18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Odds på hvem, der bliver den næste Everton træner

Så gik den ikke længere for Rafa Benitez, der efter 19 Premier League-kampe blot havde et snit på 1 point i Everton! Der forventes mere af det hold, der i følge Transfermarket.com har det 9. dyreste hold i Premier League. Vi kigger nærmere på oddsene på den næste Everton-træner og hvem kandidaterne er.

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

*Reklamelink

Hvem bliver næste Manchester United-træner: Se oddsene her

Næste permanente managerBookmakerOdds
Vitor Pereira1,36
Frank Lampard7,00
Wayne Rooney7,00
Duncan Ferguson10,00
Fabio Cannavaro12,00
Jose Mourinho1500
Roberto Martinez15,00
Graham Potter17,00
Lucien Favre21,00
Sam Allardyce21,00
Gennaro Gattuso21,00
Niko Kovac21,00
Kasper Hjulmand41,00

*Links i ovenstående tabel er reklamelinks – Odds senest opdateret d. 24/01/2021 kl. 16:15.

Odds på næste Everton træner kan vælges ved at gå til betfair*, ‘Fodbold’, ‘Specialspil’ og derefter rulle ned til ‘Specialspil – Manager’


Hvem er favoritterne?

Tekst nedenfor skrevet 17. januar – Oddsafsnittet ovenfor bliver opdateret løbende.

Roberto Martinez

Den nuværende belgiske landstræner, har før stået i spidsen for Everton i tre år. En periode, der overordnet set var ganske succesfuld for ham, men som sluttede med en skuffende 11. plads i Premier League.

Efterfølgende tog han i 2016 over som landstræner for Belgien, hvor han har været begunstiget af en gylden årgang. Selvom det er blevet til +3 år uden et trofæ til Belgien, så har de alligevel i perioder spillet noget af det bedste landsholdsfodbold i verden.

Roberto Martinez har vist at han er en fremragende træner. Han kender allerede klubben, fansene og meget af staben, mens han denne gang får noget større økonomisk råderum. Det ville være naturligt at vælge Martinez, da han ligner et trygt og sikkert valg.

Duncan Ferguson

En vaskeægte klublegende, som der også var i spil til jobbet inden Benitez. Duncan Ferguson fik i fire kampe tilbage i december 2019 lov til at agere midlertidig træner. Ganske fine resultater må man give ham, da det endte med en 3-1 sejr over Chelsea, uafgjort mod Manchester United ude, uafgjort mod Arsenal hjemme og et exit i EFL Cuppen mod Leicester.

På trods af at være en stor klublegende, er han dog næppe noget “trygt og sikkert” valg. Ikke mindst pga. hans personlighed som fodboldspiller, men også han manglende erfaring i cheftræner rollen.

Man kunne godt forestille sig, at Ferguson får tilbudt en midlertidig stilling, men i så fald vil oddset på ham ikke gå hjem – da der ledes efter den næste nye “permanente træner”.

Wayne Rooney

Endnu en Everton legende, der i manges øjne ligger lige til højrebenet. Den nu 36-årige træner er opvokset på Evertons akademier og det er almen viden, at Merseyside klubben var en stor del af hans karriere.

Efter et ophold i MLS skiftede Rooney i 2020 til Derby County, hvor han hurtigt kom til at fungere som spillende træner. Nu har han haft stillingen som Derby manager siden januar 2021, og man må sige at han under omstændighederne har gjort det fremragende.

Efter ekstreme økonomiske problemer har Derby sagt farvel til alle de største spillere, derudover blev de inden den nuværende sæson også tildelt en pointstraf på 21 point! På trods af det, så er Derby stadig på spil til at redde dem selv i Championship og det vil være noget af en præstation.

Hvis det ikke lykkes at få den rutinerede Martinez ind, så ligner Rooney et absolut oplagt valg.

De spændende outsidere: Frank Lampard, Graham Potter og Kasper Hjulmand

Frank Lampard er meget vel stadig en ung træner, men han har fået opbygget massere af erfaring i Derby og Chelsea. Det gik ikke helt som forventet i Chelsea, hvor presset nok blev hans død, men han viste at han har hvad, der skal til for at være en stabil Premier League manager.

Graham Potter har løftet Brighton meget siden han kom til klubben i 2019. Spillestilen og filosofien blev ændret markant, samtidig med at det blev en del mere underholdende at se Brighton spille. Potter har til tider haft underliggende stats med Brighton, der kunne måle sig med top-5 klubber i Premier League. Det ville bestemt være spændende at se, hvor Potter kunne flytte Everton hen med deres økonomiske kræfter.

Kasper Hjulmand er en attraktiv herre. Han vil være at finde på disse oddslister, næsten ligemeget hvilken klub, der leder efter ny træner. Det vil dog være yderst overraskende, hvis Hjulmand beslutter sig for at give slip på det projekt, han har søsat med det danske landshold. Forvent derfor ikke, at Hjulmand skal nogen steder før efter VM 2022.


Læs også Benjamin Leanders spiltips til midtugen

Skriv første kommentar

Skriv et svar