18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Polen – Island: Odds og optakt den 8. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Den er lige ved at være der! Vi tager hul på EM-slutrunden på fredag, og dette er polakkernes sidste chance for, at få tanket lidt selvtillid inden de den 14. møder Slovakiet, en kamp som de bare skal vinde, hvis de vil avancere for gruppen. Er polakkerne hvor de skal være? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Polen – Island. Der er kampstart tirsdag d. 8. juni 2021 kl. 18:00.

GÅ TILPolen – Island: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Stadion Poznań, Poznan
Vejret: 25° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 8. juni 2021 17:59.


Optakt til Polen – Island: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er ikke kun herhjemme i vores egen lille andedam, at der er blevet skiftet træner fra EM-kvalifikationen til selve slutrunden. Samme proces har været i gang i Polen, hvor portugiske Paolo Sousa har afløst Jerzy Brzeczek, som ellers var manden, der sikrede Polen en fuldkommen suveræn 1.plads i kvalifikationen. Den tidligere Fiorentina træner Sousa har haft tre kampe i spidsen for det polske landshold, her er det blevet til sejr imod Andorra, to x’er imod Ungarn og Rusland, og et nederlag til England, altså står portugiseren kun med en enkelt sejr, imod miniputterne fra Andorra. Derfor er det lidt svært at spå om polakkernes styrke her med blot en håndfuld dage til EM-slutrunden. Sousa råder dog over spillere med international klasse, Arek Milik og Robert Lewandovski er en arrig angrebsduo, Zielinski har haft en fremragende sæson for Napoli i Serie A, mens Szczensy i målet ligner en sikker sidste skanse. Det ville lune gevaldigt for polakkerne med en komfortabel sejr imod Island, så de trods alt viser, at de er hvor de skal være. De mest bærende profiler blev sparet i første testkamp, så mon ikke de er klar til at få lidt minutter i stængerne tirsdag aften?

Island var den helt store overraskelse ved seneste slutrunde i 2018, helt mirakuløst sendte de England ud af turneringen, og generelt viste de sig som en enormt sammentømret gruppe, og et klasse eksempel på, hvor vigtigt det er at kæmpe for hinanden, når nu man ikke har de helt store internationale stjerner at trække på. De slap pænt fra EM-kvalifikationen, men Frankrig og Tyrkiet viste sig alligevel for stærke, og islændingene måtte tage til takke med 3.pladsen i gruppen, som sikrede dem playoff. Her blev det til en sejr i semifinalen mod Rumænien, og det lignede længe at de skulle trække det længste strå i finalen, hvor de førte med 1-0 mod Ungarn indtil det 88.minut. Herfra gik det dog helt galt, to sene scoringer af Ungarn sendte Island ud i EM-mørket, en kæmpe skuffelse nu hvor de var SÅ tæt på anden slutrunde i træk. Den største individuelle profil hos Island, Sigurdsson, er ikke med til dette opgør.

Polen:

Island:

Polen forventet startopstilling: Szczensy; Helik, Glik, Bednarek; Bereszynski, Zielinski, Krychowiak, Moder, Rybus; Lewandowski, Milik

Island forventet startopstilling: Kristinsson; Sampsted, Hermannsson, Ingi Bjarnason, Fridriksson; Bodvarsson, Bjarnason, Gunnarsson, Johannesson, Gudmundsson; Sigborsson


Odds på Polen – Island

Oddsene peger på, at bookmakerne har Polen som favorit i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 8. juni 2021 17:59.


Odds-forslag: Sousa skal have nogle sejre på bordet

Som vi har set det i andre nationers testkampe, så er det en balancegang mellem, at ville spille holdet bedst muligt sammen inden EM starter, men samtidig ikke trække for store veksler på de bærende spillere, for det er ikke nu de skal ud og give sig 100%, for faren for skader ligger som altid og lurer. Polen sparede deres største profiler i deres første testkamp mod Rusland, men mon ikke, at vi denne gang får lov til at se både Lewandovski og Milik i aktion.

Med blot en sejr i Sousa første 4 kampe som Polen træner, så regner jeg med, at Polen stiller op i noget der minder om stærkeste opstilling her. Det er vigtigt at få tanket lidt selvtillid inden det går løs, og samtidig få trænet de interne relationer hos spillerne i startelleveren. I min optik er Polen lige niveauet over morgendagens modstander fra Island, som er dalet en del i niveau siden de flotte præstationer til VM 2018, islændingene er samtidig uden deres stærkeste offensiv kort, Sigurdsson, så det kan vise sig svært at tvinge den polske defensiv op. Der skal være forskel i de to nationers engagement til dette opgør, og det regner jeg med kommer til udtryk her. Anbefalingen bliver en polsk sejr på mere end 1 mål, dog med det forbehold, at pengene kommer retur ved en sejr på præcis 1 mål. Det er rart med en lille gardering i disse venskabskampe, for pludselig flyver udskiftninger derud af, og så kan niveauet hos Polen sagtens dale lidt.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,88
Polen -1 (AH)
Besøg Bet365 *


Polen – Island: Statistik, topscorer og H2H

  • Polen er EM-klar efter en fantastisk kvalifikation, hvor de helt sikkert endte på 1.pladsen i deres kvalifikationsgruppe 6 point foran Østrig.

  • Island gjorde egentlig en fin figur i deres kvalifikation, men måtte alligevel se Frankrig og Tyrkiet snuppe de to øverste pladser i gruppen. De nåede også til playoff-finalen, men efter at have indkasseret mål i 88. og 92. minut, så blev det Ungarn, som tog EM-billetten med en 2-1 sejr.

  • Der er ikke meget tvivl om, hvem det russiske forsvar kommer til at holde mest øje med her, for Polen råder over en af verdens bedste angribere i Robert LewanGOLski!

  • I EM-kvalen var det Evertons Sylfi Sigurdsson, som viste sig bedst frem på målfronten. Han stod for 5 kasser i 12 kampe.

  • Det seneste indbyrdes opgør mellem de to nationer finder vi tilbage i 2015, her vandt Polen venskabskampen med 4-2.


Expected Goals: Polen vs. Island – de seneste tre kampe

PolenResultatxGIslandResultatxG
Polen – Rusland(1-1)0,58 – 0,35Færøerne – Island(0-1) 1,21 – 0,76
England – Polen(2-1)3,25 – 0,34Mexico – Island(2-1)1,86 – 0,15
Polen – Andorra(3-0)1,08 – 1,41Liechtenstein – Island(1-4)0,09 – 4,06
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar