18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Paris Saint-Germain (k) – Real Madrid (k): Odds og optakt den 9. november 2021

Foto: Bildbyrån

Der er stormøde i kvindernes Champions League, når Paris Saint-Germain (k) tager mod Real Madrid (k) tirsdag aften klokken 21:00 på Parc des Princes i Paris. Begge mandskaber har maksimumpoint efter de første to runder i CL-gruppespillet, og ingen af dem har endnu lukket et mål ind. Men det franske mandskab er nu alligevel temmelig klare favoritter. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Paris Saint-Germain (k) – Real Madrid (k). Der er kampstart tirsdag d. 9. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på Youtube.com. 

GÅ TIL


Paris Saint-Germain (k) – Real Madrid (k): Dommer, stadion og vejr

Dommer: Rebecca Welch, England
Stadion: Parc des Princes, Paris
Vejret: 3° og svag vind

Optakt til Paris Saint-Germain (k) – Real Madrid (k): Skader, karantæner og startopstillinger

I årene fra 2013 til 2020 blev Paris Saint-Germain (k) næsten helt fast og rituelt nummer to i den franske liga. Kun i 2016 måtte de nøjes med en tredjeplads, men de øvrige sæsoner endte de nummer to. Og i sidste sæson lykkedes det så endelig for mandskabet at vinde titlen foran Lyon. 20 sejre og to uafgjorte i 22 runder var nok, for de slog rivalerne Lyon 1:0 i deres ene indbyrdes møde og fik uafgjort i det andet, og dermed måtte Lyon lade sig nøje med 20-1-1 som sæsonstatistik, så Paris Saint-Germain (k) altså nappede deres første mesterskab med et points forspring. 

I Champions League går det indtil videre strygende for dem, for de har banket islandske Breidablik og ukrainske Kharkiv med samlet 7:0. Holdets topscorer er canadiske Huitema, som blot er 20 år og har en næsten Haaland-lignende statistik i Champions League, hvor hun har nettet ni gange i sine foreløbig 12 optrædender. Hun kom til Paris Saint-Germain (k) som 18-årig, og trods de mange scoringer i de europæiske kampe, er hun kun noteret for fem scoringer i hver af sine to sæsoner hos Paris Saint-Germain (k). De franske kvinder har været i finalen i Champions League to gange tidligere og tabt dem begge, men i sidste sæson slog de de 5-dobbelte vindere fra Lyon (k) ud allerede i kvartfinalerne. Så tabte de parisiske kvinder efterfølgende semifinalen til de senere vindere fra FC Barcelona (k). Nu prøver de igen at gå på jagt efter det store trofæ.

Der er til gengæld ikke noget igen over Real Madrid (k)s optræden i Champions League, for via deres andenplads i Spanien i sidste sæson er det første gang, de er kvalificerede til den fineste scene i kvindefodbolden. De måtte endda igennem en kvalifikationskamp mod Manchester City (k), som de slog samlet 2:1 over to kampe. Real Madrid (k) blev først til Real Madrid i juli 2020, og allerede i holdets første sæson endte de på andenpladsen i tabellen, så de nu er med i Champions League for første gang. 

Og det er gået ganske udmærket indtil videre med 1:0 i debutkampen ude mod ukrainske Kharkiv, og så fulgte de op med 5:0 mod islandske Breidablik en uge senere. I dét opgør scorede danske Caroline Møller hattrick. Hun er kommet til Madrid efter en enkelt sæson hos Inter i Italien, og hun er allerede godt i gang med at sætte et ordentligt fodaftryk i den spanske hovedstad.   

Paris Saint-Germain (k) forventet startopstilling: Votikova; Lawrence, Ilestedt, Dudek, Karchaoui; Diallo, Geyoro, Däbritz; Diani, Bachmann, Huitema.

Real Madrid (k) forventet startopstilling: Misa; Ivana, Luna, Vivo; Robles, Oroz, Sanchez, Møller, Carmona; Rodriguez, Garcia.


Odds på Paris Saint-Germain (k) – Real Madrid (k)

Kigger vi på kampens odds, ser vi, at værtinderne er klare favoritter. 

Odds-forslag: Rutinerede franske kvinder banker spanske nybegyndere

Paris Saint-Germain (k) er det hold, der har haft næstflest afslutninger i de første to runder af Champions Leagues gruppespil. De har afsluttet 56 gange. Kun overgået af FC Barcelona (k). Som i øvrigt også topper boldbesiddelse med 71% sammen med Real Madrid (k). Og med henholdsvis syv og seks scoringer i deres to første kampe ligner det både pariserne og madrilenerne også to hold, der vil frem over stepperne. 

Paris Saint-Germain (k) har endnu ikke lukket mål ind i sæsonen. Efter ni kampe har de ni sejre og en score på 30:0. Det er temmeligt imponerende, og på trods af nederlaget i sidste sæsons semifinale mod FC Barcelona (k), rider franskmændene videre på den bølge af energi, de har hentet ved endelig og i samme sæson at vippe Lyon (k) af pinden både i Frankrig og i Champions League. Nu er det Paris Saint-Germain (k)s tur. I år skal de hente den europæiske hæder efter to tidligere tabte finaler som hidtil bedste resultat. 

Erfaringen vil formentlig vise sig at være en afgørende forskel her. Selv om Real Madrid (k) i kvalifikationen slog Manchester City (k), der i sidste sæson forlod CL efter kvartfinaler mod FC Barcelona (k), vil de franske kvinder her vise sig at være for stor en mundfuld. Real Madrid (k) har allerede fem nederlag i den spanske liga, og fire af dem har været på 2:0 eller mere – og i ingen af de fem nederlag har de formået at komme på tavlen. Paris Saint-Germain (k) har i sæsonen vundet deres kampe i gennemsnit lidt mere end 3:0, og de vinder også denne kamp med mindst tre overskydende mål.   

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,36
Paris Saint-Germain (k) -2,5
Gå til Marathonbet *


Paris Saint-Germain (k) – Real Madrid (k): Statistik, topscorer og H2H

  • Paris Saint-Germain (k) topper CL-gruppen efter to runder, hvor de har hentet 6 point. 

  • Paris Saint-Germain (k)s statistik er 2-0-0 med scoren 7:0.

  • Indtil videre er de franske kvinder på 2. pladsen i den hjemlige tabel, hvor de har 7-0-0 og 23:0 i målscore, mens Lyon (k) er på 1. pladsen med en endnu bedre målforskel.

  • Real Madrid (k) indtager gruppens 2. plads med 6 point efter 2 runder. 

  • Tallene for Real Madrid (k) lyder på 2-0-0, og deres måltal siger 6:0.

  • I den hjemlige liga bøvler spanierne noget mere med tingene, for efter ni runder er de på 11. pladsen med 3-1-5 og en score på 6:15.

  • Paris Saint-Germain (k)s flittigste målmagerske er canadiske Jordyn Huitema med 3 kasser.

  • Real Madrid (k)s topscorer er danske Caroline-Sophie Møller, der er noteret for 3 scoringer indtil nu. 


Expected Goals: Paris Saint-Germain (k) vs. Real Madrid (k) de seneste tre kampe:

Paris Saint-Germain (k)ResultatxGReal Madrid (k)ResultatxG
Dijon (k) – Paris Saint-Germain (k) (0-3)N/A Real Madrid (k) – Rayo Vallecano (k)(1-0) N/A 
Paris Saint-Germain (k) – Saint Etienne (k) (2-0)N/A Real Madrid (k) – Valencia (k)  (2-1) N/A 
Paris Saint-Germain (k) – Zhytlobud-1 (k) (5-0)N/A Sevilla FC (k) – Real Madrid (k)(3-0) N/A 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. Sjældent jeg ser kvindebold, men jeg fulgte kampen med stor fornøjelse. Din analyse var spot on, hvilket selvfølgelig også kastede lidt mønt af sig!
    God aften