18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Norge – Grækenland: Odds og optakt den 6. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Norge og Grækenland mødes søndag i Malaga i en træningskamp, som begge mandskaber skal bruge til at pudse formen af frem mod efterårets VM-kvalifikation. Norge kommer fra en sejr over Luxembourg, mens grækerne fik 1-1 mod Belgien i deres seneste kamp. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Norge – Grækenland. Der er kampstart søndag d. 6. juni 2021 kl. 19:00. Se kampen på Discovery+. 

GÅ TILNorge – Grækenland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Kehlet, Danmark
Stadion: Estadio La Rosaleda, Malaga, Spanien
Vejret: 23° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Norge
Grækenland
Odds are subject to change. Last updated 6. juni 2021 19:01.


Optakt til Norge – Grækenland: Skader, karantæner og startopstillinger

Norge har nu spillet fire landskampe under Ståle Solbakkens ledelse. Det er blevet til tre sejre med rent bur og så det helt igennem elendige 3-0-nederlag til Tyrkiet. Nederlaget til tyrkerne sætter allerede Norge under pres, for i første kamp efter sommerpausen møder de Holland, som umiddelbart ikke er tre stensikre norske point. 

Det norske mandskab har mange strenge at spille på offensivt. Helt i særklasse er Erling Haaland, som i seneste kamp endelig fik nettet igen på landsholdet efter seks kampes måltørke – det er jo en evighed for en mand i den alder – og Haaland bliver fodret af Martin Ødegaard, der virker, som om han har fundet sig til rette på landsholdet, og her har en klart defineret rolle, han kan udfylde. Som makker til Haaland bliver det denne gang Alexander Sørloth, der ofte har bevist, der er mål i støvlerne, og der er intet, der tyder på, at Norge ikke endnu engang kommer frem til chancer. Men de seneste to kampe er det blot blevet til en enkelt scoring i hver. Det skal de arbejde med. 

Grækerne har bare tabt én af de 12 kampe, siden fodbold blev genoptaget i september 2020, og de er ubesejrede i de seneste ni, inklusive møder med Spanien og Belgien. Det vil være synd at påstå, det græske hold er pakket med stjerner, men den hollandske træner John van ’t Schip har sat dem sammen og op til – præcis som han selv på banen – at være svære at spille mod og aldrig at give op. Det er ikke nødvendigvis stor kunst, men det kræver en vis struktur og modstandskraft at hente 1-1 mod både Spanien og Belgien, og i det hele taget at sætte en stime sammen på næsten 10 kampe uden nederlag. Grækerne er måske ikke just på vej mod et nyt 2004 og snarligt EM-guld, men det lysner for græsk landsholdsfodbold.

Norge:

  • Joshua King (Angreb, Fast) – Skadet

Grækenland:

Norge forventet startopstilling: Hansen; Ryerson, Gregersen, Ajer, Meling; Ødegaard, Midtsjø, Thorsby, Elyounoussi; Sørloth, Haaland.

Grækenland forventet startopstilling: Vlachodimos; Bakakis, Papadopoulos, Tzavellas, Giannoulis; Zeca, Bouchalakis; Masouras, Bakasetas, Tzolis; Pavlidis.


Odds på Norge – Grækenland

Oddsene til kampen viser, at Norge er svag favorit.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 6. juni 2021 19:01.


Odds-forslag: Norge fortsætter de lovende takter

Der er scoret 30 mål i Norges seneste 11 kampe. I syv af de seneste otte kampe er det kun det ene hold, der har formået at score. For grækerne har de seneste 12 kampe i alt budt på 22 mål, og det er altså mindre end to i snit. Til gengæld har begge hold været på tavlen i deres seneste fire kampe. 

Efter fadæsen mod Tyrkiet er Norge kommet på bedre kurs med to sejre i rap, og de har enormt brug for mere momentum i form af endnu en sejr, så de kan gøre sig håb om en stærk kampagne i efterårets VM-kvalifikation. Ellers risikerer de at være færdige, før kvalifikationen er kommet i gang sådan rigtigt. 

Grækenland er inde i den bedste stime i årevis, og de vil kæmpe med næb og klør for at holde fast i titlen som ubesejret. Lykkes det her, vil de nå op på 10 kampe. Det flotte resultat i VM-kvalen med uafgjort mod Spanien blev skæmmet af et tilsvarende uafgjort men knap så flot resultat mod Georgien, og i det hele taget har grækerne vist sig at have svært ved både at skabe og udnytte chancer. Anbefalingen har fidus til Ståle Solbakken. Jo længere tid, han får lov at modellere det norske hold, des bedre vil det blive, og des mere vil det spille i hans ånd. Vi går med sejr til Norge her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,35
Norge
Besøg Unibet *


Norge – Grækenland: Statistik, topscorer og H2H

  • Norge er begyndt VM-kvalen med 6 point for 3 kampe, og det placerer dem på en 4. plads i puljen. 

  • Tallene for Norge er 2-0-1 og scoren 4:3.

  • Grækerne har hentet 2 point i deres 2 første VM-kvalifikationskampe. Det rækker til en 3. plads.

  • Statistikken for Grækenland er 0-2-0 og en målforskel på 2:2. 

  • Norges topscorer i VM-puljen er foreløbig Alexander Sørloth med 2 træffere. 

  • De to græske VM-scoringer er sat ind af Anastasios Bakasetas og et selvmål af georgiske Kakabadze.


Expected Goals: Norge – Grækenland – de seneste tre kampe

NorgeResultatxGGrækenlandResultatxG
Norge – Luxembourg(1-0)1,11 – 0,42Belgien – Grækenland(1-1)1,65 – 1,37
Montenegro – Norge(0-1)0,83 – 1,53Grækenland – Georgien(1-1)0,95 – 0,54
Norge – Tyrkiet(0-3)1,17 – 0,57Grækenland – Honduras(2-1)2,38 – 0,84
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar