18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nottingham Forest – Arsenal FC: Odds og optakt den 9. januar 2022

34-årige Lewis Grabban er topscorer hos Nottingham Forest. (Foto: Bildbyrån)

Nottingham Forest åbnede sæsonen så dårligt, deres træner Chris Hughton blev fyret allerede efter otte kampe. Afløseren Steve Cooper har taget dem fra sidstepladsen op i nærheden af playoffpladserne i Championship. Søndag tager de mod Arsenal FC i FA Cuppens tredje runde. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Nottingham Forest – Arsenal FC. Der er kampstart søndag d. 9. januar 2022 kl. 18:10. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Nottingham Forest – Arsenal FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: City Ground, Nottingham
Vejret: 5° og frisk vind


Optakt til Nottingham Forest – Arsenal FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Sæsonen er lang i The Championship, men tålmodigheden med træner Chris Hughton rakte kun otte kampe ind i sæsonen for Nottingham Forest. For dér var de sidst i tabellen med seks nederlag og blot en enkelt sejr. Steve Cooper overtog, og mandskabet er i meget bedre forfatning nu og har hentet otte sejre i de seneste 17 kampe, hvor det blot er blevet til tre nederlag. Nu ligger de i stedet og presser på i forhold til playoffpladserne. Imponerende. 

Men kan de også gøre det slemme ved Arsenal FC? Tjaeh, de gjorde det jo altså i 2018, og Arsenal FC kommer formentlig med en voldsom omgang rotation, så det bliver ikke en ren walkover, men spørgsmålet er vel i virkeligheden, om ikke værternes træner Steve Cooper vil være fint tilfreds med en god indsats og en hurtig exit fra pokalturneringen, så holdet kan fokusere på at kravle endnu et par pladser frem i tabellen og sikre sig de playoffpladser, der helt sikkert vil gøre sæsonen til en succes?

Det er kun sket én gang i de foregående 25 sæsoner, at Arsenal FC er røget ud af FA Cuppen allerede i tredje runde. Det var i 2018. På udebane mod Nottingham Forest. Men der er nu ikke meget, der indikerer en gentagelse, for Arsenal FC er i flyvende form og besynderligt nok blev det først meget bredt anerkendt i fodboldverdenen, da de tabte til Manchester City nytårsdag. For her spillede Gunners en fremragende første halvleg, hvor 1:0-føringen faktisk var for lille til at afspejle indsatsen. 

Men på fire fæle minutter i anden halvleg begik Xhaka straffe, Martinelli høvlede minuttet senere en chance for åbent mål forbi, og så fik Gabriel sit andet gule kort og marchordre. Dét kunne Arsenal FC ikke overkomme, og Manchester City vandt 2:1. Nu er Arsenal FC så uden deres kontingent af spillere til de afrikanske mesterskaber, hvor det værste er midtbane-terrieren Partey, og så er Gabriel jo altså stadig i karantæne efter den udsatte Carabao Cup-semifinale i midtugen.

Nottingham Forest:

  • Loic Mbe Soh (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Max Lowe (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Mohamed Dräger (Back, Reserve) – Africa Cup of Nations
  • Alex Mighten (Kant, Fast) – Skadet

Arsenal FC:

  • Gabriel dos Santos Magalhaes (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Sead Kolasinac (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Calum Chambers (Back, Reserve) – COVID-19
  • Thomas Partey (Midtbane, Fast) – Africa Cup of Nations
  • Mohamed Elneny (Midtbane, Fast/Reserve) – Africa Cup of Nations
  • Nicolas Pepe (Kant, Fast) – Africa Cup of Nations
  • Pierre-Emerick Aubameyang (Angreb, Fast/Reserve) – Africa Cup of Nations
  • Eddie Nketiah (Angreb, Reserve) – COVID-19

Nottingham Forest forventet startopstilling: Samba; Spence, Worrall, McKenna, Colback; Garner, Ojeda, Johnson, Zinckernagel, Silva; Grabban.

Arsenal FC forventet startopstilling: Leno; Cedric, White, Holding, Tavares; Xhaka, Lokonga; Saka, Patino, Rowe; Martinelli.


Odds på Nottingham Forest – Arsenal FC

Ser vi på kampens odds, viser det sig, at gæsterne fra Premier League er bookmakernes favoritter.


Odds-forslag: Flyvende Arsenal FC slår også Forest

Det var næppe med Arsenal FCs gode vilje, at Carabao Cup-semifinalen mod Liverpool FC blev udsat. Men det gjorde den altså, og måske kommer der alligevel det gode ud af det, at de nu har haft en uges restitution, og det kan så passende gå ud over Nottingham Forest. For rammer Arsenal FC bare i nærheden af det niveau, de var på i dele af kampen nytårsdag mod Manchester City, bliver det en lang aften på City Ground for hjemmeholdet.

Det vil være halsløs gerning at undervurdere værterne, men de har trods alt tabt de seneste to kampe i Championship, og det kan ikke afvises, at der er en form for afmatning i deres berusede opstigen væk fra bunden af rækken, nu de nærmer sig playoffpladser og trods alt næppe behøver orientere sig mod bunden længere. I den situation kan pokalkampe som denne mod Premier League-hold måske bruges som løftestang, men det kan også være tåbeligt at bruge for mange kræfter på at kæmpe mod en overmagt. 

Arsenal FCs træner Mikel Arteta, som er klar igen efter et corona-forløb, var i hvert fald tøvende med at melde, at han ville spare spillere i cup-turneringen, fordi det hele kan vælte med et pust fra kamp til kamp. Så det lød ikke, som om der for alvor skulle spares – eller i hvert fald opgives. Det vil vise sig, når holdopstillingerne tikker ind søndag sidst på eftermiddagen, men anbefalingen tror helt enkelt på, at gæsterne løber med sejren her. Uden omkamp og straffe. Men sikkert ikke uden mas undervejs. Men alligevel; et 2-tal her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,65
Arsenal FC
Gå til Unibet *


Nottingham Forest – Arsenal FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Nottingham Forest er aktuelt på 9. pladsen i The Championship, hvor de har hentet 34 point de første 25 kampe. 

  • Tallene for Nottingham Forest lyder på 9-7-9 og 32:28.

  • Arsenal FC indtager en placering som nummer 4 i Premier League med 35 point efter 20 kampe.

  • Arsenal FC statistik er 11-2-7 med scoren 33:25.

  • Hos Nottingham Forest er den flittigste mand på måltavlen Lewis Grabban, som har scoret 10 gange i ligaen. 

  • Emile Smith Rowe er topscorer hos Arsenal FC med 8 ligamål.


Expected Goals: Nottingham Forest – Arsenal FC – de seneste tre kampe

Nottingham ForestResultatxGArsenal FCResultatxG
Nottingham Forest – Huddersfield Town(0-1) 2,23 – 0,54Arsenal FC – Manchester City (1-2) 0,72 – 1,94
Middlesbrough – Nottingham Forest (2-0) 1,50 – 0,77Norwich City – Arsenal FC (0-5) 0,07 – 3,14
Nottingham Forest – Hull City (2-1) 1,97 – 0,60 Arsenal FC – Sunderland AFC (5-1) 3,82 – 1,05 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Nottingham Forest – Arsenal FC

Nottingham Forest – Arsenal FC spilles søndag den 9. januar 2022 klokken 18:10.

Hvor spilles Nottingham Forest – Arsenal FC?

Nottingham Forest – Arsenal FC spilles på City Ground i Nottingham i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar