18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Odds på hvem, der bliver den næste Manchester United træner

Ole Gunnar Solskjær har danset linedans på en tandtråd i efterhånden noget tid i Manchester United, og efter det seneste nederlag til Watford er normanden nu fortid i Manchester United. Vi kigger her nærmere på odds for hvem den næste Manchester United-træner bliver, og hvorfor de kunne være et godt match.

*Reklamelink

Hvem bliver næste Manchester United-træner: Se oddsene her

Næste permanente managerBookmakerOdds
Ralf Rangnick1,06
Mauricio Pochettino15,00
Michael Carrick26,00
Ernesto Valverde26,00
Lucien Favre26,00
Rudi Garcia26,00
Laurent Blanc34,00
Zinedine Zidane41,00
Erik ten Hag41,00
Luis Enrique51,00
Brendan Rodgers51,00
Steve Bruce51,00
Diego Simeone51,00
Joachim Löw51,00
Paulo Fonseca51,00
Graham Potter51,00
Roberto Mancini51,00
Julian Nagelsmann67,00

*Links i ovenstående tabel er reklamelinks – Odds senest opdateret d. 26/11/2021 kl. 12:27.

Odds på næste Manchester United træner kan vælges ved at gå til betfair*, ‘Fodbold’, ‘Specialspil’ og derefter rulle ned til ‘Specialspil – Manager’


Hvem er favoritterne?

Tekst nedenfor skrevet 8. november – Oddsafsnittet ovenfor bliver opdateret løbende.

Brendan Rodgers

Den nordirske træner, der tidligere har været i Swansea, Liverpool, Celtic og nu Leicester, har sat sit mærke på Premier League efter han overtog Leicester i 2019. I 19/20 sæsonen tog han Leicester til en 5. pladsen, og var kun to nederlag i de to sidste runder fra at gå ind i top-3.

Rodgers er den klart største favorit til at overtage jobbet som den næste Manchester United træner, og det kan være fordi, at Ole Gunnars fyringstruede position stiger i takt med, at Leicester har det svært samtidig. Det ville ligne et naturligt skifte, at Leicester får plads til nyt blod, og Manchester United får skiftet ud på posten.

Spørgsmålet er om Brendan Rodgers er den rigtige vej at gå for Manchester United? Det er et stort skridt at gå fra Leicester til Manchester United, der uagtet af resultater er en af verdens største klubber. Sidst Rodgers var hos en storklub i England, var da han var i Liverpool, og det ophold var ikke den største succes.

Zinedine Zidane

Mr. Champions League – Den franske legende er jobløs efter han i anden omgang valgte at skille vejene med hjerteklubben, Real Madrid. Her får Manchester United en træner, der bærer den karisma og autoritet, som flere har efterspurgt ved Ole Gunnar Solskjær.

Ikke kun som spiller udmærkede Zidane sig som en af verdens bedste, men som træner har han vundet Champions League tre år i streg og La Liga to gange – Hvorfor skulle det ikke kunne lade sig gøre med Manchester United?

Det vil for Zidane samtidig også være en genforening med Raphael Varane og Cristiano Ronaldo, mens flere fans også håber på, at det kan være nøglen til Pogbas fulde potentiale.

Mauricio Pochettino

Lidt overraskende finder vi den tidligere Tottenham-træner og nu PSG-træner, Mauricio Pochettino blandt de største favoritter. Overraskende fordi Pochettino næsten lige har overtaget PSG, og hvis PSG skulle opgive Pochettino nu, ville det kræve at en større trænerkabale går op – Det kunne f.eks. være Zinedine Zidane, der skulle være klar til at tage skridtet til Paris.

Pochettino ser for nuværende heller ikke ud til at klare sig super godt i PSG, i hvert fald har resultaterne ikke været prangende, set med de forventningsbriller, der blev taget på efter ankomsten af Lionel Messi. PSG kan tildeles også sammenlignes med Manchester United i forhold til forventningspresset, et pres, der ikke var eksisterende på samme måde i Tottenham, hvor Pochettino hentede sine flotteste meritter.

De spændende outsidere: Roberto Martinez, Erik ten Hag og Gareth Southgate

Roberto Martinez var kraftigt rygtet sammen med jobbet i Barcelona, hvis det skulle vise sig at skiftet til Xavi ikke kunne lykkes. Xavi er dog endt i Barcelona og derfor er Martinez fortsat belgisk landstræner. En rolle som han på den ene side har udfyldt flot med taktiske genialiteter, en gylden generation og flot spil, men på den anden side stadig står trofæløs hos.

Erik ten Hag var ligeledes rygtet til Barcelona, da hans spillestil går fint i tråd med Barcelonas ønske om at være boldbesiddende og angrebslysten. Spørgsmålet er om man tør at satse på Ajax-træneren? Det vil komme i lidt samme stil som Ole Gunnar, da ten Hag kommer uden erfaring fra en kæmpe klub, om end at Ajax er en større klub end Molde.

Gareth Soutgate er formentlig et langskud af dimensioner, da han sidder på den måske mest eftertragtede rolle som engelsk landstræner. En rolle, som han på trods af ikke at have vundet nogle trofæer på, stadig virker til at være højtelsket hos de engelske fans. Man vil dog få en træner, der har en stor plads i flere Manchester hjerter qua hans nuværende virke, samtidig med at han står med engelsk pas.


Læs også Benjamin Leanders blog om Ole Gunnar Solskjær

Skriv et svar