18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Portugal – Serbien: Odds og optakt den 14. november 2021

Foto: Bildbyrån

Én spillerunde resterer i VM-kvalens gruppe A, og i Lissabon udspiller der sig en direkte kamp om 1. og 2. pladsen. Portugal og Serbien er á point inden dette sidste og afgørende opgør, men med en bedre målscore indtager portugiserne 1.pladsen, og dermed er det kun en sejr der tæller for serberne! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Portugal – Serbien. Der er kampstart søndag d. 14. november 2021 kl. 20:45. Se kampen på Canal 9 eller Discovery+.

GÅ TIL


Portugal – Serbien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato, Italien
Stadion: Estadio Jose Alvalade, Lissabon
Vejret: 15°, svag vind

Optakt til Portugal – Serbien: Skader, karantæner og startopstillinger

Det bliver ikke tættere! Portugal og Serbien ligger begge på 17 point efter syv spillerunder, der er kun én kamp tilbage og heldigvis for den neutrale tilskuer, så er det selvfølgelig en direkte duel. Da Portugals målscore er bedre end de serbiske gæsters, så kan Ronaldo og co. klare sig med en uafgjort her, mens det for Serbien kun er 3 point, der tæller. Der skal nok blive knald på!

Portugal formåede ikke at overvinde Irland torsdag aften, men ingen skade sket, for det ændrer ikke på det faktum, at de stadig bare skal undgå nederlag her i hjemmekampen mod Serbien. Den eneste bet i forhold til den kamp var, at den ustyrlige forsvarskrumtap, Pepe, fik raget et rødt kort til sig, og dermed ikke kommer til at wrestle med Mitrovic på søndag. Portugal fik tilmed hvilet lidt spillere i kampen mod Irland, hvor Dias, Silva, Cancelo og Jota slet ikke kom på banen, så der bør være energi i stængerne.

Serbien var oversidder i seneste spillerunde, men fik varmet op til dette skæbneopgør med en 4-0 sejr over Qatar. Det betød selvfølgelig at de allerbedste serbiske spillere fik ingen eller begrænset spilletid, så vi kan godt regne med at se et toptunet udehold til dette opgør. Bredden hos serberne er ikke lige på niveau med Portugals, men der er virkelig guf i deres offensiv, som indeholder Tadic, Vlahovic, Milinkovic-Savic, Mitrotiv, Kostic… De kan godt lave lidt ravage her!

Portugal:

  • Pepe (Forsvar, Fast) – Karantæne

Serbien:

  • Darko Lazovic (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Filip Djuricic (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Matija Nastastic (Forsvar, Reserve) – Skadet

Portugal forventet startopstilling: Patricio; Cancelo, Danilo, Dias, Mendes; Fernandes, Palhinha, Moutinho; B Silva, Ronaldo, Jota

Serbien forventet startopstilling: Rajkovic; Milenkovic, S Mitrovic, Pavlovic; Radonjic, Milinkovic-Savic, Gudelj, Kostic; Tadic; A Mitrovic, Vlahovic


Odds på Portugal – Serbien

Bookmakerne ser Portugal som favoritter i dette opgør.

Odds-forslag: En overflod af offensiv power!

Ingredienser til en rigtig fodboldfest er virkelig til stede her. De to bedste hold i gruppe A, á point, én kamp tilbage, direkte duel om hvem, som skal direkte til VM i Qatar og hvem, som skal ud i en omgang med playoff-kampe. Det omvendte opgør var voldsomt intenst med fire mål i alt, serbisk comeback, gule kort, rødt kort og en Ronaldo-scoring i overtiden, som blev fejlagtig underkendt. Lad os håbe på samme intensitet i morgen.

Det er to virkelig stærke mandskaber, som duellere her. Portugal er en fast bestanddel af verdenstoppen, mens Serbien ser bedre ud end nogensinde før, især offensivt, hvor de har et væld af profiler. Serberne spiller dejlig seværdig fodbold, og her er de presset frem på banen, fordi kun 3 point tæller. Men Portugal råder over en sand parade af stjernespillere, som lynhurtigt kan straffe den mindste fejl. Så mange gode offensive fodboldspillere på begge mandskaber, et hold, som er tvunget frem på banen… Jeg synes, at det dufter af endnu en målrig affære mellem Portugal og Serbien.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,0
Portugal og under 3.5 mål
Gå til unibet *


Portugal – Serbien: Statistik, topscorer og H2H

  • Portugal er nummer 1 i gruppe A med 17 point. Statistikken lyder på 5-2-0 og målscoren 16:4.

  • Serbien er nummer to, ligeledes med 17 point. Her lyder statistikken på 5-2-0 og målscoren 16:8.

  • Cristiano Ronaldo er selvfølgelig Portugals topscorer i VM-kvalen. Det er blevet til seks kasser i syv kampe.

  • Den store serber Mitrovic er topscorer hos gæsterne med syv scoringer i kvalen.

  • Det omvendte opgør i Seribien var et højdramatisk et af slagsen, som endte med en pointdeler med cifrene 2-2.


Expected Goals: Portugal vs. Serbien de seneste tre kampe:

PortugalResultatxGSerbienResultatxG
Irland – Portugal(0-0)0,62 – 0,52Serbien – Qatar(4-0)2,25 – 0,28
Portugal – Luxembourg(5-0)5,12 – 0,44Serbien – Aserbajdsjan(3-1)4,93 – 1,07
Portugal – Qatar(3-0)3,7 – 0,04Luxembourg – Serbien(0-3)0,42 – 0,87
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar