18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nykøbing FC – SønderjyskE: Odds og optakt den 8. november 2022

SønderjyskE fyrede træner Henrik Hansen efter sæsonens 5. nederlag i 16. runder. (Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix)
SønderjyskE fyrede træner Henrik Hansen efter sæsonens 5. nederlag i 16. runder. (Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix)

DBU Pokalen er nået til fjerde runde, hvilket svarer til ottendedelsfinaler. Der bliver kortere og kortere til Parken. Altså den rigtige Parken. For her tager Nykøbing FC hjemme på Lollands Bank Park mod SønderjyskE. De to 1. divisionshold er placeret som henholdsvis nummer 12 og nummer fem i den næstbedste række. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Nykøbing FC – SønderjyskE. Der er kampstart tirsdag d. 8. november 2022 kl. 18:00. Se kampen på DBU TV. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Nykøbing FC – SønderjyskE: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Sundberg
Stadion: Lollands Bank Park, Nykøbing Falster, Danmark
Vejret: 12° og jævn til frisk vind

Nykøbing FC – SønderjyskE: Skader, karantæner og startopstillinger

Nykøbing FC formåede ikke at slå sig i Superligaen helt så hurtigt, som de håbede, da de i 2015 fik de lokale Claus Meyer, Mick Øgendahl og Claus Jensen som vægtige investorer. De har et par gange budt sig til med stærk form i den næstbedste række, men decideret oprykningskandidater har de endnu ikke været. 

Det bliver de næppe i denne sæson heller, hvor de efter 16 kampe indtager jumbopladsen i 1. division og altså snarere er truet af at forlade rækken via bunden end toppen. I sidste sæson bankede de FC København 3:0 i pokalen kun for at blive sendt ud af Kolding IF i den følgende runde.

Kolding IF har SønderjyskE sendt ud i denne sæson med 2:0-sejr, og sønderjyderne har i de senere sæsoner vist sig som et stærkt pokalhold. De snuppede titlen i 2020 og var i finalen i 2021, mens de i seneste sæson først tabte i semifinalen til OB. Nu er de igang med endnu et pokaleventyr, og de kunne nok have forestillet sig værre lodtrækning end en tur til Falster. 

Til gengæld må trænerne Henrik Hansen og Niels Lodberg se langt efter et eventyr, for de blev nemlig opsagt i ugens løb. En sejr og tre nederlag i de seneste fem ligakampe blev for meget for ledelsen, der satte hælene i efter fredagens 1:0-nederlag ude mod Fremad Amager. Midlertidigt har Simon Poulsen og Steffen Ernemann taget tøjlerne, mens klubben leder efter en permanent løsning.


Nykøbing FC:

  • Ingen kendte fravær


SønderjyskE:

  • Ingen kendte fravær

Nykøbing FC forventet startopstilling: Storch; Jensen, Backmann, Egeris, Fuglsang; Carlson, Ljuti; Ahmed, Gehrt, Simonsen; Kjerrumgaard.

SønderjyskE forventet startopstilling: Flø; Vinderslev, Soulas, Wikström, Barkarson; Kløve, Emini, Albæk; Frederiksen, Christiansen, Gallegos.


Odds på Nykøbing FC – SønderjyskE

Et blik på bookmakernes oddssætning til kampen antyder, at SønderjyskE er favoritter. 

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: To hold i modvind finder vej til mål

De to mandskaber mødtes for godt en måned siden i 1. division. Nykøbing FC førte 2:0, da kampen gik ind i de afsluttende minutter. Men i overtiden scorede sønderjyderne tre gange og rejste hjem med 3:2-sejr. Siden har SønderjyskE blot vundet én af fem ligakampe, og de har kun spillet til nul en enkelt gang. 

Temmeligt omvendt må stemningen være i Nykøbing FCs omklædningsrum lige nu. Efter uafgjort mod Hillerød og knebne nederlag til Fremad Amager og Vejle Boldklub – topholdet scorede to gange i overtiden og vandt 5:4 – lykkedes det senest at hente en sejr ude mod Vendsyssel FF. Dermed kan de stadig håbe på at forhindre en nedrykning. 

Så hvem af de to klubber kan lige nu se fidusen i et pokal-run? Det er ikke sikkert, nogen af dem er synderligt interesserede, men omvendt må værterne tage alle de succesoplevelser, de kan få, mens gæsterne med trænerfyring også må stramme ballerne gevaldigt. 

Det fører os frem til, at anbefalingen tror, vi får begge hold på tavlen. Det har været tilfældet i seks af hjemmeholdets seneste otte kampe, og i syv af gæsternes seneste 10. Og da de mødtes i oktober endte det 3:2 til SønderjyskE. Begge hold på tavlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,70
Begge hold scorer
Gå til Bet365 *


Nykøbing FC – SønderjyskE: Statistik, topscorer og H2H

  • Nykøbing FC er aktuelt sidst i 1. division, hvor de har hentet 9 point i 16 kampe. 

  • Tallene for Nykøbing FC siger 2-3-11 med scoren 15:35.

  • Nykøbing FC er kommet til DBU Pokalens 4. runde via sejre over HIK (1:0), OB (4:3 (efter straffespark)) og Næsby (2:1).

  • Gæsterne fra SønderjyskE er på 5. pladsen i tabellen med 27 point efter 16 runder. 

  • SønderjyskEs statistik er 8-3-5, mens deres målforskel er 32:23.

  • Sønderjydernes vej til denne kamp er gået forbi Slagelse B&I (5:0), Kolding IF (2:0) og HB Køge (4:1).

  • Nykøbing FCs topscorer er Luca Kjerrumgaard, der er noteret for 5 pletskud.

  • Hos SønderjyskE har Emil Frederiksen, Emil Berggreen og Peter Christiansen scoret hver 6 mål, og det er flest for sønderjyderne. 


Expected Goals: Nykøbing FC vs. SønderjyskE – de seneste tre kampe:

Nykøbing FCResultatxGSønderjyskEResultatxG
Vendsyssel FF – Nykøbing FC (1-2)0,81 – 1,57Fremad Amager – SønderjyskE(1-0) 0,95 – 1,98 
Nykøbing FC – Vejle Boldklub(4-5) 1,05 – 3,20HB Køge – SønderjyskE (1-4)1,40 – 2,44 
Fremad Amager – Nykøbing FC (1-0)1,15 – 0,81 SønderjyskE – Hillerød BI(2-3) 1,41 – 1,73 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Nykøbing FC – SønderjyskE?

Nykøbing FC – SønderjyskE spilles tirsdag den 8. november 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Nykøbing FC – SønderjyskE?

Nykøbing FC – SønderjyskE spilles på Lollands Bank Park i Nykøbing Falster i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar