18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Paul Parker opfordrer Nørgaard til at skifte: Tottenham ville være et godt skridt

Christian Nørgaard har på det seneste været kædet sammen med et potentielt skifte til Tottenham, og den tidligere Manchester United stjerne Paul Parker opfordrer Brentford-danskeren til at tage springet, hvis han får muligheden.

IMAGO / Sebastian Frej

Nørgaard nyder sammen med Brentford stor succes igen i denne sæson, hvor danskerklubben bliver ved med at imponere.

De mange flotte præstationer har dog fået større klubber til at spærre øjnene op for danskeren, der angiveligt er på radaren hos Tottenham. 

Paul Parker, der tørnede ud for Manchester United under Sir Alex Ferguson i 90´erne, ser det som et skifte, der kunne give god mening. 

Lykkelig i Brentford, men Tottenham ville give god mening

“Jeg vil bestemt ikke afvise, at Christian Nørgaard kunne skifte til Tottenham, særligt efter de har ansat Ange Postecoglou, som spiller en slags fodbold, der passer ham virkelig godt”, siger Paul Parker til SpilXperten og fortsætter: 

“Jeg er 100% sikker på, at Nørgaard er lykkelig i Brentford, hvor han er første mand på holdkortet under en træner, der stoler ekstremt meget på ham.”

“Vi må bare sige, at han har været forrygende for Brentford over en længere periode, og med tanke på hvad han har opnået i Brentford, hvor han har været fantastisk, så ville det give god mening for ham at tage springet til Tottenham.”

Parker er da heller ikke i tvivl om, at Tottenham er en større klub end Brentford, hvorfor det kunne være spændende for Nørgaard at teste sig selv på det niveau. 

“Tottenham er helt klart en større klub end Brentford, men de er ikke nødvendigvis et meget bedre hold. Han vil dog få muligheden for at teste sig selv i en klub, hvor presset er større både på og udenfor banen.”

IMAGO / UK Sports Pics Ltd

“Hvis han beslutter sig for at skifte, så handler det mest om, at han skal bevise, at han kan klare det pres, for han har helt sikkert evnerne til at spille for en stor klub, og Tottenham er virkelig en stor klub.

“Han bor allerede i London, og nu kan han tage skridtet op til Tottenham, som sammen med Arsenal er de to største klubber i London – også større end Chelsea, og fansene kræver mere, end de gør i Brentford, så det ville være et godt skifte for ham.”

Ifølge Parker vil Nørgaard være i stand til at konkurrere med både Yves Bissouma og Pape Matar Sarr, der ellers begge har spillet en hovedrolle i Tottenhams flotte sæson hidtil. 

Han uddyber desuden, at Nørgaard passer bedre ind i Tottenham, end Pierre Emile-Højbjerg, der da også har haft svært ved at kæmpe sig i startopstillingen under den nye træner Ange Postecoglou. 

“Træneren er stor fan af både Sarr og Bissouma, men han kan sagtens konkurrere med dem, og han er bedre end både Højbjerg og Oliver Skipp, som ikke passer godt til trænerens spillestil. Jeg kan sagtens se det ske, det er helt sikkert.”

Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar