18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Norwich – Liverpool: Odds og optakt den 21. september 2021

Foto: Bildbyrån

Norwich har fået en elendig start på sæsonen i Premier League med fem nederlag i fem kampe. I EFL Cuppen kommer de dog med en overbevisende 6-0 sejr over Bournemouth, så spørgsmålet er om det er en prioritet for The Canaries? Der venter en svær kamp, da Liverpool står på den anden side. Liverpool er kommet godt fra start i denne sæson og er ubesejret i sæsonens hidtil seks kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Norwich – Liverpool. Der er kampstart tirsdag d. 21. september 2021 kl. 20:45. Se kampen på 6’eren eller discovery+.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Norwich – Liverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: D. England
Stadion: Carrow Road, Norwich
Vejret: 14° og nogen vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 01:06.

Optakt til Norwich – Liverpool: Skader, karantæner og startopstillinger

Selvom Norwich lagde ud med at vinde 6-0 i EFL Cuppen mod en af topholdene fra Championship, Bournemouth, så må Premier League stadig være førsteprioritet for kanariefuglene. Trods den dårlige sæsonstart og nul point, som det eneste hold i Premier League, så er der stadig kun tre point op til Leeds og Wolves, som er placeret på den rigtige side af nedrykningsstregen. Det kræver dog snart, at Norwich får sat point på kontoen for pludselig begynder de øvrige hold i bunden at røre på sig, og så kan det for alvor komme til at blive en lang sæson, akkurat som man så med Sheffield United i sidste sæson. Men måske en pokalkamp mod et bedre hold egentlig er et meget godt afbræk for hverdagen. Det giver mulighed for at give breddespillerne noget spilletid, og som man så i forrige runde, så greb de altså chancen med bravour. Norwich kan spille frit og uden pres.

Liverpool og Jürgen Klopp må, ligesom Norwich, forvente at nedprioritere denne turnering i første omgang. Udover Premier League, har de rødklædte fra Merseyside også Champions League at tænke på. Trods en godkendt start mod Milan på hjemmebane, som resulterede i tre point, så er det en relativt svær pulje som Liverpool er havnet i, og fuld fokus må i første omgang være på Premier League og Champions League. Allerede i weekendens kamp mod Crystal Palace i Premier League så man, at Jürgen Klopp havde roteret på et par pladser, og det samme må man forvente der kommer til at ske her.

Selvom det højst sandsynligt er to reserveprægede trupper, så er der alligevel god grund til at se med tirsdag aften. Kampen kan vise sig at være en god indikation på, hvor bred Liverpools trup egentlig er, og hvor meget kvalitet den indeholder.

Norwich:

  • Sam Byram (Back, Reserve) – Skadet
  • Christoph Zimmermann (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet

Liverpool:

  • Thiago (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Harvey Elliott (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Roberto Firmino (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Norwich forventet startopstilling: Gunn; Mumba, Kabak, Gibson, Giannoulis; Lees Melou, Gilmour, Rupp; Cantwell, Sargent, Tzolis

Liverpool forventet startopstilling: Kelleher; Gomez, Phillips, Matip, Robertson; Milner, Keita, Jones; Oxlade-Chamberlain, Origi, Minamino


Odds på Norwich – Liverpool

Bookmakernes odds tyder på en favoritværdighed til Liverpool.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Liverpools trup er markant bredere og bedre end Norwichs

Allerede i sæsonens første Premier League kamp fik vi en god indikation på de to holds styrker og tabellen fortæller os det samme: Norwich som bundhold, og Liverpool som tophold. Selvom begge hold forventes at skifte ud på en del pladser, sammenlignet med weekendens opgør i Premier League, så er det stadig et Liverpool-mandskab, som bør være længder bedre end Norwich.

Det er 27 år siden, at Norwich har slået Liverpool på tværs af alle turneringen og det er svært at forestille sig, at det skulle ændre sig i EFL Cuppen tirsdag aften. Med tanke på, at Norwich er placeret på sidstepladsen i Premier League, og det absolutte mål for sæsonen må være at overleve, så bør en sikker sejr og et videre avancement ligge lige til højre – ellers Mohamed Salahs venstreben, hvis han skulle få spilletid.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,62
Liverpool
Gå til NordicBet *


Norwich – Liverpool: Statistik, topscorer og H2H

  • Norwich spillede sig sikkert videre fra 1/32-delsfinalen i EFL Cup, da de slog Bournemouth med 6-0.  

  • Qua deres placering i Premier League i sidste sæson, og deres deltagelse i europæisk fodbold i indeværende sæson, træder Liverpool først ind i turneringen i denne runde.

  • Norwich har kun scoret to mål i Premier League og begge disse står Teemu Pukki noteret for. I EFL Cuppen formåede både græske Christos Tzolis og amerikanske Joshua Sargent at score to gange, hvilket efterlader Norwich med tre spillere, der har scoret to mål i indeværende sæson.

  • Mohamed Salah er Liverpools topscorer med fem mål i sæsonen. Fire styks i Premier League og et enkelt i Champions League.

  • De to mandskaber stod ansigt til ansigt i første runde af Premier League og her sejrede Liverpool med sikre 3-0 på udebane.


Expected Goals: Norwich vs. Liverpool de seneste tre kampe:

NorwichResultatxGAaBResultatxG
Norwich – Watford(1-3)0,99 – 1,92Liverpool – Crystal Palace(3-0)3,46 – 0,94
Arsenal – Norwich(1-0)3,71 – 0,59Liverpool – AC Milan(3-2)2,73 – 1,53
Norwich – Leicester(1-2)1,82 – 1,17Leeds – Liverpool(0-3)1,75 – 3,66
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar