18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Paul Parker hylder United-flop: Han er en rollemodel

Donny van de Beek har langt fra fået det ud af sit ophold i Manchester United, som han havde ønsket, men den tidligere United-profil hylder alligevel midtbanespilleren og kalder ham en rollemodel. 

Manchester United, ManU v Lyon, Pre Season Friendly, Murrayfields Stadium, Edinburgh, Scotland, UK - 19th July 2023. GOAL 1-0, Donny van de Beek of Manchester United looks emotional during his goal celebration. - Manchester United v Lyon, Pre Season Friendly, Murrayfields Stadium, Edinburgh, Scotland, UK - 19th July 2023. Edinburgh Murrayfields Stadium UK Copyright: xDanxWeirx CP_Manchester_United_Lyon_107
Manchester United, ManU v Lyon, Pre Season Friendly, Murrayfields Stadium, Edinburgh, Scotland, UK – 19th July 2023. GOAL 1-0, Donny van de Beek of Manchester United looks emotional during his goal celebration. – Manchester United v Lyon, Pre Season Friendly, Murrayfields Stadium, Edinburgh, Scotland, UK – 19th July 2023. Edinburgh Murrayfields Stadium UK Copyright: xDanxWeirx CP_Manchester_United_Lyon_107

Da Donny van de Beek ankom til Manchester United fra Ajax, var der store forventninger til midtbanespilleren, der var spået en stor fremtid. 

Hollænderen er dog for længst røget i glemslen, og selvom Erik ten Hag, der nu er træner i Manchester United, havde en stor andel i midtbanespillerens udvikling i Ajax, har fået den tidligere Ajax-profil under sine vinger igen, er van de Beek stadig ude i kulden.

Han er en rollemodel

Paul Parker ærgrer sig først og fremmest over, at klubben ikke har fået mere ud af midtbanespilleren, men understreger, at han ser ham som en rollemodel, da han har opført sig upåklageligt i en svær periode. 

“Jeg har virkelig ondt af Donny van de Beek, selvom jeg er sikker på, at han ikke ønsker, at jeg skal have ondt af ham”, indleder Parker og fortsætter:

Omstændighederne har været så uheldige for ham, og jeg tror ikke, der bliver sagt mange dårlige ord om ham, når han forlader Man United, fordi folk mest er skuffede over, hvad klubben har fået ud af ham – og ikke den måde, han har ageret på i sin tid i Man United.”

“Du kan ikke sætte en finger på hans indsats, det ville være så nemt for ham at brokke sig på de sociale medier, men det har han aldrig gjort. Der er mange spillere, der kan lære noget af ham, selvom han aldrig fik sit gennembrud. Han er en stor rollemodel.”

Foto: IMAGO / Colorsport

Dårlig behandling under en svær tid

Van de Beek ankom kort før Corona-pandemien brød ud, og det har været en stor faktor i hollænderens nedtur ifølge Parker, der dog tilføjer, at midtbanespilleren blev dårligt behandlet af den tidligere træner Ole Gunnar Solskjær. 

“Jeg synes, Ole Gunnar Solskjær behandlede ham dårligt ved at blive ved med at holde ham på bænken. Det er klart, at det var en svær tide for alle under pandemien, men formentlig endnu sværere for ham.”

“Han kom fra et andet land, langt væk hjemmefra, og det eneste, man ikke vil i den situation er ikke at lave noget. Det er ikke sjovt at sidde på bænken hver uge for så at komme hjem til et tomt hus, hvor du ikke har nogen at tale med. Det var en meget svær tid for ham.”

“Jeg tænker ofte på, hvordan det helt sikkert stadig påvirker ham. Lejeopholdet i Everton hjalp ham heller ikke, fordi han stadig ikke var tryg ved hverken at bo i England eller spille i Premier League.”

Foto: IMAGO / Sebastian Frej

Han vil elske at skifte væk fra Man United – han skal hjem til Holland

Løsningen på derouten er, ifølge Parker, at skifte hjem til Holland, hvor han stadig er respekteret for det, han opnåede med Ajax. 

“Det har været skuffende for ham, men her tænker jeg mere fra hans synspunkt. Jeg kan ikke sidde her og sige, at jeg er skuffet over ham, men jeg er skuffet over, hvad klubben har fået ud af ham.”

“Lige nu er han på sit absolutte lavpunkt i sin karriere, og den eneste mulighed for at starte på en frisk er at tage tilbage til Holland. Han er nødt til at vende hjem til et sted, hvor han stadig er respekteret som spiller, for hvad han opnåede i Ajax.”

“Folk vil helt sikkert påstå, at han har fået chancen i Manchester United, men det er løgn. Han har fået to minutter her og dér, hvilket ikke hjælper ham. Han ville elske at få muligheden for at skifte væk fra Manchester United.”

Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar