18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Polen – Rusland: Odds og optakt den 1.juni 2021

EM stâr for døren for bâde Polen og Rusland, så det er blevet tid til at findpudse formen! Tiden er knap, og dette bliver blot en af to opvarmningskampe for de to nationer. Hvem slipper bedst fra første test? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Polen – Rusland. Der er kampstart tirsdag d. 1. juni 2021 kl. 20:45. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TILPolen – Rusland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Stadion Miejski, Wroclaw
Vejret: 17° og meget svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 1. juni 2021 20:32.


Optakt til Polen – Rusland: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er ikke kun herhjemme i vores egen lille andedam, at der er blevet skiftet træner fra EM-kvalifikationen til selve slutrunden. Samme proces har været i gang i Polen, hvor portugiske Paolo Sousa har afløst Jerzy Brzeczek, som ellers var manden, der sikrede Polen en fuldkommen suveræn 1.plads i kvalifikationen. Den tidligere Fiorentina-træner har kun haft to kampe i spidsen for polakkerne, og det er endnu svært at se hans aftryk, efter 3-3 mod Ungarn og et nederlag til England, han råder ellers over et fint mandskab, som har sine absolutte profiler i offensiven i blandt andre Lewandovski og Milik. Det er blevet til et par polske nederlag på det seneste, men nederlagene er kommet mod stærke modstandere som England, Italien og Holland – på det niveau kan de ikke helt være med, tyder det på.

Det er værd at holde et vågent øje med Rusland i dette opgør, for inden længe står de overfor vores danske helte i København til EM-slutrunden! Russerne var i kvartfinalen til seneste slutrunde, VM 2018 i Rusland, dengang viste de sig fornemt frem, men man skal nok heller ikke undervurdere hvad hjemmebanefordelen betød ved den lejlighed. Siden er der gået mere hverdag i den, de tog rimelig sikkert 2.pladsen i EM-kvalen, og ligger da også fint til efter de tre første runder af VM-kvalen, men deres præstationer har ikke for alvor været skræmmende.

Polen:

Rusland:

Polen forventet startopstilling: Szczesny; Helik, Glik, Bednarek; Bereszynski, Klich, Krychowiak, Moder, Rybus; Milik, Lewandowski

Rusland forventet startopstilling: Shunin; Semenov, Dzhikaya, Kudryashov; Fernandes, Kuzyaev, Ozdoev, Golovin, Zhirkov; Sobolev, Dzyuba


Odds på Polen – Rusland

Oddsene peger på, at bookmakerne har Polen som favorit i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 1. juni 2021 20:32.


Odds-forslag: Resultatet ikke 1.prioriteten her

Tirsdag aften skal formen finpudses, og den foretrukne startellever skal findes hos både Polen og Rusland. Det har været en ekstrem intenst for de fleste spillere, som har været fast inventar på deres respektive klubhold i løbet af sæsonen, derfor er det også forventet, at der bliver plads til rotationer og begrænset spilletid til vigtige spillere hos Polen som Zielinski og Lewandovski.

Uden point på spil, og med trætte ben hos de fleste spillere, så kan der hurtigt gå sommerkamp i den her. Det er jo ikke nu, at spillerne skal brænde alle kræfterne af. Derfor regner jeg også med, at resultatet ikke er det allervigtigste for de to træner, og det kan give en åben kamp. Der er godt med mål i begge mandskaber, og ingen af dem forsvarer til UG, så jeg kan godt forestille mig en kamp, hvor der bliver givet spilletid til nogle af ydermandaterne i truppen, som med garanti gerne vil vise sig godt frem. Der kommer mål i begge ender her!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,83
Begge hold scorer
Besøg Bet365 *


Polen – Rusland: Statistik, topscorer og H2H

  • Polen er EM-klar efter en fantastisk kvalifikation, hvor de helt sikkert endte på 1.pladsen i deres kvalifikationsgruppe, 6 point foran Østrig.

  • Rusland var oppe mod overmagten i deres kvalifikation, her var der ingen tvivl om Belgiens 1.plads, mens der samtidig ikke var nogen tvivl om, at Rusland skulle løbe med 2.pladsen.

  • Der er ikke meget tvivl om, hvem det russiske forsvar kommer til at holde mest øje med her, for Polen råder over en af verdens bedste angribere i Robert LewanGOLski!

  • Rusland har også en rigtig goalgetter løbende oppe foran, den gigantiske mand Artem Dzyuba, som til dagligt tørner ud for Zenit, har vist sig utrolig skarp i den russiske landstrøje.

  • Det seneste indbyrdes opgør mellem de to nationer finder vi tilbage i 2012 til EM, her endte det med en pointdeler efter 1-1.


Expected Goals: Polen – Rusland – de seneste tre kampe

PolenResultatxGRuslandResultatxG
England – Polen(2-1)2,01 – 0,56Slovakiet – Rusland(2-1) 1,21 – 1,2
Polen – Andorra(3-0)3,25 – 0,34Rusland – Slovenien(2-1)1,45 – 1,05
Hungary – Poland(3-3)1,08 – 1,41Malta – Rusland(1-3)0,27 – 1,4
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar