18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Portugal – Israel: Odds og optakt den 9. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Tirsdag den 15. juni åbner Portugal deres EM-titelforsvar med en kamp mod Ungarn. Onsdag spiller de sidste testkamp forud for slutrunden, når de hjemme i Lissabon tager mod Israel. De forsvarende europamestre er klare favoritter, men hvor meget vil de satse for sejren? Og hvor meget vil de spare sig for at undgå dumme skader? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Portugal – Israel. Der er kampstart onsdag d. 9. juni 2021 kl. 20:45. Se kampen på Eurosport Player. 

GÅ TIL

Portugal – Israel: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jeremie Pignard, Frankrig
Stadion: Estadio José Alvalade, Lissabon, Portugal
Vejret: 20° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 10. juni 2021 00:15.


Optakt til Portugal – Israel: Skader, karantæner og startopstillinger

I 2012 blev Portugal sendt ud af EM-slutrunden i semifinalen af de senere vindere fra Spanien. I 2016 gik Portugal så hele vejen og snuppede titlen foran næsen på de franske værter. Og for tredje gang i træk er portugiserne blandt favoritterne til at vinde Europamesterskabet. Men sikke en pulje, de har fået at tumle med. Ud over Ungarn, som de møder i den første kamp, venter også Tyskland og Frankrig. Det betyder, at mindst en af forhåndsfavoritterne vil ende som højst nummer tre i puljen, og det kan give en vanskelig vej videre. Derfor er kampen mod Ungarn vigtig i den forstand, at der ikke er plads til at snuble. 

På den måde er testkampen her mod Israel en god opvarmning, for det er på samme måde en kamp, Portugal bør vinde ganske ubesværet. Cristiano Ronaldo får formentlig tilbudt at hvile, men det er ikke sikkert, den ærgerrige angriber kan bære at holde sig i ro, mens de andre leger med bolden. De tre Manchester-folk, Bernardo Silva, Bruno Fernandes og Ruben Dias fik lov at sidde over senest, og de skal nok alle tre være med fra start mod Israel. Så måske vil Ronaldo også have lov at lege med, så vi får en forsmag på, hvordan Portugal kan se ud i stærkeste formation. 

Israel skal forsøge at holde fast i en lille stime, da de nu er på to kampe uden nederlag, og kan de forlænge den serie ved at undgå nederlag mod europamestrene, vil det være et boost at tage med til efterårets kampe i VM-kvalifikationen. Med fire point efter tre kampe står Israel slet ikke så skidt, og måske viser det sig, at de ud over Danmark godt kan spille lige op med resten af gruppens mandskaber. Det vil være en kærkommen fremgang for israelsk fodbold, som kun en gang tidligere har været med til en VM-slutrunde, og det var tilbage i 1970. Holdets rutinerede knudepunkt er Eran Zahavi, som spiller i den hollandske Æresdivision, mens et af de lysende håb for fremtiden er Manor Solomon på 21 år, som spiller i Shakhtar Donetsk.

Portugal:

Israel:

Portugal forventet startopstilling: Silva; Cancelo, Fonte, Dias, Mendes; Moutinho, Danilo; Fernandes, Goncalves, Jota; A. Silva.

Israel forventet startopstilling: Marciano; Dasa, Tibi, Menahem, Davidzada; Solomon, Natkho, Lavi, Fani; Malede, Zahavi.


Odds på Portugal – Israel

Oddsene peger på Portugal som meget klar favorit i opgøret.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 10. juni 2021 00:15.


Odds-forslag: Begge hold på tavlen i sidste testkamp, før det går løs

Siden september sidste år har Portugal spillet 12 landskampe, og det er blevet til syv sejre, fire uafgjorte og et enkelt nederlag, der faldt i Nations League til Frankrig. I dén gruppe endte Portugal som nummer to, mens de i VM-kvalen aktuelt topper tabellen med syv point for tre kampe. I de 12 kampe er der i alt faldet 32 mål, hvilket er lidt mere end 2,5 mål i snit. I kun 4 af de 12 kampe har begge hold været på tavlen. 

Israel er på 11 kampe siden september sidste år. I Nations League blev det til en tredjeplads på niveau B, mens de som nævnt aktuelt er nummer tre i VM-kvalen. De 11 kampe har budt på fire sejre, fire uafgjorte og tre nederlag. Nederlag mod Tjekkiet to gange og Danmark en enkelt gang. De 11 kampe har indeholdt 27 mål og altså også mere end 2,5 mål i snit. 7 af de 11 kampe har set mål af begge hold – det gør sig gældende for de tre seneste kampe for Israel.

De to hold har i fire af de seneste fem indbyrdes opgør begge været på tavlen, og selv om Portugal holdt buret rent i fredagens kamp mod Spanien, har de trods alt i fire af de seneste seks kampe tilladt scoringer af modstanderen. Anbefalingen hælder forsigtigt til scoring af begge hold i dette opgør også. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,65
Begge hold scorer
Besøg Unibet *


Portugal – Israel: Statistik, topscorer og H2H

  • Portugal topper deres VM-kvalpulje A efter 3 kampe og 7 point. 

  • Statistikken for Portugal er 2-1-0 og målscoren 6:3.

  • Israel indtager en 3. plads i deres VM-kvalifikationsgruppe F, hvor de har 4 point efter 3 runder.

  • Tallene for Israel er 1-1-1 og måldifferencen 5:4.

  • Diogo Jota har scoret 3 af Portugals foreløbig 6 mål i VM-kvalifikationen. Det gør ham til holdets topscorer. 

  • Eran Zahavi, som til daglig spiller i PSV Eindhoven, er den flittigste målscorer i den aktuelle israelske trup med 26 scoringer i 63 landskampe. 


Expected Goals: Portugal – Israel – de seneste tre kampe

PortugalResultatxGIsraelResultatxG
Spanien – Portugal(0-0)1,64 – 0,53Montenegro – Israel(1-3)1,15 – 1,16
Luxembourg – Portugal(1-3)0,40 – 2,81Moldova – Israel(1-4)0,82 – 3,87
Serbien – Portugal(2-2)1,07 – 1,22Israel – Skotland(1-1)0,66 – 0,67
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar