kampe og angribe på omstillinger.

Man har mistet en vigtig mand i Chilwell på backen, men plejer at være gode til at dække ind når stjernerne forlader klubben, og indkøbte Castagne fra Atalanta ser spændende ud på positionen.

Transfers

Ind: Castagne (back fra Atalanta)
Ud: Chilwell

Tottenham

Forventet slutplacering: 6

Tottenham havde en forfærdelig sæson senest, og det medførte at man fyrede succestræneren Pochettino, der blev erstattet af Mourinho. Resultaterne blev forbedrede, men det gjorde præstationerne ikke, og spørgsmålet er nu hvad Mourinho kan bedrive i klubben, nu hvor han har bedre muligheder for at forberede holdet til hans stil.

Mourinho er kendt for at skabe resultater, men har haft det svært i sine klubber de senere år. At spillet ikke flød under ham i første halve sæson er måske ikke så mærkeligt da han står for en markant anderledes spillestil end den spillerne var vant til under Pochettino. Med noget mere tid ved roret og en – lille – preseason kan det være at der sker noget positivt i Tottenham der har en stærk trup, men jeg ser dem ikke for alvor udfordre om Champions League-pladser. Omvendt er der kvalitet nok i truppen og et resultatfokus hos Mourinho der også gør det svært at se dem falde helt sammen.

Transfers

Ind: Højbjerg (midtbanespiller fra Southampton), Hart (målmand fra Burnley), Doherty (back fra Wolves).
Ud:Vertonghen

Southampton

Forventet slutplacering: 7

Southampton havde en rigtig skidt start på seneste sæson, men ledelsen blev ved at tro på Hasenhüttl, og i anden halvdel af sæsonen – og i særdeleshed efter Corona-pausen – var man et af ligaens allerbedst spillende mandskaber. Det virker til at Ralph har fået tropperne helt afstemt med sine ideer, og med et fast koncept i alle kampe kan de med deres voldsomme presspil true de fleste mandskaber.

Southampton har valgt et stille transfervindue hvor der ikke for alvor er skiftet ud i truppen, og den kontinuitet det giver kan blive en stor fordel for holdet.

Transfers

Ind:Walker-Peters (back fra Tottenham), Salisu (midterforsvar fra Valladolid)
Ud: Højbjerg, Soares, Yoshida, Elyounoussi

Sæsonspil
Southampton ender i top 10 til odds 2,62*

Er man til sæsonspil så ligner dette et af de rigtig, rigtig gode spil. Jeg har den spilbar ned til omkring 1,90 da jeg klart synes det er et af de mest undervurderede hold i rækken.

Thomas Schyth anbefaler: Southampton ender i top 10 til odds 2,62 – SPIL HER >>*

Wolverhampton

Forventet slutplacering: 8

Wolverhampton har været yderst stærke og solide efter deres oprykning til Premier League, og i seneste sæson var man da også blot en enkelt kamp fra at nå i Europa denne sæson. Det kom man ikke, og det kan sagtens være en fordel for holdet.

Holdet benytter ikke mange rotationer fra kamp til kamp, og det betyder at spillerne skal i aktion ofte. Det er gået godt de første sæsoner, men bliver det ved at gå godt efter en kort sommerferie og efterfølgende et hårdt opstartsprogram? Det er ikke sikkert, og det tror jeg trækker holdet en smule ned, selvom det netop er her det kan hjælpe dem lidt at de ikke skal spille i Europa.

Det taler også en lille smule imod Wolves at de befinder sig bedst i rollen som underdogs hvor de kan spille på omstillinger, men det er som om flere og flere af modstanderne i sidste sæson begynder at se mandskabets store kvalitet, og derfor overlader mere initiativ til dem, hvilket ikke passer dem perfekt.

Transfers

Ind: Silva (ung angriber fra Porto), Marcal (back fra Lyon)
Ud: Doherty, Gibbs-White

Sæsonspil
Sæson H2H: Leicester ender over Wolves til odds 2,00*

Leicester endte over Wolves i seneste sæson, og ser stærke ud. Det gør Wolves også, men der er bestemt mange faktorer der gør at jeg har Leicester som svag favorit i dette sæson-matchup da Leicester generelt har flere taktiske strenge at spille på.

Thomas Schyth anbefaler: Sæson H2H: Leicester ender over Wolves til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Arsenal

Forventet slutplacering: 9

Arsenal har en rigtig stærk trup med mange kvalitetsspillere, men det gik helt galt under Emery i starten af sidste sæson hvilket førte til at han blev fyret. Klublegenden Arteta kom til og skulle føre holdet frem, men man må forvente at der kommer en form for genopbygningsfase som kan tage tid, og resultaterne vil næppe flaske sig lige med det samme.

Det så vi også i sidste sæson hvor det efter Arteta overtog var meget svingende med holdets præstationer. Ind imellem så det særdeles godt ud, for så i næste kamp slet ikke at fungere. De mange stjerner ser ud til at have svært ved rigtig at ramme niveau i klubben, og der har ikke været penge til for alvor at skifte ud.

Man kan dog starte sæsonen med selvtillid, da holdet endte som vindere af FA Cuppen, hvilket giver dem adgang til Europa League, hvor man kan forvente at se mange unge spillere i aktion.

Transfers

Ind: Wilian (offensivspiller fra Chelsea), Gabriel (forsvarsspiller fra Lille)
Ud:

*

Everton

Forventet slutplacering: 10

Everton havde en ganske tumultarisk sæson senest. Først havde man Marco Silva i spidsen, men det gik helt galt. Så overtog legenden Duncan Ferguson i en periode, inden man hentede manager-stjernen Ancelotti. Det startede da også fantastisk under Ancelotti hvor det i en kort periode så virkelig godt ud, men så ramte Corona-pausen og holdet virkede nærmest offensivt lammet efter genstarten.

Spørgsmålet til denne sæson er så om Ancelotti lykkes med at integrere den offensive stil han egentlig gerne vil have holdet til at spille, eller om man fortsætter med den haltende offensiv. En vigtig brik i det spil bliver indkøbte James Rodriguez fra Real Madrid der skal bidrage med kreativitet, men man har manglet kvalitet blandt skarpretterne offensivt, og selvom der virker til at være masser dynamiske spillere på holdet er det svært helt at vurdere om de får offensiven til at flyde. Gør de det kan de ryge helt op omkring europæiske pladser, men eller kan det blive en særdeles skuffende sæson.

Transfers

Ind: Rodriguez (offensivspiller fra Real Madrid), Allan (midtbanespiller fra Napoli)
Ud: Baines, Schneiderlin

Sæsonspil
Everton får mere end 51,5 point til odds 1,60*

Det virker ganske enkelt som en for lav linje. Holdet hentede 53 expected points sidste sæson, og selvom de var offensivt svage efter Corona, så havde man flere perioder under Ancelotti hvor pointhøsten var god, og defensiven så ganske solid ud. Det er et hold der er forstærket og som man bestemt kan forvente henter mere end 54 point og så er vi fint over linjen.

Thomas Schyth anbefaler: Everton får mere end 51,5 point til odds 1,60 – SPIL HER >>*

West Ham

Forventet slutplacering: 11

Holdet havde en rigtig skidt tid under Pellegrini, men da Moyes blev hentet ind som redningsmand blev tingene vendt, og man endte, ganske vist sent på sæsonen, med at redde sig. Mod slutningen så det dog rigtig stærkt ud, og det taler positivt ind i den nye sæson synes jeg.

Holdet har masser kvalitet på mange pladser, og en spiller som tjekkiske Soucek tror jeg kan blive afgørende for holdet, da han passer perfekt ind i den stil Moyes gerne vil have på midtbanen, samtidig med at han minder meget om Fellaini som Moyes havde stor succes med i Everton.

Transfers

Ind:
Ud:

Newcastle

Forventet slutplacering: 12

Newcastle spillede hele sidste sæson med Steve Bruce i spidsen for holdet, selvom han var meget udskældt – ikke mindst af Newcastle’s egne fans. Han har dog gjort det bedre end mange måske havde forventet, også selvom spillet bestemt ikke er befriende. Med til deres sæson hører det, at de i lange perioder havde helt vanvittigt mange vigtige fravær, der bestemt gjorde det svært, men de kæmpede med hvad de havde og det lykkedes at redde sig mod nedrykning med en fin margin.

Til denne sæson synes jeg klubben har handlet yderst fornuftigt på transfermarkedet. Man havde ingen deciderede målscorere i sidste sæson, men ind er kommet Bournemouth’s Wilson og Fraser. De har i mange år haft et fremragende samarbejde, og netop på et defensivt orienteret mandskab hvor man skal spille på omstillinger har man to beviste stjerner til den disciplin i ligaen her.

Transfers

Ind: Wilson (angriber fra Bournemouth), Fraser (offensivspiller fra Bournemouth), Hendrick (midtbanespiller fra Burnley).
Ud:

Sæsonspil
Newcastle får over 36,5 points til odds 1,70*

Newcastle hentede 44 points sidste sæson, 38 expected points og virker solidt forstærkede til denne sæson. Man har købt nogle spillere der passer rigtig godt ind på holdet, og man starter med vigtige folk tilbage fra skader så man har en chance for at præstere fra start.

Thomas Schyth anbefaler: Newcastle får over 36,5 points til odds 1,70 – SPIL HER >>*

Burnley

Forventet slutplacering: 13

Burnley er bare et bundsolidt Premier League-mandskab. De ødelægger xG-tabeller i perioder, fordi deres præstationer og spillestil ikke burde kunne give dem så mange points som de får, men igen sidste sæson viste de bare at de er et hold der er rigtig svære at slå – selv når de render ind i et hav af skader.

Et presset kampprogram denne sæson og kort ferie op til kan godt blive et problem, da man ikke har vist sig at kunne håndtere dette super godt ift. At holdet så render ind i en masser skader. Spørgsmålet er hvor holdbart det er, og om bredden på holdet kan klare dette pres.

I typisk Dyche-stil er der ikke købt stjerner ind, men folk der kan tilpasses til det system man vil praktisere og som sikkert passer godt ind.

Transfers

Ind: Norris (reservekeeper fra Wolves)
Ud: Hart, Hendrick, Lennon, Gibson

Sheffield United

Forventet slutplacering: 14

Sheffield præsterede rigtig flot i sidste sæson, selvom man har en trup der langt hen ad vejen minder om et League One-mandskab. Man har en solid spillestil som man ikke rokker ved, og det var tydeligt i første sæson i ligaen at de øvrige mandskaber havde svært ved at finde ud af hvordan man bedst bryder dem ned. Man var faktisk tæt på europæisk kvalifikation hvilket bare vidner om hvor stor en sensations-sæson man havde gang i.

Nu skal man så i gang med den svære anden sæson, hvor spillermaterialet ikke er stærkt forbedret, og hvor man kan forvente at de taktisk kloge managers fra de øvrige hold begynder at finde metoder hvorpå man kan bryde det hårdt kæmpende mandskab ned.

Holdet har dog så solidt et koncept at jeg faktisk forventer de bliver oppe i rækken, men at vi igen skal se dem i øverste halvdel har jeg lidt svært ved at tro på.

Transfers

Ind: Ramsdale (målmand fra Bournemouth), Ampadu (defensivspiller fra Chelsea), Bogle (back fra Derby), Lowe (back fra Derby), Foderingham (målmand fra Glasgow Rangers.
Ud: Henderson (lån slut), Freeman.

WBA

Forventet slutplacering: 15

WBA har efter en svær periode ansat den rutinerede manager Slaven Bilic inden sidste sæson hvor de startede i Championship, og man lå solidt i toppen af rækken indtil sent i sæsonen hvor det begyndte at blive rigtig tæt. Man havde dog en tro på sin spillestil, og det lykkedes holdet at ende på en af de eftertragtede, direkte oprykningspladser.

Jeg tror på at WBA kan overraske positivt i denne sæson og ende på en forholdsvis solid midterplacering selvom de måske kvalitetsmæssigt ikke er den stærkeste af de 3 oprykkere. Men holdet har en yderst solid spillestil som kan kæmpe med mod de fleste hold i ligaen, en god trup der kvalitetsmæssigt passer godt til systemet og så er Bilic en rutineret Premier League-manager efter en lang periode som succesfuld West Ham-manager.

Transfers

Ind: Kipre (forsvarsspiller fra Wigan), Button (målmand fra Brighton.
Ud: Brunt, Leko

Sæsonspil
WBA rykker ikke ned til odds 1,80*

Som nævnt tror jeg WBA kan være holdet der overrasker, og jeg ser dem i hvert fald ikke nødvendigvis som det svageste mandskab i rækken. Derfor virker det for mig til at markedet undervurderer dem lidt når de har gjort dem til de mest sandsynlige nedrykkere denne sæson.

Thomas Schyth anbefaler: WBA rykker ikke ned til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Brighton

Forventet slutplacering: 16

Brighton havde en svingende første sæson under Potter, der gerne vil revolutionere spillet i klubben til en mere boldbesiddende stil. Problemet i sidste sæson var at det ofte blev straffet af de bedre hold og spillere, og derfor måtte man til tider gå på kompromis, hvilket endte med at skaffe holdet points nok til overlevelse.

Denne sæson er det plausibelt at Potter i endnu højere grad vil prøve at implementere sin offensive stil, og det skal der på forhånd gives respekt for, men det kan også sagtens ende med at blive en svær bedrift at gennemføre til fulde, for holdet der i ren kvalitet ikke har en af de bedste trupper.

Transfers

Ind: Lallana (offensivspiller fra Liverpool), Veltman (forsvarsspiller fra Ajax),
Ud: Balogun, Kayal, Mooy, Murray, Duffy

Leeds

Forventet slutplacering: 17

Leeds har de seneste 2 sæsoner været det bedste mandskab i Championship med kontroversielle Bielsa ved roret. Nu lykkedes oprykningen så i sidste sæson, hvor man fra start til slut så ganske solide ud, og med den offensive, højtpressende, attraktive fodboldstil var det bestemt også ofte en fornøjelse at følge holdets kampe.

Til den kommende sæson har man på fornem vis formået at skaffe en stor spiller som Rodrigo til angrebet hvilket er en klar forstærkning fra Bamford, men jeg kan godt være bange for at Bielsa’s spillestil kan få det rigtig svært i en række som Premier League. Her er et helt andet tempo og en helt anden dynamik end i Championship, og det kan blive svært på samme måde at dominere kampe når man ikke har den stærkeste trup.

Transfers

Ind: Rodrigo (angriber fra Valencia), Koch (forsvarsspiller fra Freiburg)
Ud:

Sæsonspil
Sheffield United ender over Leeds til odds 2,37*

Sheffield har haft en sæson til at vænne sig til tempoet i ligaen, mens Leeds skal finde deres fødder i den nye verden, og med en spillestil som måske er svær at få succes med som oprykkere. Jeg har Sheffield som svage favoritter i denne interne duel, og dermed rigtig fin værdi.

Thomas Schyth anbefaler: Sæson H2H: Sheffield United ender over Leeds til odds 2,37 – SPIL HER >>*

Crystal Palace

Forventet slutplacering: 18

Crystal Palace har en meget solid og defensivt funderet spillestil under Hodgson, og i sidste sæson skaffede man sig også ret solidt overlevelse i den bedste række, inden man så slækkede på intensiteten og røg lidt ned i rækken. Spillet er ikke prangende men man har en evne til at få de resultater der skal til.

Crystal Palace virker enormt afhængige af stjernen Zaha, og det er efterhånden blevet for nemt for modstanderne at lukke ned for ham når man ved at det er det eneste våben holdet har. Derfor ser man også Palace have sværere ved at lave de store præstationer rent offensivt, og uden markant kvalitet i front til at hjælpe Zaha kan man få problemer.

Transfers

Ind: Ferguson (back fra WBA), Eze (offensivspiller fra QPR)
Ud:

Aston Villa

Forventet slutplacering: 19

Med de sidste krampetrækninger post Corona i sidste sæson lykkedes det for Aston Villa at overleve deres første sæson i Premier League, selvom man i lang tid lignede en sikker nedrykker. Man fik i løbet af sæsonen en smule styr på defensiven, men det var tydeligt at holdet er 100 % afhængigt af talismanden Grealish der skal præstere på fuld skrue i hver eneste kamp for at man skal have den mindste chance.

Efter en hård sæson hvor han spillede enormt mange minutter, en meget kort ferie og så en ny, sammenpresset sæson kan det blive svært for den teknisk begavede mand at bære holdet alene.

Transfers

Ind: Cash (back fra Nottingham Forest)
Ud:

Fulham

Forventet slutplacering: 20

Fulham havde bestemt ikke en fremragende sæson i Championship sidste sæson fra start til slut, men det endte lykkeligt da man formåede at holde sig i Playoff, og gennem en særdeles nervøs og kedelig finale lykkedes det mandskabet at skaffe sig oprykning til det fineste engelske selskab i første forsøg efter nedrykning.

Scott Parker bliver hyldet for præstationen i sin første fulde sæson som manager, men med til historien hører det også at man havde en af de stærkeste trupper i Championship, så præstationen var måske mere forventet frem for overraskende.

Truppen virker ikke umiddelbart stærk nok til Premier League, hvilket også var tilfældet i forrige sæson da de var i ligaen og røg ned med et brag, og jeg har svært ved at se at de har en indgroet og fasttømret nok stil til at det skal kunne lykkes at blive oppe denne gang.

Transfers

Ind: Lemina (midtbanespiller fra Southampton)
Ud:

Odds i Thomas Schyths preview er fra før sæsonstart. Odds kan ændre sig.


Historie: Sådan endte Premier League sidst

Premier League sæsonen 2019/2020 går over i historiebøgerne som en sæson, der aldrig vil blive glemt. Liverpool vandt deres første Premier League trofæ i 30 år, men i en sæson som blev overskygget af COVID-19. Det var dog et Liverpool hold, der længe før sæsonen sluttede havde afgjort tingene og som overraskende sluttede 18 point foran Manchester City.

Samtidig blev der også sagt farvel til Bournemouth, Watford og Norwich, som blev erstattet af Leeds, Fulham og West Brom.


Premier League i TV

I 2021 kan du ikke længere se Premier League på 6’eren. Du kan dog fortsat se frem til 232 kampe fra den bedste engelske række; 116 vises på TV3+ eller TV3 MAX, og 116 vises på YouSee-kanalen Xee (primært søndagskampe). Vi skriver altid i vores optakter, hvor du kan se den pågældende kamp.

Vil du live streame Premier League i 2021, foregår det (som vanligt) hos Viaplay Sport*.


Historik: De 10 seneste Premier League-vindere

Nedenfor finder du en liste over de 10 seneste vindere i Premier League.

2019/2020: Liverpool

2018/2019: Manchester City

2017/2018: Manchester City

2016/2017: Chelsea

2015/2016: Leicester

2014/2015: Chelsea

2013/2014: Manchester City

2012/2013: Manchester United

2011/2012: Manchester City

2010/2011: Manchester United