18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OB – FC Midtjylland: Odds og optakt den 26. maj 2022

Evander kan krone en flot sæson med at føre FC Midtjylland til pokalsejr Kristi Himmelfartsdag. (Foto: Bildbyrån)

Sidste dans med Superligakliken i denne sæson er årets pokalfinale. På Brøndby Stadion brager OB og FC Midtjylland sammen, og der er lagt op til en festlig dag med konvoj-trafik fra den vestlige side af Storebælt til Vestegnen. Det er fynboernes første pokalfinale siden 2007, mens FC Midtjylland var i finalen og vandt i 2019. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OB – FC Midtjylland. Der er kampstart torsdag d. 26. maj 2022 kl. 15:00. Se kampen på DR1 eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

OB – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sandi Putros
Stadion: Brøndby Stadion, Brøndby
Vejret: 16° og frisk vind

Optakt til OB – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

Er gassen lige så stille sevet af den stribede ballon fra Ådalen i Odense? Fire sejre og to uafgjorte i de første seks kampe i nedrykningsspillet blev vekslet til tre uafgjorte og et nederlag i de resterende fire. Det betød, OB gik glip af den ekstra mulighed for Europa, som en syvendeplads ville have udløst. 

Dermed står og falder en temmelig stor del af den fynske sæson med sejr torsdag. De kan glæde sig over, at det er holdets syvende pokalfinale, og de tabte den første tilbage i 1974, men siden har de været i fem finaler og vundet dem alle. Til weekendens kamp var de uden både Jeppe Tverskov og Mihajlo Ivancevic, og det giver nogle udfordringer, hvis ingen af dem er klar til torsdagens finale. Fremme er der stadig et væld af muligheder for træner Alm, men det er, som om skarpheden har været fraværende i de seneste kampe. 

Hos FC Midtjylland skal de bruge denne finale som en slags trøstespise, da de måtte nøjes med sølv i Superligaen. Ulvene fik ellers spist en stor del af FC Københavns forspring. Undervejs i foråret så det helt umuligt ud for Herning-holdet at lege med om guldet, men de leverede et flot mesterskabsspil med syv sejre og blot et nederlag i 10 kampe og fik alligevel gjort det spændende til slut. Og så glippede det altså alligevel. 

Superligakampen søndag var samtidig store afskedsdag, da hele syv spillere fik blomster og tak for indsatsen. Det drejede sig blandt andre om Love, Meyer og Drejer. Og reservekeeper Ousted, der har vist sig at være temmeligt vigtig med skaden til førstekeeper Olafsson. De store investeringer i januar fra Ulvene betyder, at det vil være en enorm skuffelse, hvis de slutter sæsonen trofæløse.


OB:

  • Mihajlo Ivancevic (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Jeppe Tverskov (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Ryan Johnson Laursen (Back, Reserve) – Skadet
  • Aron Elis Thrandarsson (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Tarik Ibrahimagic (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Mikkel Hyllegaard (Angreb, Reserve) – Skadet


FC Midtjylland:

  • Elias Olafsson (Mål, Fast) – Skadet
  • Erik Sviatchenko (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Paulinho (Back, Fast) – Skadet
  • Nikolas Dyhr (Back, Fast) – Skadet
  • Junior Brumado (Angreb, Fast) – Skadet

OB forventet startopstilling: Bernat; Mickelson, Ivancevic, Larsen, King; Tverskov, Thomasen; Sabbi, Jebali, Frøkjær; Fenger.

FC Midtjylland forventet startopstilling: Ousted; Dalsgaard, Sviatchenko, Høegh; Andersson, Onyedika, Evander, Thychosen; Chilufya, Dreyer, Isaksen.


Odds på OB – FC Midtjylland

Bookmakerne har FC Midtjylland som klare favoritter til at vinde kampen om trofæet.


Odds-forslag: De har vænnet hinanden til mål

Seks af de seneste syv indbyrdes dueller har budt på scoringer i begge ender. I denne sæson vandt OB premieren 2:1 i Herning, mens opgøret i Odense sluttede 2:2 efter en sen udligning af Vagner Love. 19 mål i de seneste seks kampe er også et snit på lidt over tre scoringer, så historisk set ligner det en underholdende pokalfinale. 

Seks af de seneste otte finaler i pokalturneringen har haft begge hold på tavlen, men de to uden er så de seneste to sæsoner. Alligevel kunne det her godt ligne en kamp, hvor der bliver fuld gas fra begge sider. FC Midtjylland kan ikke rigtig spille på andre måder, og OBs bedste kampe i foråret har været, når offensiven har fungeret og flydt. 

Derfor tror anbefalingen på, at vi får mindst én scoring i begge ender. Mange af de offensive profiler står måske foran store transfers denne sommer, så de kan passende vise kvaliteterne frem. Det kan for eksempel være stribernes Jebali og Ulvenes Evander og Anders Dreyer. Der er voldsomt mange offensive kvaliteter, og det er ikke urimeligt at glæde sig til en festlig forestilling.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,75
Begge hold scorer
Gå til Bet365 *


OB – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • OB sluttede som nummer 2 i nedrykningsspillet og på Superligaens 8. plads med 38 point efter 32 kampe. 

  • Tallene for OB endte på 8-14-10 og 45:46.

  • Vejen til pokalfinalen for fynboerne er gået via blandt andre Sønderjyske, Randers FC og FC Nordsjælland.

  • FC Midtjylland vandt sølvmedaljer med 2. pladsen i mesterskabsspillet. De fik i alt 65 point ud af de 32 runder.

  • FC Midtjyllands statistik blev 20-5-7, mens deres målforskel endte på 59:33.

  • FC Midtjyllands vej til DBU Pokalens finale er gået via Vejle Boldklub, Brøndby IF og AaB.

  • Issam Jebali er OBs topscorer, og tuneseren er noteret for 10 kasser.

  • FC Midtjyllands ivrigste mand ved måltruget er Evander, som har scoret 12 gange.


Expected Goals: OB – FC Midtjylland de seneste tre kampe:

OBResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
Vejle Boldklub – OB (2-1) 2,59 – 0,67FC Midtjylland – Randers FC(3-2) 1,29 – 1,44 
OB – Sønderjyske (1-1) 2,29 – 0,55 Silkeborg IF – FC Midtjylland (1-4) 1,80 – 2,22
OB – Viborg FF(1-1) 2,15 – 1,27 FC Midtjylland – Brøndby IF(2-2) 2,06 – 0,67
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles OB – FC Midtjylland?

OB – FC Midtjylland spilles torsdag den 26. maj 2022 klokken 15:00.

Hvor spilles OB – FC Midtjylland?

OB – FC Midtjylland spilles på Brøndby Stadion i Brøndby i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar