18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Paul Parker: Eriksen får ikke nøglerolle

Den tidligere Manchester United-forsvarer, Paul Parker, giver sit besyv på danske Christian Eriksens position hos De Røde Djævle.

Foto: IMAGO / Ashley Western

Det danske landholds spilfordeler, Christian Eriksen, er i en lidt svær position hos Manchester United. 31-årige Eriksen har startet inde i de to senest opgør, men har ikke rigtigt fundet melodien. Den tidligere engelske landsholdsspiller, Paul Parker, tager danskeren i forsvar.

“Eriksen er ikke i den bedste position lige nu, for han har slet ikke haft den samme indflydelse, som han havde i den seneste sæson.”

59-årige Parker, der selv har spillet over 100 kampe for Manchester United, vil dog umiddelbart ikke male fanden på væggen… endnu.

“Nu siger alle, at han er blevet for langsom. Sådan er det med spillere i hans alder. Folk sagde det samme om Casemiro, da han ikke præsterede godt i de første par kampe.”

“Det store problem for Eriksen er at holdet ikke har været godt nok. Alle gode spillere har brug for et godt hold omkring sig.”

Foto: IMAGO / Sebastian Frej

Den tidligere forsvarsspiller har stor respekt for den danske midtbanegeneral, men forventer ikke, at han kommer til at have en stor rolle sæsonen igennem.

“Personligt tror jeg ikke, at Christian Eriksen får en nøglerolle i denne sæson. Det er dog en skam, hvis det er sådan, det ender. Folk burde ikke tale så respektløst om ham. Han har været en nøglefigur i Premier League i et årti.

“Jeg håber, at han vil få en masse kampe, for han er god nok til at skulle spille. Det hele kommer an på hvordan manageren ser tingene, og det ser ikke alt for godt ud for ham, med alle de nytilkomne spillere.”

Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar