18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Norge – Tyrkiet: Odds og optakt den 27. marts 2021

Wow! Sikke en start Tyrkiet fik på VM-kvalen i onsdags! 4-2 over gruppefavoritterne fra Holland er mere end godkendt, og nu står den på endnu en svær opgave. Norge agerer ’værter’ på neutral grund i Malaga til dette tidlige topbrag i VM-kvalifikationens gruppe G. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Norge – Tyrkiet med kampstart lørdag d. 27. marts 2021 kl. 18:00.

Odds på Norge – Tyrkiet

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder Norge som favoritter.

Norge – Tyrkiet: Dommer, stadion og vejr

Dommer: José Hernández Hernández
Stadion: La Rosaleda, Malaga
Vejret: 18° og svag vind

Optakt til England – San Marino: Skader, karantæner og startopstillinger

Det skal nok blive spændende her i gruppe G! Norge, Tyrkiet og Holland er på forhånd spået som de hold der skal kæmpe om at spille sig til VM i Qatar. Favoritterne er nok i manges øjne, Holland, men med et nederlag i onsdags til Tyrkiet kunne det tyde på, end mere jævnbyrdig kamp om 1.pladsen end først antaget. Norge tog en forventelig sejr i Ståle Solbakkens debut som norsk landstræner, da de slog gruppens forventede prygelknabe fra Gibraltar med 3-0. En kamp hvor Norge på ingen måde spillede sig fuldt ud, og de står formentlig med lidt lettere stænger end Tyrkiet, som var ude i en hektisk og underholdende kamp imod Holland.

Ståle Solbakkens første kamp i spidsen for Norge var en blød en af slagsen imod upåagtede Gibraltar, ikke desto mindre blev det til en 3-0 sejr i vanlig Solbakken stil (læs:uden at køre modstanderen helt over). Det er en spændende tjans den skingre nordmand har fået, for det norske landshold ser mere spændende ud end det har gjort i mange år. Især i offensiven kommer Ståle til at arbejde med nogle lysende talenter i blandt andre Erling ’Målmaskine’ Haaland, Ødegaard, Hauge, Sørloth, hvor et par af dem allerede har vist international klasse. Det bliver interessant at se hvad dette match kan kaste af sig!

Det var en vild kamp Tyrkiet var involveret i onsdag imod Holland, tyrkerne havde virkelig tur i den, og var oppe med 3-0 efter 46 minutter, der nåede dog stadig at komme spænding i kampen, inden Yilmaz punkterede opgøret med en fremragende frisparkskasse. Lige som med Norge, så ser det tyrkiske landshold mere spændende ud end det har gjort i lang tid. De har en kerne med spillere fra fine adresser såsom Liverpool, Juventus, Leicester, Lille, Milan osv. og et fint mix af talenter og mere rutinerede kræfter som hattrickhelten, Burak Yilmaz. Tyrkerne har også vist de seneste år, at de kan bide skeer med de fleste, og det er blevet til point mod modstandere som Frankrig, Kroatien og Tyskland, foruden deres sejr over Holland i onsdags.

Norge:
Sander Berge (Midtbane, Fast) – Skadet

Tyrkiet:
Cengiz Under (Midtbane, Fast) – Skadet

Norge forventet startopstilling: Jarstein; Svensson, Ajer, Strandberg, Meling; Thorsby, Midtsjo, Odegaard; Elyounoussi, Sorloth, Haaland.

Tyrkiet forventet startopstilling: Gunok; Celik, Söyüncü, Demiral, Erkin; Yazici, Turfan, Yokuşlu, Çalhanoğlu, Karaman; Yilmaz.

Odds-forslag: Netmaskerne blafrer i begge ender

Der er vigtige point på spil lørdag aften i gruppe G, for der vil med statsgaranti blive tæt kamp om 1.pladsen i hvad der ligner en jævnbyrdig gruppe. Desværre for Norge, så gør den pokkers coronavirus, at de ikke kan spille kampen i hjemlandet. Kampen er blevet flyttet til ’La Rosaleda’ i Malaga, og selvom en del af hjemmebanefordelen udebliver med de manglende tilskuere, så må det alligevel ærgre nordmændene at kampen ikke bliver spillet hjemme i Norge.

Det er to virkelig gode mandskaber vi får at se lørdag, og begge har vist sig virkelig svære at besejre. Tyrkerne har kun tabt en enkelt ud af deres seneste otte kampe, og det samme gør sig faktisk gældende for nordmændene. Norge er blevet gjort til favoritter hos bookmakerne, og mon ikke det skyldes den individuelle klasse hos Haaland og Ødegard, for ellers er der ikke meget der taler for at de burde være favoritter mod et stærkt tyrkisk mandskab. Kampen er svær at spå om, men hvis der er noget Tyrkiet har været gode til, så er det at spille underholdende kampe. Det kunne vi sagtens forestille os skete igen, for Norge har som sagt international klasse på den sidste tredjedel af banen, og mangel på samme i forsvaret. Der er brandvarme offensivspillere på begge hold, og vi tror på en åben slagudveksling på neutral grund i Malaga. Begge hold scorer, og så må vi se om det bliver Yilmaz eller Haaland, som sparker sejren hjem til sidst.

SpilXperten.com anbefaler: Begge hold scorer til odds 1,90 – SPIL HER >>

Norge – Tyrkiet: Statistik, topscorer og H2H

  • Norge kom solidt fra start i onsdags, da de gæstede Gibraltar. Nordmændene gjorde rent bord med en sikker 3-0 sejr.

  • Tyrkerne kom ud for fuldt blæs i deres første gruppekamp hjemme imod Holland! Sindssygt fed kamp, som endte med en 4-2 sejr til Tyrkiet over favoritterne fra Holland.

  • Norge råder over et af de allerstørste angrebstalenter i verden, Erling Haaland er en regulær målmaskine, og hans målløse kamp i onsdags, gør nok bare at han er ekstra motiveret til denne kamp!

  • Burak Yilmaz er blevet 35 år, men målnæsen fejler ingenting! Han scorede hele tre gange imod Holland i onsdags, blandt andet en frisparksperle!

  • De indbyrdes opgør imellem Norge og Tyrkiet ligger tilbage i 2000 og 2007, og de fordeler sig helt ligeligt med en sejr til hver og to X’er.

Expected Goals: Norge – Tyrkiet – de seneste tre kampe

NorgeResultatxGTyrkietResultatxG
Gibraltar – Norge(0-3)0,03 – 3,41Tyrkiet – Holland(4-2)1.11 – 2,30
Østrig – Norge(1-1)2,16 – 0,77Ungarn – Tyrkiet(2-0)1,68 – 1,43
Norge – Nordirland(1-0)1,08 – 0,89Tyrkiet – Rusland(3-2)1,68 – 2,07
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com

Skriv et svar