18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OB – Randers FC: Odds og optakt den 12. december 2021

Mads Frøkjær og resten af OB-mandskabet er snublende tæt på sæsonens pokalsemifinaler. (Foto: Bildbyrån)

Der er billet til semifinalen i DBU Pokalen på spil, når OB tager imod Randers FC søndag. Efter 2:0-sejr i første kamp er fynboerne i førersædet, men de kommer til kampen med følelserne uden på tøjet, da klublegenden Lars Høgh i onsdags desværre gik bort efter kræftsygdom. Så det er en kamp, der skal bruges til at hædre manden, de kalder Mr. OB – og også lidt til at sikre adgang til pokalsemifinalerne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OB – Randers FC. Der er kampstart søndag d. 12. december 2021 kl. 19:30. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


OB – Randers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer:  Jakob Kehlet
Stadion: Nature Energy Park, Odense
Vejret: 5° og let vind

Optakt til OB – Randers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det blev aldrig helt godt i efterårets Superliga for OB. Fynboerne er på 9. pladsen i tabellen med seks point op til top 6. Med fem runder igen er det ikke umuligt, men det er svært. Svært bliver det også at komme gennem kampen på græstæppet i Odense-forstaden Bolbro søndag aften, for der er lagt op til en hyldest af en af klubbens allerstørste gennem tiden.

Der er mindeshymne, 1 minuts stilhed, og 8 minutter og 17 sekunder inde i kampen – ‘817’ er det kampantal, Høgh’en vogtede det fynske bur – er der pause i spillet og fællessang på den lettilgængelige tekst ‘Lars, Lars, Lars, Lars Høgh’. Det bliver med garanti tårevædet, men det fortjener den sympatiske, ambitiøse, dygtige og altid venlige målmand. 

Spørgsmålet er så, om det vil løfte OB, eller om det ligefrem lægger sig som en dyne over holdet. Det er i hvert fald tydeligt udefra, at det rører noget dybt i den stribede sjæl i Ådalen. Til opgøret sidder langtidsskadede Mikkel Hyllegaard stadig ude, mens der ikke har været nyt om Ryan Johnson Laursen, som derfor formentlig også sidder ude. 

Randers FC tabte godt nok 1:0 i Alkmaar til AZ i torsdags, men da gruppens anden kamp endte 2:0 til CFR Cluj mod Jablonec, fik Randers FC alligevel en plads videre i Conference League til forårets knockoutkampe, og det – selv om man ikke spiller med den slags i nutidens fodbold – er nu ganske fortjent. 

Nu skal de så spille tredje kamp på syv dage, og de har tabt de to foregående, hvor intet har tydet på, de har sparet på kræfterne, så måske er der ved at være tomt i tanken hos kronjyderne? I hvert fald kommer de til kampen med tre nederlag på stribe til Brøndby IF, OB og AZ Alkmaar, og i ingen af de tre kampe har de formået at score. De eneste to, der sad over i torsdags var Kabongo og Graves, og de er givetvis stadig ude. 


OB:

  • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Skadet


Randers fC:

  • Ryan Johnson Laursen (Back, Reserve) – Skadet
  • Mikkel Hyllegaard (Angreb, Reserve) – Skadet

OB forventet startopstilling: Bernat; Mickelson, Larsen, Tverskov, Skjelvik; Thomasen, Thrandarson; Sabbi, Jebali, Frøkjær; Fenger.

Randers FC forventet startopstilling:  Carlgren; Kallesøe, Marxen, Piesinger, Kopplin; Kehinde, Johnsen, Johnsen, Lauenborg, Tibbling; Hammershøy-Mistrati, Odey.


Odds på OB – Randers FC

Oddsene er ganske jævnbyrdige, men det er dog fynboerne, der er knebne favoritter. 


Odds-forslag: Udhvilede OB bør sikre avancement med endnu en sejr

Der er kampe, som er vigtigere end andre. Dem, hvor man vinder titler og pokaler. Dem, hvor man redder sig fra nedrykning eller går videre i en stor turnering. Og så er der de kampe, hvor der sker noget særligt som debut, jubilæum og kampe, hvor man mindes tidligere spillere, der er gået bort. Kampen søndag aften er Lars Høghs endelige afskedskamp. Han er godt nok ikke med fysisk, men han vil svæve over stadion og på sædvanlig lun vis holde øje med, at alt går for sig, som det skal. Og hvis der er en kamp, hvor unge Bernat i det fynske mål vil tage ekstra skridt for at holde buret rent, er det søndag aften. 

OB har holdt målet fri for modstanderscoringer i tre af holdets seneste fem kampe, og de har slået både FC Nordsjælland og Randers FC 2:0 i deres to seneste kampe. Der er en smule medvind og bedre tro på tingene, så de har ingen grund til at gribe dette defensivt an og vente passivt på, at Randers FC får reduceret og skaber spænding i kampen. Den fynske gameplan bør i stedet være at gribe spillet, kontrollen og bolden og gå efter at lukke opgøret med endnu en scoring. 

Samtidig må der snart være lavt på energimåleren hos Randers FC. Et meget langt efterår med indtil nu 28 betydende kampe lakker mod enden, og der kan sættes et godkendt flueben ved indsatsen både i ligaen og i Europa. At de forsvarende pokalmestre så siger farvel og tak til årets DBU Pokal i kvartfinalerne må være en biting. En ting, men trods alt en biting. Mens randrusianerne knoklede rundt i Alkmaar, har OB lige så roligt og fredeligt forberedt sig til denne opgave med en uges kamppause.

Anbefalingen tror på fynsk sejr her. På momentum og form. På træthed hos gæsterne. Og for Lars Høgh.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,43
OB
Gå til Unibet *


OB – Randers FC: Statistik, topscorer og H2H

  • OB er på 9. pladsen i Superligaen efter 17 kampe og 19 point. 

  • OBs tal er 4-7-6 og 25:24.

  • Gæsterne fra Randers FC er nummer 5 i tabellen, og de har hentet 28 point i 17 kampe. 

  • Randers FCs liga-statistik er aktuelt 8-4-5, og deres målscore er 23:19.

  • Mads Frøkjær er OBs topscorer med 5 mål.

  • Randers FCs måltyv nummer 1 hedder Alhaji Kamara, og han står på 6 scoringer.


Expected Goals: OB vs. Randers FC de seneste tre kampe:

OBResultatxGRanders FCResultatxG
Randers FC – OB (0-2)3,03 – 1,08AZ Alkmaar – Randers FC (1-0) 3,10 – 0,17 
OB – FC Nordsjælland(2-0) 1,55 – 0,75 Randers FC – OB (0-2)3,03 – 1,08
OB – Viborg FF (2-3) 1,71 – 2,23Brøndby IF – Randers FC(1-0) 1,49 – 1,45
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles OB – Randers FC?

OB – Randers FC spilles søndag den 12. december 19:30.

Hvor spilles OB – Randers FC?

OB – Randers FC spilles på Nature Energy Park i Odense i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar