18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Odds på hvor Jonas Wind spiller efter sommerens transfervindue

Jonas Wind har i en årrække været blandt de største profiler hos både FCK, men også i den danske Superliga. Derudover er han også en fast del af Kasper Hjulmands landsholdstrup. Er Jonas Wind glad og tilfreds med de trygge rammer i København eller skal han videre i karrieren? Bet25 udbyder odds på hvor den danske landsholdsspiller ender efter sommerens transfervindue. Vi forsøger at kigge ind i spåkuglen og kommer med fem muligheder til, hvor Jonas Wind kan fortsætte karrieren.

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

*Reklamelink

Jonas Wind har tidligere pustet til rygterne om, at han skal videre i karrieren. Tilbage i et interview med Eurosport i september 2021 udtalte Jonas Wind følgende:

“Jeg kunne godt forestille mig, at det er tidspunktet (sommeren, red.), jeg skal prøve mig selv af. Og det tror jeg også, at klubben er med på, efter jeg har haft en del år i klubben og forhåbentligt kan slutte af med et mesterskab. Så må vi se, hvad det bliver til på den tid, men jeg kunne godt forestille mig det.”


Jonas Wind i kamp om bolden mod Mikkel Kirkeskov i en Europa League-kvalifikationskamp mod Piast Sliwice i Parken i 2020. Foto: Bildbyrån

Som oddsene herunder afslører, så har bookmakerne størst tiltro til, at den danske Superliga-profil fortsætter i den danske hovedstad. Dog skal man huske, at der er et halvt år, hvor Jonas Wind har mulighed for at vise sig frem i Superligaen og Conference League. Hvis Jonas Wind formår at brænde Superligaen af, er der højst sandsynligt en række klubber, der står klar med et tilbud i sommerens transfervindue.

Hvor spiller Jonas Wind pr. 1. september 2022?

Se oddsene her:

Jonas Winds klub pr. 1. september 2022BookmakerOdds
FC København1,20
Brentford6,00
Mainz 0520,00
Aston Villa25,00
PSV Eindhoven25,00
Sampdoria25,00
Southampton25,00
Hoffenheim25,00

*Links i ovenstående tabel er reklamelinks – Odds senest opdateret den 28. januar 2022 kl. 14:00.

Odds på Jonas Winds fremtid ved at gå til bet25*, ‘Fodbold’, ‘Speciale’, ‘Transfer’ og derefter find ‘Hvor spiller Jonas Wind den (01.09.22)


Jonas Wind slog for alvor sit navn fast på den europæiske fodboldscene, da han scorede på panenka i en heksekedel i Beograd i 2019. Foto: Bildbyrån

Fem af Jonas Winds mulige klubber

FC København

På trods af Jonas Winds udtalelser, forventer de fleste at Jonas Wind bliver hos FC København. Jonas Wind har længe været en profil hos københavnerne, men skal han tage det næste skridt i karrieren, så skal han være mere tydelig som spiller. Ofte har Jonas Wind fået kritik for, at han ikke har scoret mål nok og at han kun kan score på straffespark, men det hænger også sammen med at han er så vigtig for opspillet, hvor han nærmest agere playmaker. Så enten skal Jonas Wind mere fungere som 10’er eller skal han definere sig som den angriber, som han også i glimt viser han er.

Brentford

Hvis ikke Jonas Wind fortsætter i den danske hovedstad, er der mulighed for at tage til danskerkolonien i Brentford. Nærmest alle danskere, der er inde omkring landshold, og som rygtes til en anden klub, rygtes til Brentford. Det hænger både sammen med den connection som der er mellem landsholder Kasper Hjulmand og Brentford-træner Thomas Frank, men også at Brentford i øjeblikket synes at være et trygt og godt sted, hvis man ønsker at teste sig i verdens bedste liga.

Mainz 05

En anden klub med en dansk træner er tyske Mainz 05. Bo Svensson har formået at løfte Mainz 05 til et nyt niveau og det er dermed en stabil midterklub, som Jonas Wind har mulighed for at blive en del af. Hvis Jonas Wind vil prøve sig selv af i Bundesligaen, ligner Mainz 05 et godt bud. En klub, hvor presset ikke er enormt og hvor der er mulighed for at tage et par år til at vende sig til tempoet.

Aston Villa

Aston Villa har også tidligere været på tale som interesseret i Jonas Wind. Aston Villa har Johan Lange, som arbejder i kulissen og som kender Jonas Wind fra FCK-tiden. Efter tilgangen af Steven Gerrard ser det dog ud til, at Aston Villa har ambitioner om at blande sig i subtoppen af Premier League og det afspejler deres indkøb. Umiddelbart et lidt for stort skridt for Jonas Wind på nuværende tidspunkt. Ollie Watkins og Danny Ings vil begge stå foran i angrebshierakiet.

Sampdoria

Sampdoria har en i årrække haft gode erfaringer med at hente skandinaviske spillere og udvikle dem til solide Serie A-spillere. Det samme kan vise sig at blive tilfældet med Jonas Wind. Umiddelbart passer Serie A godt til den danske angriber. Afhængigt af, hvordan situationen ser ud i Sampdoria til sommer, så kunne det sagtens være muligt, at Jonas Wind skal til det italienske og blive holdkammerat med Mikkel Damsgaard.

Skriv et svar