18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Portugal – Luxembourg: Odds og optakt den 12. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Portugal er lige nu på andenpladsen i VM-kvalens gruppe A, men hvis de kan besejre Luxembourg, når fyrstedømmet kommer til Algarvekysten tirsdag aften, kravler portugiserne tilbage på førstepladsen forud for de to afsluttende runder i november. Luxembourg kommer senest fra to nederlag mod Serbien, og dermed har de udspillet den spinkle mulighed, de kunne drømme om i forhold til top 2 i gruppen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Portugal – Luxembourg. Der er kampstart tirsdag d. 12. oktober 2021 kl. 20:45. Se kampen på Discovery+. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Portugal – Luxembourg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Benoït Bastien, Frankrig
Stadion: Estadio Algarve, Faro
Vejret:  20° og meget svag vind

Optakt til Portugal – Luxembourg: Skader, karantæner og startopstillinger

De portugisiske europamestre fra 2016 måtte lidt skuffende ud allerede i ottendedelsfinalerne i sommerens titelforsvar. Og de røg samme vej allerede i ottendedelsfinalerne ved VM i Rusland i 2018, så de må på den igen for at sikre sig muligheden for at forbedre dét resultat ved næste års verdensmesterskaber i Qatar. De har gjort det glimrende indtil nu med fire sejre og en uafgjort, og Serbien har kun midlertidigt lånt førstepladsen i gruppen, fordi de har spillet en kamp mere end portugiserne. 

Det omvendte opgør blev spillet helt tilbage i marts, og her kom Luxembourg på 1:0, men det endte 3:1 til portugiserne. Nu har de hjemmebane, og i deres VM-kvalifikationskampe er de ganske formidable, når de spiller i Portugal. De har ikke tabt en VM-kvalkamp hjemme siden 2008, hvor en flok danskere hentede 3:2 sejren hjem. Siden er det blevet til 18 VM-kvalkampe på hjemmebane, og det har givet 15 sejre og tre uafgjorte. De seneste ni er vundet på stribe med samlet score på 27:3. Der er en kvartet, som  formentlig sidder ude med skader og COVID-19, og af de fem er der størst chance for, at Diogo Jota bliver klar. Må de undvære ham, må portugiserne forsøge at klare skærene med Ronaldo, Bruno Fernandes, Bernardo Silva og Rafael Leão. Det går nok. 

Hos Luxembourg kan de glæde sig over at have topscorer Gerson Rodriguez med igen, for med tre af holdets fem mål er det en temmelig væsentlig del af offensiven, der er tilbage efter karantæne mod Serbien. De første tre kampe for Luxembourg i kvalifikationen gav sejre over Irland og Aserbajdsjan, mens de altså tabte knebent til Portugal. Hvis det lille fyrstedømme i tre dage efter sejren over Aserbajdsjan, der sendte holdet på seks point for tre kampe, har drømt søde drømme om VM-billetter, er de lovligt undskyldt. 

Men de drømme er vist sendt af sted til drømmefabrikken til et grundigt eftersyn og måske endda en upgrade efter to møder med Serbien, der endte med to nederlag, og fra at være to point fra gruppens andenplads for Luxembourg, er der nu syv point med bare tre runder igen. Drømmen viste sig at være smuk men uholdbar. Ud af 16 møder med Portugal har Luxembourg spillet én uafgjort – en testkamp i 1991 – og vundet en. Det var en VM-kvalifikationskamp i 1961, som Luxembourg vandt 4:2. Men altså for lidt mere end 60 år siden. 

Portugal:

  • Domingos Duarte (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Raphaél Guerreiro (Back, Fast) – Skadet
  • Rafa Silva (Kant, Reserve) – Skadet
  • Francisco Trincao (Kant, Fast/Reserve) – COVID-19
  • Diogo Jota (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Luxembourg:

  • Ingen kendte fravær

Portugal forventet startopstilling: Patricio; Cancelo, Pepe, Dias, Mendes; Moutinho, Palhinha, Fernandes; B. Silva, Ronaldo, Leao.

Luxembourg forventet startopstilling: Moris; Jans, Chanot, Carlson, Pinto; Martins Pereira; Deville, S. Thill, Barreiro, Rodriguez; Sinani.


Odds på Portugal – Luxembourg

Oddsene viser enorm favoritværdighed til Portugal. 

Odds-forslag: Portugal skal nok vinde – men hvor stort?

Siden det mindeværdige nederlag til Danmark i 2008, har Portugal i 18 VM-kvalkampe på eget græs kun fire gange været involveret i opgør med fire eller flere mål. Det er blevet til 5:1 mod Færøerne, 4:1 mod Letland, 6:0 mod Andorra og 4:0 mod Malta. De øvrige er alle endt med maksimalt tre scoringer. Det er blevet til flotte sejre i testkampe, hvor det senest blev 3:0 over Qatar og i juni 4:0 over Israel. For lidt over et år siden slog de Andorra 7:0, og i EM-kvalen vandt de i øvrigt i 2019 3:0 hjemme over netop Luxembourg. 

Gæsterne bliver stærkere og stærkere. De spiller fint op med Irland og Aserbajdsjan i denne gruppe, og ender Luxembourg som nummer tre er det en succes. De falder sjældent helt sammen, men Portugal er ikke et almindeligt mandskab. De er et af verdens allerbedste mandskaber, og måske bliver det ikke til en decideret storsejr, men Serbien har en hjemmekamp mod Aserbajdsjan, som kan sende dem på 17 point, så selv med sejr i de to næste kampe er Portugal bare to point foran serberne før gruppefinalen i Portugal i november. 

Derfor tror anbefalingen ikke, at der bliver lettet på gaspedalen til dette opgør fra portugisisk side. Det vil være en enorm skuffelse, hvis holdet ikke vinder denne gruppe, og de skal gøre det med stil. Med offensiven klistret til med stjerner fra de to Manchester-klubber og AC Milan og med flere skarpe kort at spille fra bænken, bør det her blive en klar sejr til portugiserne. Anbefalingen går med sejr på mindst tre overskydende mål til Portugal.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,82
Portugal -2,5
Gå til Marathonbet *


Portugal – Luxembourg: Statistik, topscorer og H2H

  • Portugal er netop nu nummer 2 i VM-kvalens gruppe A, hvor de har 13 point efter 5 kampe.

  • Tallene for Portugal er 4-1-0 og scoren 11:4.

  • Luxembourg er på 3. pladsen med 6 point efter deres første fem kampe. 

  • Luxembourgs statistik siger 2-0-3, mens deres målforskel lyder på 5:9.

  • Portugals topscorer er Diogo Jota, der er noteret for 4 træffere.

  • Luxembourgs flittigste målskytte hedder Gerson Rodriguez, der har sendt bolden i nettet 3 gange. 


Expected Goals: Portugal vs. Luxembourg de seneste tre kampe:

PortugalResultatxGLuxembourgResultatxG
Portugal – Qatar (3-0) 3,73 – 0,04Luxembourg – Serbien(0-1) 0,42 – 0,87
Aserbajdsjan – Portugal(0-3) 0,31 – 2,82Luxembourg – Qatar(1-1) 1,52 – 0,40
Qatar – Portugal(1-3) 0,43 – 2,83Serbien – Luxembourg(4-1)3,08 – 0,36
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar