18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nykøbing FC – FCK: Odds og optakt den 22. september 2021

Foto: Bildbyrån

Nykøbing FC fra NordicBet Ligaen får fint besøg i Sydbank Pokalen, når FCK kommer på besøg på sydhavsøerne. Nykøbing FC er oprykkere og har fået en ganske fornuftig start i 1. division, hvor de pt. indtager sjettepladsen. FCK skuffede stort i weekenden og skal forsøge at rejse sig med en sejr i pokalturneringen. Kan Nykøbing FC byde københavnerne op til dans eller er FCK for stærke? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Nykøbing FC – FCK. Der er kampstart onsdag d. 22. september 2021 kl. 18:00. Se kampen på DR2 og DRTV.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Nykøbing FC – FCK: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: Lollands Bank Park, Nykøbing Falster
Vejret: 16°, lidt sol og let vind

Optakt til Nykøbing FC – FCK: Skader, karantæner og startopstillinger

“Superliga 2020”, sådan lød drømmen hos Nykøbing FC, da en investorgruppe med TV-kok Claus Meyer, komiker Mick Øgendahl og tidligere fodboldspiller Claus Jensen i spidsen, købte sig ind i deres hjerteklub på sydhavsøerne. I de første par år efter investeringen gik det den rigtige vej. Først med oprykning til 1. division i 2016 og siden blev man etableret i 1. division. Men Superliga-drømmen udeblev, og i stedet for Superliga 2020 stod den pludselig på 2. division i 2020 efter et skidt forår i 2020. Klubben fra det Lolland-Falster formåede dog at holde sammen på spillertruppen og tog en suveræn oprykning i sommers, hvorfor de nu igen er at finde i 1. division. Superliga-drømmen er sat på stand-by, men nu får de rig mulighed for at måle sig med et af de bedste mandskaber i dansk fodbold pt.

FCK tager turen sydpå onsdag aften, og med både Superliga og Conference League på programmet i løbet af efteråret, må man forvente at Jess Thorup giver spilletid til et par af de spillere, der ikke har spillet så meget i sæsonen. Der er også gode muligheder for, at vi får det islandske stortalent at se for første fra start.

Man skal fem år tilbage for at finde den seneste pokaltriumf for FCK. Dengang slog de Brøndby 3-1 i finalen. Siden tog Brøndby revanche i 2018 og de efterfølgende tre år er guldet endt i Jylland. Selvom FCK højst sandsynligt ikke stiller i stærkeste opstilling onsdag aften, så må man alligevel forvente at, jo nærmere vi kommer de afgørende kampe, jo mere bliver der fokuseret på turneringen. I følge bookmakerne er FCK også de største favoritter til at hjemtage pokalen. I første omgang skal de dog forbi Nykøbing FC, som faktisk i sidste sæson slog et Superliga-hold ud af pokalen, nemlig Esbjerg fB.

Nykøbing FC:

FCK:

  • Bryan Oviedo (Back, Reserve) – Tvivlsom
  • Rasmus Falk (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Luther Singh (Kant, Fast/Reserve) – Utilgængelig

Nykøbing FC forventet startopstilling: Storch; Andersen, Egeris, Johannssen, Pleidrup; Ljuti, Christiansson; Koch, Gehrt, Carlson; Kristensen

FCK forventet startopstilling: Johnsson; Ankersen, Gabrielsen, Oikonomou, Bengtsson; Lerager, Baldursson; Haraldsson, Johanneson, Højlund; Wilzcek


Odds på Nykøbing FC – FCK

Oddsene viser os, bookmakerne regner med sikker sejr til FCK.

Odds-forslag: Nykøbing FC giver hæderlig modstand

Nykøbing FC vil højst sandsynligt komme ud med fuld gas i pokalkampen mod FCK. Værterne har intet at tabe. Nykøbing FC er kendt som et hold, der gerne vil være boldstyrende og som er dygtige på bolden. Derudover besidder de en masse rutine i de bagerste rækker, hvor særligt Lars Pleidrup med sine 40 år trækker gennemsnitsalderen op. Men også Andreas Holm, Jacob Egeris og Malte Johannssen har erfaring fra en højere hylde.

Der kommer højst sandsynligt et ‘nyt’ FCK-hold på banen, hvis man sammenligner med søndagens brag i Parken mod FC Midtjylland. Kampen er en god mulighed for Jess Thorup i forhold til at bringe et par reserver i spil. Det betyder nok også, at relationerne ikke er helt på plads, og selvom FCK spiller for spiller er på et langt højere niveau end Nykøbing FC, så bør værterne kunne byde FCK op til dans.

Man ser tit, at underdogen i disse opgør finder et ekstra gear. Personligt husker jeg en pokalkamp i 2004, hvor Brøndby var på besøg i netop Nykøbing F (Nykøbing Falster Alliancen), og her vandt Brøndby altså kun 2-0 i deres storhedstid under Michael Laudrup. Et halv decimeret FCK-hold overfor et toptændt hjemmehold. Det bliver ikke så nemt for FCK, som de måtte håbe på. Pengene gives tilbage ved to målssejr til FCK.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,92
Nykøbing FC+2 (AH)
Gå til Marathonbet *


Nykøbing FC – FCK: Statistik, topscorer og H2H

  • Nykøbing FC har slået B1908 og B93 ud i årets pokalturnering med sejre på henholdsvis 4-1 og 1-0.

  • Det er FCKs første kamp i årets pokalturnering.

  • Nykøbing FC vendt 0-1 til 4-1 i weekendens kamp mod Jammerbugt FC.

  • FCK tabte med 1-0 til FC Midtjylland efter at have været i overtal i over en time.

  • Mathias Kristensen, med en fortid i AC Horsens, har scoret syv mål i ni kampe i indeværende sæson.

  • Pep Biel er FCKs topscorer i indeværende sæson.

  • De to klubber har aldrig mødt hinanden i en officiel kamp. I 1995 mødte Nykøbing Falster Alliancen og FCK dog hinanden i pokalen og her vandt FCK med snævre 2-1.


Expected Goals: Nykøbing FC vs. FCK de seneste tre kampe:

Manchester UnitedResultatxGFCKResultatxG
Nykøbing FC – Jammerbugt(4-1) 2,21 – 1,36FCK – FC Midtjylland(0-1) 0,74 – 0,24
Fremad Amager – Nykøbing FC(3-1) 0,79 – 2,53Slovan Bratislava – FCK(1-3) 0,62 – 1,54 
Nykøbing FC – Esbjerg fB(1-1) 1,50 – 0,19 Randers FC – FCK(0-2) 0,60 – 1,72 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar