18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OB – Sønderjyske: Odds og optakt den 5. maj 2022

Fortsætter det fremragende fynske forår med pokalfinale?

Issam Jebali har for alvor ramt storformen for OB i dette forår. (Foto: Bildbyrån)

Hov, hvad var nu det? Sønderjyske så ud til at være færdige, nede og et overstået kapitel i sæsonen. Og så smutter de til Nørreskoven og banker Vejle Boldklub 3:0. Måske kommer sønderjyderne med fornyet tro på tingene, når de i Odense torsdag skal forsøge at vende nederlaget på 2:1 fra hjemmekampen i DBU Pokalens semifinaler. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OB – Sønderjyske. Der er kampstart torsdag d. 5. maj 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


OB – Sønderjyske: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Morten Krogh
Stadion: Nature Energy Park, Odense
Vejret: 15° og let vind


Optakt til OB – Sønderjyske: Skader, karantæner og startopstillinger

OB var aldrig sådan for alvor tæt på at leve op til målsætningen om at slutte i top 6. Men i nedrykningsspillet har de gjort det fremragende, og de er aktuelt det klart stærkeste mandskab blandt de nederste seks. Fire sejre og to uafgjorte har sendt Striberne frem i feltet, hvor de nu er bare ét point fra Viborg, der sidder på den europæiske Playoffplads. 

Men fynboerne kan også fryde sig over succes i DBU Pokalen. I efteråret sendte de både FC Nordsjælland og Randers FC ud af turneringen, og i den første af de to semifinaler slog de Sønderjyske 2:1. I Haderslev. Hvor OB ikke havde vundet i de foregående 13 forsøg. Før altså i sidste uge. Det understreger ganske fint et hold, der ser ud til at have ramt en guldåre. De mange offensive profiler byder ind på skift, og topscorer Jebali ligner en mand, der har tænkt sig at spille sig ind på det tunesiske VM-hold via succes i Odense. 

Mindre end en VM-slutrunde kan nok gøre det for sønderjyderne, der med den tidligere assistent hos OB, Henrik Hansen, på sidelinjen godt nok optisk har set en anelse bedre ud, men det har knebet at udmønte det i point, og derfor ser holdet ud til at være på sikker kurs mod 1. division i den kommende sæson. 

Havde de håbet på en genvej til succes i DBU Pokalen, hvor de har været i finalen i de to foregående sæsoner, fik de en næse, da de hjemme tabte 2:1 til OB og oven i fik den stærke angriber Emil Berggreen skadet. Han er formentlig ude resten af foråret. Med den imponerende og helt fortjente sejr over overraskende bovlamme Vejle Boldklub i søndags har sønderjyderne måske stadig en flig af håb i tabellen, men de har otte point til redning. Der er 12 point mere at spille om. I weekenden møder de AGF. Nederlag besegler nedrykningen. Vil sønderjyderne investere i denne kamp? Det vil vise sig.

OB:

 • Ryan Johnson Laursen (Back, Reserve) – Skadet
 • Ayo Simon Okosun (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Aron Ellis Thrandarsson (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Mikkel Hyllegaard (Angreb, Reserve) – Skadet

Sønderjyske:

 • Patrick Banggaard (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Daniel Prosser (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
 • Emil Berggreen (angreb, Fast) – Skadet

OB forventet startopstilling: Bernat; Mickelson, Larsen, Ivancevic, King; Tverskov, Thomasen; Sabbi, Jebali, Breum; Fenger.

Sønderjyske forventet startopstilling: Fløe; Holm, Sanneh, Gartenmann, Dal Hende; Kornvig, Albæk, Gallegos; Jensen, Christiansen, Frederiksen.


Odds på OB – Sønderjyske

Oddsene peger på, at bookmakerne tror på hjemmesejr. 


Odds-forslag: Hårløs fynsk suppe og billet til pokalfinalen

Det er godt nok svært at finde hår i den fynske suppe for tiden. Selv med to prominente midtbanefolk som Thrandarsson og Okosun ude er der soliditet hele vejen rundt. De to venstrebacks, Skjelvik og King, kæmper indædt om pladsen, og Larsen/Ivancevic i det centrale forsvar ser mere og mere trygge ud. 

Offensiven blomstrer, hvor de unge knejter Fenger, Frøkjær og Breum viser sprudlende spilleglæde, mens Svendsen og Sabbi løfter niveauet for hver gang, de må se på. Jebali ser også lykkelig ud, og det ligner et fornemt forår i Ådalen med i hvert fald mulighed for europæiske billetter og en pokalfinale. Og med Ruslands udelukkelse er pokalvinderen nu sikret europæisk gruppespil. Noget af en omvæltning for fynboerne, der for halvanden måned siden ikke kunne sige sig fri af truslen om nedrykning. 

Anbefalingen har svært ved at finde argumenter for et sønderjysk benspænd her. Selv om Haderslev-holdet vandt i Vejle senest, så var det jo altså delvist båret af en uhyrligt – næsten fornærmende – ringe indsats af vejlenserne. Og hvis det endelig viser sig, at Sønderjyske har mere krudt i støvlerne, skal de så ikke prioritere at bruge det i ligaen? OB ligner et hold, der planlægger at fortsætte i strakt galop frem mod sæsonafslutningen, og de ligner også en vinder i denne kamp torsdag aften i Odense.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,92
OB
Gå til Unibet *


OB – Sønderjyske: Statistik, topscorer og H2H

 • OB er nummer 2 i Superligaens nedrykningsspil med 35 point efter 28 runder. 

 • Tallene for OB siger 8-11-9 og 41:41.

 • Sønderjyske indtager sidstepladsen i Superligaens nedrykningsspil med 20 point efter 28 kampe.

 • Sønderjyskes statistik er 4-8-16, og deres måldifference er 25:49.

 • OBs topscorer Issam Jebali er noteret for 8 kasser.

 • Hos Sønderjyske er Emil Berggreen med 4 mål flittigste målskytte. Alle 4 mål i øvrigt sat ind mod OB.


Expected Goals: OB – Sønderjyske – de seneste tre kampe

OBResultatxGSønderjyskeResultatxG
OB – AGF(1-0)1,92 – 1,17Vejle Boldklub – Sønderjyske(0-3)2,03 – 1,45 
Sønderjyske – OB (1-2) 1,07 – 1,77 Sønderjyske – OB(1-2)
1,07 – 1,77 
AGF – OB(1-2) 0,53 – 2,39 Sønderjyske – Vejle Boldklub (0-1) 0,29 – 1,45
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles OB – Sønderjyske?

OB – Sønderjyske spilles torsdag den 5. maj 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles OB – Sønderjyske?

OB – Sønderjyske spilles på Nature Energy Park i Odense i Danmark.

Skriv et svar