18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Parker revser tidligere fanfavorit: Stop med at spille fandango!

Jesse Lingard har stået uden klub i sommers, men nu begynder rygtemøllen at køre om den tidligere Premier League profil. Paul Parker skyder dog med skarpt mod englænderen, som ifølge Parker ville være et stort sats at hente ind.

IMAGO / News Images

Både Barcelona og Everton har været meldt interesseret i den tidligere Manchester United spiller, men Parker bekymrer sig mere om Lingards ageren udenfor banen. 

Stort sats at hente Lingard

Jesse Lingard har, som nævnt, været klubløs siden i sommer, men karrieren kunne have gået anderledes, hvis han var blevet i West Ham, hvor han brillerede, inden han vendte hjem til Manchester United for sidenhen at tage til Nottingham Forest, hvor det bestemt ikke kørte på skinner. 

“Det er et stort sats for enhver klub at hente Jesse Lingard. Han er ikke god nok til at spille for Barcelona, det ved alle”, indleder Parker til SpilXperten.

“Han svigtede sig selv, da han valgte ikke at blive i West Ham. Jeg tror, han ville tilbage til Manchester United bare for at møde Ronaldo i virkeligheden.”

“Han opførte sig også meget respektløst over for Nottingham Forest. Han tog bare dertil for at slappe af, og han beviste aldrig sig selv.”

IMAGO / Action Plus

Stop med at gøre alt det, du plejer

Parker forventer, at Everton indskriver en helt særlig klausul i kontrakten, hvis Lingard ender i Merseyside-klubben.

Samtidig opfordrer han den tidligere Premier League-profil til at ændre sin attitude, når han finder sin næste klub.

“Hvis Everton beslutter sig for at hente ham, forventer jeg, at de sikrer sig selv en klausul i kontrakten, der gør, at de kan ophæve den, når som helst.”

“Everton er ikke en nem klub at komme til, og han skal virkelig bevise sig selv over for fansene. Han skal vise, at han ikke tager dertil for at spille fandango. Han skal stoppe med at gøre alt det, han plejer at gøre.”

“Det kan være, at Ashley Young kan hjælpe ham til at falde lidt til ro. Han er en god rollemodel og måske skulle han have været hans agent i løbet af sommeren, da Lingard prøvede at komme til Saudi Arabien for at fylde sine lommer.”

Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar