18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nykøbing FC – Hvidovre: Odds og optakt den 5. marts 2022

Filip Djukic har stået en god sæson for Hvidovre. Foto: Bildbyrån

Hjemmeholdet fra Nykøbing FC skal forsøge at sikre sig den sidste plads i top seks, mens udeholdet fra Hvidovre skal forsøge at drille de øvrige tophold i jagten på en af de to Superliga-pladser. Kan Nykøbing FC tage sejren eller stikker Hvidovre tilbage til den københavnske vestegn med tre lune point? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Nykøbing FC – Hvidovre. Der er kampstart lørdag den 5. marts 2022 kl. 12:45. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Nykøbing FC – Hvidovre: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Benjamin Svedborg
Stadion: Lollands Bank Park, Nykøbing F.
Vejret: 6° og let vind

Optakt til Nykøbing FC – Hvidovre: Skader, karantæner og startopstillinger

Nykøbing FC kom på de flestes fodboldlæber, da de slog FCK ud af årets pokalturnering med en knusende og ganske imponerende 3-0 sejr på Lollands Bank Park i Nykøbing Falster. Desværre for Nykøbing FC formåede de ikke at følge op på sejren i runden efter, da de måtte erkende et exit i turneringen efter at have tabt straffesparkskonkurrencen mod Kolding fra 2. division. I de resultater er rimelig sigende for Nykøbing FC og deres sæson. Niveauet er utroligt svingende fra uge til uge. På deres bedste dage, er de blandt de bedste spillende i 1. division og kan spille op med de bedste, mens de på andre dage kan falde helt fra hinanden og ligne det bundhold, som for et par år siden endte med at rykke ud af 1. division. I første omgang handler det om, at sikre en plads i top seks og dermed endnu en sæson i landets næstbedste fodboldrække.

Modsat Nykøbing FC, så har Hvidovre virkelig formået at finde noget stabilitet frem i denne sæson. Noget stabilitet som man ikke har set længe på disse kanter. Træner Per Frandsen har virkelig lavet et imponerende trænerarbejde gennem en årrække og det ser ud til at kulminere nu. Trods en af de laveste budgetter, hvis ikke det laveste i 1. division, så blander Hvidovre sig i den absolutte top. De rødklædte er á point med Lyngby på den oprykningsgivende andenplads og stadig ét point foran AC Horsens (som spiller topkamp mod FC Helsingør fredag aften). Netop AC Horsens måtte Hvidovre strække våben mod i forårets første kamp og dermed blev nedrykkerne inviteret ind i oprykningskampen igen.

To mandskaber som tørster efter årets første point. Nykøbing FC jagter top seks og Hvidovre jagter en sensationel placering i top to. Game on i landets næstbedste fodboldrække!

Nykøbing FC:

Hvidovre:

  • Ingen kendte fravær

Nykøbing FC forventet startopstilling: Storch; Andersen, Egeris, Johannsen, Pleidrup; Christiansson, Ljuti; Nnamani, Gehrt, Carlson; Kristensen

Hvidovre forventet startopstilling: Djukic; Iljazovski, Olsen, Stenderup, Nielsen; Østberg, Spelmann; Boateng, Aabech, Lindberg; Thomsen


Odds på Nykøbing FC – Hvidovre

Bookmakerne forventer en meget jævnbyrdig kamp.


Odds-forslag: En farlig angriber i hver sin ende

Mathias Kristensen og Tobias Thomsen har vist sig at være blandt de farligste angribere i 1. division. Med henholdsvis 11 og 10 mål kandiderer begge angribere til en topscorertitlen, men hvad endnu vigtigere er, så beviser de overfor sig selv og resten af fodbolddanmark at de kan score mål. Begge spillere har tidligere i karrieren kæmpet med at få netmaskerne til at blafre kontinuerligt, men det ser ikke ud til at være et problem i denne sæson.

Nykøbing FC er kendt for at spille noget af de mest flydende og offensive spil i 1. division, når det kører for dem. På hjemmebanen i Nykøbing Falster har klubben fra sydhavsøerne gjort det ganske hæderligt med 15 ud af deres 22 point. I syv af de ni hjemmekampe er det gået over 2,5 mål, hvilket tyder på et hjemmehold som blæser frem fremfor at forsvare det ene point.

Hvidovre har ikke været helt så suveræne på udebane, som på hjemmebane. Sæsonens fire nederlag er alle kommet på fremmed græs. Dog er syv af ni opgør på udebane endt med over 2,5 mål.

Med to målfarlige herre i front for hvert sit hold og statistikkerne der taler for scoringer, så kan det da kun blive målrigt lørdag eftermiddag i Nykøbing Falster.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,73
Over 2,5 mål
Gå til Nordicbet *


Nykøbing FC – Hvidovre: Statistik, topscorer og H2H

  • Nykøbing FC tager åbningskampen i foråret til FC Helsingør, hvilket sendte dem ned på syvendepladsen.

  • Hvidovre indkasserede også et nederlag til AC Horsens i første runde i foråret, hvilket betød at Lyngby kunne gå forbi dem på rækkens andenplads.

  • Mathias Kristensen er Nykøbing FCs topscorer med 11 mål i sæsonen.

  • Hos Hvidovre er det den tidligere Nykøbing FC spiller, Tobias Thomsen, som er topscorer. Angriberen har scoret 10 mål i sæsonen.

  • Hvidovre vandt de to klubbers første opgør i sæsonen med 1-0.


Expected Goals: Nykøbing FC – Hvidovre – de seneste tre kampe

Nykøbing FCResultatxGHvidovreResultatxG
FC Helsingør – Nykøbing FC(2-0)1,92 – 0,39Vejle Boldklub – AGF (3-2)2,58 – 1,81 
Nykøbing FC – Vendsyssel(1-1) 1,91 – 0,74Silkeborg IF – Vejle Boldklub (3-0) 2,64 – 0,10
AaB – Sønderjyske(0-0) 0,76 – 0,56 OB – Vejle Boldklub(0-0) 1,38 – 0,80 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Nykøbing FC – Hvidovre?

Nykøbing FC – Hvidovre spilles lørdag den 5. marts 2022 klokken 12:45.

Hvor spilles Nykøbing FC – Hvidovre?

Nykøbing FC – Hvidovre spilles på Lollands Bank Park i Nykøbing Falster.

Skriv et svar