18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Østrig (K) – Danmark (K): Odds og optakt den 12. juni 2022

De danske fodboldkvinder vader i succes i disse år. (Foto: Bildbyrån)

Østrig (K) og Danmark (K) er i fuld gang med forberedelserne til sommerens EM-slutrunde i England. Det fejrer de med en gentagelse af EM-semifinalen fra 2017. Østrigerne debuterede i Holland i 2017, og de kom altså til semifinalen, hvor danskerne slog dem og slog sig helt til finalen med et nederlag til Holland (K) til slut. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Østrig (K) – Danmark (K). Der er kampstart søndag d. 12. juni 2022 kl. 13:30. Se kampen på DR1 eller på dr.dk. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Østrig (K) – Danmark (K): Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Wiener Neustadt, Wien, Østrig
Vejret:  26° og let vind


Optakt til Østrig (K) – Danmark (K): Skader, karantæner og startopstillinger

Man må håbe, de har fundet kontakten til strøm i Wien, og ellers er det jo bare at glæde sig over, at kampen bliver spillet i dagslys. De østrigske kvinder var ved seneste EM-slutrunde med for første gang nogensinde efter at have forsøgt i hver eneste kvalifikation siden 1997. Det var et stort skridt op for dem at være med, og en plads i semifinalen var en stor succes. 

Her måtte de efter straffespark se sig slået af Danmark, men det var først efter 120 minutters jævnbyrdig fodbold, der endte 0:0. I kvalifikationen til sommerens slutrunde vandt Østrig (K) seks af otte kampe og tabte blot én gang. Det var ude mod Frankrig (K), der vandt gruppen suverænt. Østrigerne kan dog glæde sig over, at kampen mod de franske kvinder var den eneste, hvor de lukkede mål ind. De endte med en score på 22:3. Det er et stærkt forsvar, de arbejder med. 

De danske kvinder havde intet bøvl i kvalifikationen. 0:0 mod Italien (K) var eneste pointtab i de 10 kampe, der endte med en samlet målscore på 48:1. Danmark (K) er klar til at forsvare og allerhelst forbedre sølvmedaljerne fra sidst. Også selv om det er en temmeligt vanskelig gruppe, de danske kvinder er havnet i. 

Dette er sidste testkamp, før den endelige trup til slutrunden udtages. Der er en del fravær på grund af aktive turneringer i USA, Norge og Sverige, men det er stadig et spændende hold, og det giver jo så mulighed for flere navne for at vise sig frem og måske komme ind i varmen til den endelige trup.

Østrig (K)

  • Ingen kendte fravær

Danmark (K):

  • Nadia Nadim (Angreb, Fast) – Genoptræning

Østrig (K) forventet startopstilling: Zinsberger; Schiechti, Wenninger, Degen, Hanshaw; Puntigam; Dunst, Zadrasil, Hobinger, Kolb; Hickelsberger.

Danmark (K) forventet startopstilling: Svane; Boye, Holmgaard, Thrige; Holmgaard, Junge-Pedersen, Madsen, Svava; Kühl, Bruun, Harder.


Odds på Østrig (K) – Danmark (K)

Oddsene peger på, det bliver et helt lige opgør.


Odds-forslag: Test på højt niveau og med mål i udsigt

Østrig (K) og Danmark (K) mødtes også umiddelbart før slutrunden i Holland i 2017. Dengang vandt de østrigske kvinder 4:2, og ved slutrunden endte duellen jo helt lige med 0:0 og straffespark. I kvalifikation til EM í 2013 mødtes de to hold også, og her vandt de hver deres hjemmekamp. 

Det er altså ikke et hold, danskerne har mødt mange gange, og det er desværre heller ikke et hold, danskerne har det så godt med at spille mod. Det er jo selvfølgelig godt at kunne øve det, men det lover ikke specielt godt for kampen, som heldigvis ikke er sidste optakt før slutrunden i England. Senere i juni venter først Brasilien og derefter Norge på det danske hold. 

Matchningen for de to hold er på højeste niveau. Det er vel reelt sidste mulighed for de to trænere for at spille en kamp på 100% før slutrunden, og derfor vil de givet indlede kampen med stærkeste hold og bruge første halvleg til at levere så tæt på det optimale som muligt. Danskerne virkede en anelse ude af balance i de to VM-kvalkampe i april mod Malta (K) og Aserbajdsjan (K), hvor de vandt knebent 2:0 begge gange. Her tror vi på, begge hold kommer på tavlen, som de gjorde i mødet i 2017. 

Som det ofte er tilfældet med kvindefodbold, trækker det ud med oddssætningen, så vi har i stedet sat et uafgjort resultat til 3,40 som bud. Men nu er der kommet odds på begge hold scorer, og selv om det er lige til den lave ende, har vi opdateret spilforslaget.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,75
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Østrig (K) – Danmark (K): Statistik, topscorer og H2H

  • Østrig (K) er netop nu nummer 2 i deres VM-kvalgruppe D, hvor de har 19 point efter 8 kampe. 

  • Østrig (K)s statistik er 6-1-1 med scoren 40:5.

  • Danmark (K) har allerede sikret sig 1. pladsen i VM-kvalifikationens gruppe E med 24 point efter 8 runder. 

  • Tallene for Danmark (K) siger 8-0-0 med en målforskel på 38:2. 

  • Østrig (K)s topscorer er Nicole Billa, som står for 9 mål indtil videre. 

  • Signe Bruun har scoret 12 af de danske mål og er dermed Danmark (K)s topscorer.


Expected Goals: Østrig (K) – Danmark (K) – de seneste tre kampe

Østrig (K)ResultatxGDanmark (K)ResultatxG
Østrig (K) – Letland (K)(8-0) N/ADanmark (K) – Aserbajdsjan (K)(2-0)N/A
Østrig (K) – Nordirland (K)(3-1) N/AMalta (K) – Danmark (K)(0-2) N/A
Schweiz (K) – Østrig (K)(0-3) N/ASverige (K) – Danmark (K) (3-0) N/A
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Østrig (K) – Danmark (K)?

Østrig (K) – Danmark (K) spilles søndag den 12. juni 2022 klokken 13:30.

Hvor spilles Østrig (K) – Danmark (K)?

Østrig (K) – Danmark (K) spilles på Wiener Neustadt i Wien i Østrig.

Skriv første kommentar

Skriv et svar