18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Polen – Wales: Odds og optakt den 1. juni 2022

Kan Lewandowski holde fokus på de forestående landskampe, når han samtidig prøver at tvinge et skifte væk fra Bayern igennem? (Foto: Bildbyrån)
Kan Lewandowski holde fokus på de forestående landskampe, når han samtidig prøver at tvinge et skifte væk fra Bayern igennem? (Foto: Bildbyrån)

UEFA Nations League 22/23 bliver sparket i gang onsdag aften, når Lewandowski og Polen tager imod Bale og Wales. De to nationer er underdogs i puljen, som også indeholder Belgien og Holland. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Polen – Wales. Der er kampstart onsdag d. 1. juni 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Polen – Wales: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Rade Obrenovic
Stadion: Stadion Miejski, Wroclaw
Vejret: 15° og let vind


Optakt til Polen – Wales: Skader, karantæner og startopstillinger

Onsdag ruller kuglen igen i UEFA Nations League, og Polen og Wales får æren af det første opgør. De to nationer går ind til gruppespillet som ganske klare underdogs, da de er havnet i samme gruppe som Belgien og Holland, og især førstnævnte må siges, at være i topklasse.

Polen skal først og fremmest bruge Nations League-kampene på at finpudse formen og relationerne til vinterens VM-slutrunde i Qatar. Polakkerne kunne ikke følge med England i gruppespillet, men satte sig fortjent på 2.pladsen i gruppen, som gav mulighed for VM-billetter via to playoff-kampe. Først blev det til en skrivebordssejr mod Rusland, og i den afgørende kamp blev det til en ganske velfortjent sejr vores svenske naboer. Holdets helt store stjerne, Robert Lewandowski, er i fuld færd med at tvinge et skifte væk fra Bayern München igennem, så det bliver spændende at se, om han kan holde fokus på målscoringen onsdag aften.

Wales har endnu ikke VM-billetten i hus, men muligheden er der stadig. Waliserne har måtte vente siden slutningen af marts, hvor de vandt playoff-semifinalen mod Østrig med 2-1, modstanderen i den afgørende kamp er nemlig enten Ukraine eller Skotland, og de to nationer spiller først semfinale i aften. Det betyder at, Wales på søndag har en knald eller fald-kamp mod en af de to nationer i jagten på en VM-billet. Derfor kunne man også godt forestille sig, at det måske ikke bliver til fuld tid hos alle de walisiske profiler i dette opgør, selvom Gareth Bale nok godt kunne have brug for 90 minutters fodbold i stængerne.

Polen:

  • Ingen kendte fravær

Wales:

  • Ingen kendte fravær

Polen forventet startopstilling: Szczesny; Cash, Glik, Bednarek, Bereszynski; Bielik; Zielinski, Goralski, Krychowiak, Szymanski; Lewandowski

Wales forventet startopstilling: Hennessy; Ampadu, Rodon, Davies; Roberts, Allen, Ramsey, N Williams; H Wilson; James, Bale


Odds på Polen – Wales

Bookmakerne tror på, at Polen løber med sejren.


Odds-forslag: Wales har en VM-billet at tænke på

Umiddelbart ligner det et rimelig jævnbyrdigt opgør mellem to mandskaber, som befinder sig på omtrent samme niveau. Vi har at gøre med to mandskaber med en hel del ordinære spillere krydret med et par af høj klasse. Hos Polen har vi Lewandowski, Szczesny og Zielinski, mens Wales’ største profiler fortsat er Ramsey og Bale, som dog begge kommer fra en halvsløj sæson på klubholdet.

Det bliver tæt, så det er dagsformen og den individuelle kvalitet, som kommer til at gøre udslaget, og her ser hjemmeholdet altså en del bedre ud, hvis du spørg mig. Derudover skal det også tages med i beregningen, at Wales spiller om VM-deltagelse allerede på søndag, og derfor nok ikke bruger alle kræfterne på dette Nations League-opgør. Anbefalingen lyder på en hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,82
Polen vinder
Gå til bwin *


Polen – Wales: Statistik, topscorer og H2H

  • Polen er klar til VM efter en 2.plads i gruppespillet, en skrivebordsejr mod Rusland og en efterfølgende 2-0 sejr over vores svenske naboer i den afgørende playoff-kamp.  

  • Wales blev også nummer 2 i kvalen, og har efterfølgende slået Østrig i kvalen. Nu mangler den afgørende kamp bare mod enten Skotland eller Ukraine.

  • Ikke overraskende endte Robert Lewandowski som Polens topscorer i kvalen, den skarpe angriber kom på tavlen 8 gange.

  • De to rutinerede walisere, Ramsey og Bale, var mest scorende for Wales med 3 kasser hver.

  • Polen har vundet med ét overskydende mål de seneste fire gange de har stået overfor Wales. Senest indbyrdes opgør er dog helt tilbage fra 2009.


Expected Goals: Polen vs. Wales – de seneste tre kampe

PolenResultatxGWalesResultatxG
Polen – Sverige(2-0)1,67 – 1,05Wales – Tjekkiet(1-1) 0,85 – 1,08 
Skotland – Polen(1-1)1,83 – 1,38Wales – Østrig(2-1) 1,17 – 0,95 
Polen – Ungarn(1-2) 0,97 – 1,15 Wales – Belgien (1-1)0,78 – 1,16
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Polen – Wales?

Polen – Wales spilles onsdag den 1. juni 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Polen – Wales?

Polen – Wales spilles på Stadion Miejski i Wroclaw.

Skriv et svar