18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Paul Parker om tidligere Man Utd-keeper: Han har ingen ambitioner

30-årige Jack Butland har ikke haft den store succes de seneste år. Et skifte til skotske Rangers skal dog betyde, at englænderen begynder at præstere igen, siger den tidligere Man Utd-back, Paul Parker til SpilXperten.

Butland varmer op før Carabao Cup semifinalen – Foto: Imago / Mike Egerton

Med kun ti kampe fra start siden 2020, har Jack Butland mildest talt ikke haft medvind.

Mislykkede ophold hos både Manchester United og Crystal Palace har sat en stopper for målmandens ellers ganske fine fodboldkarriere, der har budt på over 150 kampe for Stoke og landskampe for “The Three Lions”.

Spørger man den tidligere engelske landsholdsspiller og Manchester United-forsvarskrumtap, Paul Parker, så er der klar besked.

“Kan han ikke præstere i Rangers, så har han et seriøst problem. Han havde en god tid hos Stoke, men det er stort set alt han har opnået. Han spillede hverken hos Manchester United eller Crystal Palace. Han sad bare og kukkelurede.”

59-årige Paul Parker mener dog, at Butland har en chance for at få succes i det skotske.

“Jeg er sikker på, at han kommer til at spille for Rangers, for de har haft deres problemer med målmænd. To af dem er gamle, og den tredje ser ikke ud til at at have niveauet.

Foto: Imago / Paul Terry

Parker mener, at det kan blive en udfordring, efter reservetjansen i forskellige klubber, og englænderen har en stærk holdning om sin landsmand.

“Men det kan godt blive virkelig svært for ham, efter så mange år på bænken. Det er ret underligt, at mange målmænd accepterer en rolle på bænken. De har ingen ambitioner, og det samme gælder for Jack Butland”

“Nu er han kommet dertil og planen er, at han skal være førstemålmand. Det er godt for ham, at han har skiftet Manchester United ud med Rangers, men der kommer til at være mange svære kampe for ham.”

Skriv et svar