18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Odds på Erling Braut Haalands fremtid

Erling Braut Haaland er en af de mest attraktive spillere grundet hans høje målgennemsnit og hans lave alder. Efter et par sæsoner, hvor nordmanden har brændt Bundesligaen af for Dortmund, ser det ud til at næste skridt i karrieren skal tages.

Spørgsmålet er om næste destination bliver Bayern München, PSG, Real Madrid eller en af de store klubber i Premier League? Vi har kigget nærmere på, hvor bookmakerne forventer at den norske goalgetter fortsætter karrieren og præsenterer dig for fem mulige destinationer.

Erling Braut Haaland i aktion for Dortmund i Champions League, hvor de skuffende røg ud efter gruppespillet. Foto: Bildbyrån

*Reklamelink

Efter en skuffende sæson for Dortmund i både Bundesligaen og Champions League ser det ud til, at Haaland skal videre i karrieren. Højst sandsynligt til sommer. Hans agent Mino Raiola har på det seneste også gjort sit til, at tale for et skifte. I et interview med Sport1 i december pustede Raiola til rygterne om, at Haaland snart er fortid i Dortmund.


Vi har tænkt og arbejdet i to år. Vi har klare idéer om, hvor vi ønsker, at Erling skal hen, og vi ser naturligvis på, hvad markedet har at byde på. Jeg ville være en dårlig rådgiver, hvis jeg ikke gjorde det. 

Mino Raiola

Hvor spiller Erling Braut Haaland den 1. september 2022?

Som oddsene nedenfor viser, er det dog ikke givet at nordmanden forlader Dortmund. Manchester City er i skrivende stund favorit, mens det mindst sandsynlige, ifølge Bet25, er et skifte til rivalerne fra Bayern München. Det er til trods for, at Raiola udtalte følgende i samme interview i december:


Men Bayern München er naturligvis også i en god position. En klub i verdensklasse. Det er utroligt, hvad Bayern gør med deres budget i forhold til andre klubber. Det kan man kun have respekt for.

Mino Raiola

Se oddsene her:

Erling Braut Haalands næste klubBookmakerOdds
Manchester City3,00
Dortmund4,00
PSG4,75
FC Barcelona8,00
Manchester United8,00
Real Madrid8,00
Chelsea10,00
Bayern München15,00

*Links i ovenstående tabel er reklamelinks – Odds senest opdateret den 21. januar 2022 kl. 11:30.

Odds på hvor Erling Braut Haaland spiller den 1. september 2022 ved at gå til bet25*, ‘Fodbold’, ‘Speciale’, ‘Transfer’ og derefter find ‘Christian Eriksens næste klub.


Erling Braut Haaland med Dortmund på træningslejr i 2020. Foto: Bildbyrån

Fem mulige destinationer

Manchester City

Manchester City er bookmakerne favorit til at sikre Haalands underskrift. Og det giver egentlig meget god mening. I sommer forsøgte Manchester City ihærdigt at sikre sig Harry Kane, men det skete som bekendt ikke. Selvom man ikke har kunne se det på deres resultater i indeværende sæson, så har Manchester City ikke en decideret målscorer, som Haaland eller Kane for den sags skyld. Og skal de tage det sidste skridt, og sikre sig Champions League-trofæet, så kunne det meget vel være en spiller som Haaland, der mangler. Derudover kommer Haaland til en stærk liga, hvor han vil blive udfordret uge efter uge, hvilket bør tale for.

Dortmund

Ifølge bookmakerne er der bestemt også en mulighed for, at Haaland bliver i Dortmund efter sommerens transfervindue. Dortmund er stadig i gang med at bygge holdet op under Marco Rose. Dortmunds trup er talentfuld og spækket med unge stjerneskud som Reyna og Bellingham, men spørgsmålet er om Haaland har tålmodighed til at vente? Haaland er en vindertype, så hvis han skal blive i Dortmund, så kræver det uden tvivl at de gulblusede kan udfordre Bayern München, hvilket ser svært ud.

PSG

Rygterne om, at Kylian Mbappé er fortid i PSG til sommer, betyder også at der pludselig er en plads i angrebet i den franske hovedstad. Her vil Haaland nærmest være garanteret trofæer i form af Ligue 1 og evt. pokalturneringer. PSG har også vist, at de er i stand til at blande sig blandt de sidste i Champions League, men de mangler stadig at stryge helt til tops. I PSG vil Haaland ikke blive udfordret i samme grad som i Premier League, og spørgsmålet er om nordmanden kan acceptere det?

Real Madrid

Som med de fleste andre topspillere, så er Erling Braut Haaland selvfølgelig også rygtet til Real Madrid. Carlo Ancelotti har fået styr på kongeklubben og med sikker kurs mod det spanske mesterskab, er der måske også forhåbninger om at kunne være blandt de bedste i Champions League igen. Ikke bare i år, men også de næste par år. Selvom Karim Benzema leverer på et utrolig højt niveau, så begynder franskmanden at være oppe i årene, så hvorfor skulle Real Madrid ikke satse på at hente Haaland ind som erstatning?

Bayern München

Både Mats Hummels, Mario Götze og særligt Robert Lewandowski har gjort det indenfor de sidste 10 år. At tage turen fra Dortmund til Bayern München. I Bayern München er man garanteret både at spille med om det tyske mesterskab og samtidig være blandt favoritter i Champions League. Hvis Erling Braut Haaland trives i Tyskland og i Bundesligaen, så ligger et skifte til Bayern München lige til nordmandens venstreben.


Skriv et svar