18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Paul Parker tordner mod Martial: Hans ansigt ligner en røv, der har fået tæsk!

Den tidligere Manchester United stjerne Paul Parker er langt fra imponeret af Anthony Martial, som ifølge ham ligner en røv, der har tået tæsk.

IMAGO / NurPhoto

Det er hårde gloser, der kommer ud af munden på Paul Parker, og franskmanden bør nok ikke læse med, hvis han håber på et par trøstende ord i en svær tid. 

Angriberen fik ellers chancen fra start mod Newcastle, men ifølge Paul Parker bør det også være hans sidste kamp nogensinde for Manchester United. 

Det er pinligt! 

Anthony Martial var i en ophedet diskussion med manager Erik ten Hag i opgøret mod Newcastle, og det får Paul Parker til at håbe, at franskmanden har forværret sin egen skæbne.

“Jeg håber, Martials situation er blevet værre efter skænderiet med Erik ten Hag på sidelinjen. Det håber jeg virkelig, for det er pinligt nu.”

“Han har fået så mange chancer, som han ikke har grebet. Det er næsten imponerende. Der er ingen tegn på entusiasme i hans ansigt, og i England siger vi, at hvis man ser ud som Martial, så ligner man en røv, der har fået tæsk.” 

“Når jeg ser ham, så tænker jeg, at han passer bedre ind ved et pokerbord i Las Vegas, fordi han er så svær at læse. Vi aner ikke, hvad han føler, når han ser sådan ud.”

IMAGO / Sportsphoto

Han skal aldrig spille for klubben igen

Paul Parker slår fast, at Martials opførsel i kampen mod Newcastle var respektløs, og han kan ikke lade være med at tænke på, hvad der var sket, hvis han selv havde opført sig på samme måde under Alex Ferguson. 

“Hvis jeg gjorde, hvad han gjorde mod Newcastle, da jeg spillede under Sir Alex Ferguson, så havde jeg tabt kampen mod træneren, og ikke én eneste spiller havde støttet mig.”

“Han var respektløs over for træneren, og det kan man ikke være, uanset hvad skænderiet handlede om.”

Paul Parker mener sågar, at Martial bør have spillet sin sidste kamp for klubben.

“Jeg synes aldrig, han bør spille for klubben igen. Næste gang, Højlund er skadet, så skal reservemålmanden spille i stedet for Martial, for han ville gøre det bedre.”

“Han kan ikke lide at være i klubben, og han er ligeglad med sine holdkammerater. Han gør sine medspillere dårligere, fordi han er ligeglad med dem.”

Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar