18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Østrig – Danmark: Odds og optakt den 31. marts 2021

Wooooow! Danmark er stemplet ind til denne VM-kvalifikation med bravur! To kampe, seks point og den bedste målscore af alle hold i kvalifikationen. Onsdag venter den formodentlig sværeste kamp i gruppen, ude imod Østrig. Formår Danmark at sætte kniven i Østrig efter bare tre kampe? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Østrig – Danmark med kampstart onsdag d. 31. marts 2021 kl. 18:00. Kampen vises på Kanal 5 og kan streames på Dplay.

Odds på Østrig – Danmark

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder Danmark som favoritter.

Østrig – Danmark: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Artur Dias
Stadion: Ernst Happel Stadion, Wien
Vejret: 19° og svag vind

Optakt til Østrig – Danmark: Skader, karantæner og startopstillinger

Nu skal slaget slås, de to forhåndsfavoritter til at tage den direkte billet til VM i Qatar støder sammen onsdag aften i Wien. Første runde i denne gruppe flaskede sig lige som Danmark ønskede det, danskerne gjorde deres med en sejr ude over Israel, mens de to næstbedste hold, Skotland og Østrig, delte i porten. Et resultat som fra start sendt Danmark alene på 1.pladsen. Søndag blev det til forventelige sejre for både Østrig og Danmark, og det danske landshold har således et to-points forspring ned til østrigerne.

Det var en anelse skuffende det udlæg Østrig fik i sidste uge, på trods af føringer på 1-0 og 2-1, endte det alligevel med en pointdeler i Skotland, et helt perfekt resultat set med danske briller. Det er ikke en helt ueffen modstander som Danmark gæster onsdag aften, Østrig indtager 23.pladsen på Fifas World Ranking, men der er ikke meget der tyder på at de skulle være 13 pladser dårligere end Danmark i praksis. Østrigerne kvalificerede sig lige ligesom Danmark til den forestående EM-slutrunde via en 2.plads i gruppespillet, denne gang venter der endnu en fight for de to hold om at snuppe 1. eller 2.pladsen. Østrig har et hold med lidt færre etablerede navne på den europæiske fodboldscene end Danmark, men de har alligevel nogle rigtig store navne på holdkortet. David Alaba fra Bayern München, Sabitzer fra Leipzig, Baumgartner fra Hoffenheim, Kalajdzic fra Stuttgart, alle virkelig gode Bundesligaspillere som kan skabe problemer for de fleste landshold.

Huttelihut! Det har været en godkendt start for Danmark i denne VM-kval, 6 point efter to kampe, og den bedste målscore af alle hold i den europæiske kvalifikation, de kan godt klappe sig selv på skulderen i den danske landsholdslejr! Det blev til en vigtig udesejr over Israel i første kamp, en kamp som potentielt kunne have voldt problemer, men danskerne kom igennem det opgør helt uden problemer. Til kampen imod Moldova var der 10 nye mand i startopstillingen, og der var vist ingen af dem som spillede sig ud af landsholdstruppen! Reserverne var helt oppe i gear, og kørte rundt med et svagt Moldavo mandskab, det endte i en knusende 8-0 sejr og et ordentlig selvtillidsboost til flere af de unge offensivspillere. Det var en perfekt optakt set med danske briller, for alle de faste startere, på nær Schmeichel i buret, fik et velfortjent hvil, og kommer med helt friske stænger til den nok sværeste kamp i gruppen.

Østrig:

Danmark:
Kristian Thorstvedt (Midtbane, Reserve) – Karantæne
Sander Berge (Midtbane, Fast) – Skadet

Østrig forventet startopstilling: (4-2-3-1):[/b] Schlager; Lainer, Dragovic, Trauner, Ulmer; Schaub, Alaba, Grillitsch, Baumgartner, Sabitzer; Kalajdzic.

Danmark forventet startopstilling: (4-4-2):[/b] Schmeichel; Wass, Kjær, Christensen, Mæhle; Eriksen, Højbjerg, Delaney; Braithwaite, Wind, Poulsen.

Odds-forslag: På med den rødhvide klaphat

Det er nu det gælder! Efter et par bløde modstandere i Israel og Moldova, får Danmark denne gang modstand fra et landshold på nogenlunde samme niveau som dem selv. Det er en kamp imellem de to forhåndsfavoritter til den direkte VM-billet, som mødes onsdag aften i Wien, og Danmark kan sikre sig et fantastisk udgangspunkt med en sejr!

En dansk sejr vil sende dem fem point foran Østrig efter blot tre spillede kampe, og vejen til VM kan pludselig være banet. Set med østrigske briller, så må denne kamp for alt i verden ikke tabes, et X vil i den grad holde dem inde i kampen, mens en sejr vil se dem gå forbi Danmark i tabellen.

Danmark har en uhyre god organisation, og det er virkelig sjældent de taber fodboldkampe. Stammen på det danske landshold er sindssygt stærk, med spillere fra virkelig fine europæiske adresser, danskernes svageste punkt har været på den sidste tredjedel af banen, hvor angriberne ikke har haft for vane at banke mål ind. Men med Wind på positionen som den forreste angriber, er der blevet mere plads på kanterne til Poulsen og Braithwaite, som begge er bedst når de har plads at løbe på i dybden, og det kan give muligheder imod Østrig, som ikke har vist sig specielt godt frem defensivt på det seneste.

Danmark står med en unik mulighed her, i kun tredje spillerunde står Hjulmand med et potentielt ’dødsstød’ klar til Østrig, og vi tror ikke på at Danmark tager til Wien for bare at fedte et X hjem. Hele a-kæden fik et hvil imod Moldova, og kommer med helt friske ben til denne nøglekamp. Danmark er et bedre hold end Østrig målt på de fleste parametre, de har virkelig tur i den i den danske landsholdslejr, og vi tror på endnu en dansk sejr i dette opgør.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tallet til odds 2,50 – SPIL HER >>

Østrig – Danmark: Statistik, topscorer og H2H

  • Østrig et spået til at være Danmarks førsteudfordrer til 1.pladsen i denne gruppe, de indtager som forventet også 2.pladsen efter en uafgjort i første kamp imod Skotland og en sejr hjemme mod Færøerne senest.

  • Sasa Kalajdzic har været brandvarm i de første to kampe i gruppe F, han lavede to kasser imod Skotland og én imod Færøerne. Han er også flyvende i Bundesligaen med 13 ligatræffere for Stuttgart, ham skal danskerne holde et vågent øje med!
  • Danmark har haft mange forskellige spillere i gang med målscoringen i de første to kampe, men det er Jonas Wind, som er forventet at starte på toppen imod Østrig. Han var i fint spillehumør imod Israel, hvor det både blev til mål og assist.

  • Der er kun to tidligere opgør imellem Danmark og Østrig, to venskabskampe i 2010 og 2018. Østrig vandt for lidt mere end ti år siden, mens Danmark i det seneste opgør tog en 2-0 sejr.

Expected Goals: Østrig vs. Danmark – De seneste tre kampe

ØstrigResultatxGDanmarkResultatxG
Østrig – Færøerne(3-1)3,31 – 0,94Danmark – Moldova(8-0)3,68 – 0,38
Skotland – Østrig(2-2)1,72 – 1,61Israel – Danmark(0-2)0,89 – 1,56
Østrig – Norge(1-1)2,16 – 0,77Belgien – Danmark(4-2)0,99 – 1,08

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.comSpil på kampen – KLIK HER

Skriv et svar