18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Polen – England: Odds og optakt den 8. september 2021

Foto: Bildbyrån

Polen tager onsdag aften mod England i Warszawa. England topper VM-kvalifikationspuljen med lutter sejre, mens Polen har haltet lidt undervejs med både nederlag til England og uafgjort mod Ungarn. Men de har scoret 11 mål i deres to seneste kampe, og de har brug for scoringer i dette opgør mod de stærke englændere. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Polen – England. Der er kampstart onsdag d. 8. september 2021 kl. 20:45. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Polen – England: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniel Siebert, Tyskland
Stadion: PGE Narodowy, Warszawa, Polen
Vejret: 17° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.


Optakt til Polen – England: Skader, karantæner og startopstillinger

Selv om de i søndags vandt 7:1 på udebane mod San Marino, er det et presset polsk mandskab på 2. pladsen i VM-kvalifikationspuljen. Bare ét point efter dem ånder og pruster Albanien for at komme forbi og overtage muligheden for en VM-plads via playoff. Så polakkerne er pressede til at få point i dette opgør og egentlig allerhelst alle tre. Så er det jo heldigt for dem, at de har vundet deres seneste syv hjemmekampe i VM-kvalifikationerne, og de har scoret mindst to mål i alle syv.

Den mere aktuelle form er knap så imponerende for polakkerne, der blot har tre sejre i deres seneste 12 landskampe i alle turneringer, og de måtte forlade sommerens EM-slutrunde efter gruppespillets tre kampe uden en eneste sejr. Det positive var vel, at Robert Lewandowski scorede tre kasser, og han har også scoret tre mål i holdets to tidligere VM-kampe i denne samling. Samme antal sendte angrebsmakker Adam Buksa i nettet i 2. halvleg i opgøret mod San Marino, så der er skarpladt i den polske offensiv forud for dette opgør. 

England er kommet flyvende ud af startboksen i VM-kvalifikationen, og hvis skuffelsen efter sommerens tabte EM-finale sidder dybt i dem, skjuler de det godt. Fem sejre i fem kampe og en score på 17:1 er ganske imponerende. Kun polakkerne har formået at score mod England, da de mødtes på Wembley tilbage i marts. Til weekendens opgør mod Andorra var det Englands B-kæde, der ordnede paragrafferne, og det gjorde de til stor tilfredshed, men det er nu alligevel tvivlsomt, om det vil være nok til at føre til startpladser til for eksempel Saka eller Lingaard. Jadon Sancho fik et bette slag, og han har trukket sig fra landsholdssamlingen. 

Efter dette opgør venter for England to udekampe mod Andorra og San Marino og dueller med Ungarn og Albanien i England. Det er svært at se, hvordan de skal føre til pointtab for vice-europamestrene, der er på direkte kurs til VM-billetter. Men dette opgør er deres klart største test i gruppen, og polakkerne vil være på stikkerne for at sikre sig point og måske endda en meriterende sejr, der vil spille dem tilbage i kampen om gruppens førsteplads, selv om de selv med sejr vil være afhængige af yderligere engelske pointtab.  

Polen:

 • Ingen kendte fravær

England:

 • Phil Foden (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Jadon Sancho (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Danny Ings (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Marcus Rashford (Angreb, Reserve) – Skade
 • Ollie Watkins (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Dominic Calvert-Lewin (Angreb, Fast) – Skadet

Polen forventet startopstilling: Szczęsny; Bereszyński, Glik, Bednarek, Rybus; Frankowski, Moder, Krychowiak, Jóźwiak; Buksa, Lewandowski.

England forventet startopstilling: Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Rice, Phillips; Sterling, Mount, Grealish; Kane.


Odds på Polen – England

Oddsene peger på engelsk favoritværdighed hos bookmakerne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Hit med mål

Det er blevet til 20 dueller mellem Polen og England siden 1966. Én gang har Polen vundet, og det var i 1973, hvor de vandt 2:0 på hjemmebane og endte med at hapse VM-billetterne for næsen af England og Wales. Nu gør polakkerne endnu et forsøg på at lave ravage i en engelsk VM-kvalifikation, og hvis værterne rammer deres topniveau, kan de godt spille lige op med englænderne. Der kan bare godt gå lange perioder, uden at polakkerne rammer deres fineste niveau. 

De kommer dog fra to kampe – mod Albanien og San Marino, bevares – hvor de har scoret 11 gange, og offensiven med Lewandowski og Adam Buksa kan være en af nøglerne til polsk succes her. Det er yderst tvivlsomt, om de vil være i stand til at holde England fra chancer og mål i 90 minutter, så hvis der skal være polsk udbytte til slut, må de på tavlen. 

I ni af Polens seneste 11 kampe har begge hold været på tavlen, og der er i alt faldet 44 mål i de 11 kampe. Det er fire scoringer i gennemsnit. England begyndte EM-slutrunden med gabende kedsommelige 1:0-sejre, men i kvartfinalen mod Ukraine vandt de 4:0, og derfra har de spillet to gange 1:1 og vundet to gange 4:0. Det er 16 mål i deres seneste fem kampe og dermed et snit på 3,2 mål pr. kamp. Anbefalingen går med målene her og tror på, der falder mindst tre scoringer i Warszawa onsdag aften. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,22
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Polen – England: Statistik, topscorer og H2H

 • Polen er aktuelt på 2. pladsen i gruppen med 10 point efter 5 runder. 

 • Tallene for Polen er 3-1-1, og deres måldifference er på 18:7.

 • England topper gruppen med 15 point for 5 kampe.

 • Englands statistik siger 5-0-0 og målforskellen 17:1.

 • Robert Lewandowski er polsk topscorer med foreløbig 6 mål.

 • Englands flittigste målskytte er Harry Kane, som har været på tavlen 4 gange. 


Expected Goals: Polen vs. England – de seneste tre kampe

PolenResultatxGEnglandResultatxG
San Marino – Polen(1-7)0,32 – 4,28England – Andorra(4-0)2,47 – 0,01 
Polen – Albanien(4-1)1,56 – 0,77Ungarn – England(0-4)0,19 – 2,22
Sverige – Polen(3-2)0,91 – 1,89 Italien – England(2-1)1,88 – 0,76 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar