18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Nordmakedonien – Tyskland: Odds og optakt den 11. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Sommerens debut som slutrundemandskab for Nordmakedonien endte måske nok uden point, men de viste stort mod og vilje til at spille med, så de vandt hjerter i stedet for point. Nu kæmper de for VM-kvalifikation, og de har allerede slået Tyskland én gang, og nu kommer tyskerne endda til Skopje, så nordmakedonerne jagter en gentagelse, mens tyskerne jagter revanche. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Nordmakedonien – Tyskland. Der er kampstart mandag d. 11. oktober 2021 kl. 20:45. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Nordmakedonien – Tyskland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Danny Makkelie, Holland
Stadion: National Arena Toshe Proeski, Skopje
Vejret: 8° og meget svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. november 2021 02:53.

Optakt til Nordmakedonien – Tyskland: Skader, karantæner og startopstillinger

Da de tre gruppekampe ved sommerens EM var ovre, sagde Nordmakedoniens mest prominente spiller gennem tiden, Goran Pandev, også farvel til landsholdet. Måske var det derfor, at det var to forsvarere og to midtbanespillere, der scorede de fire mål, da Nordmakedonien i fredags bankede Liechtenstein 4:0? Det bedste bud på en ny målskytte på landsholdet hedder lige nu Aleksandar Trajkovski, der har scoret tre af holdets 15 mål i kvalifikationen indtil nu. I alt har 10 forskellige spillere – inklusive Trajkovski – været på måltavlen i kvalifikationen for nordmakedonerne.

Da de spillede mod Liechtenstein måtte de undvære både Musliu og Kostadinov, der havde karantæne, men mens Kostadinov er klar til dette opgør, er det tvivlsomt, om Musliu kan spille, fordi han har fået et slag til træning. Efter denne kamp venter der nordmakedonerne to vanskelige opgaver ude mod Armenien og hjemme mod Island, så hvis de skal holde Armenien og Rumænien bag sig i kampen om playoffpladsen, er de nødt til at jagte point i alle kampe.

Men det er noget af en nød, de skal knække her. Da Tyskland tilbage i marts sensationelt tabte på hjemmebane mod Nordmakedonien, var det med Joachim Löw i trænersædet. I slutningen af sin tid som Bundestrainer og i desperat mangel på kreative løsninger og ideer. Nu er det Hansi Flick, der har overtaget posten, og de første fire kampe er alle vundet med samlet 14:1 i målscore. Bevares, modstanden har været mild, men de kan jo kun slå de modstandere, de spiller mod. 

Senest mod Rumænien lukkede de mål ind for første gang, Hagi den Unge bragte allerede i kampens 9. minut rumænerne på 1:0, men i anden halvleg fik først Gnabry og siden Thomas Müller scoret til endelig tysk sejr. Med endnu en tysk sejr her – de har seks sejre i de syv kampe i gruppen indtil nu – er de blot et armensk pointtab ude mod Rumænien, hvilket vel ikke er helt usandsynligt, fra at have sikret sig gruppens førsteplads med to runder igen. Ganske overlegen start på livet som landstræner for Flick. Næsten helt Kasper Hjulmandsk. 

Nordmakedonien:

  • Visar Musliu (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Tyskland:

  • Manuel Neuer (Mål, Fast) – Tvivlsom
  • Robin Gosens (Back, Fast) – Skadet

Nordmakedonien forventet startopstilling: Dimitrievski; Ristovski, Velkovski, Ristevski, Alioski; Elmas, Kostadinov, Spirovski, Churlinov; Ristovski, Trajkovski.

Tyskland forventet startopstilling: Ter Stegen; Hofmann, Süle, Rüdiger, Kehrer; Kimmich, Goretzka; Sané, Müller, Gnabry; Havertz.


Odds på Nordmakedonien – Tyskland

Selvom Nordmakedonien vandt det omvendt opgør, har bookmakerne alligevel stor tiltro til tysk sejr her viser oddsene.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Der bliver damp på alle kedler

Tyskland er stadig i gang med at bygge holdet op efter Joachim Löw. Træner Flick skal indarbejde sine egne ideer og løsninger, og spillerne har brug for alle de kampe, de kan få for at afprøve det hele i kampsituationer. Her gælder det en kompetent modstander med tænding og motivation i alle kampens 90 minutter, så set som testkamp er det et perfekt opgør for tyskerne. At de så samtidig kan sikre sig kvalifikationen i gruppen og hævne nederlaget fra marts, gør jo bare denne kamp til en form for Kinderæg set fra tysk side. 

I de fire kampe under Flick har tyskerne scoret henholdsvis 2, 6, 4 og 2 mål. I to af de fire kampe er der altså faldet mindst fire scoringer. Det samme gælder for nordmakedonerne, der har spillet to gange 0:0, 2:2 og vundet 4:0 senest. Begge hold holder et snit for hele kvalifikationen indtil nu på ret præcist 3 mål per kamp. 

Alligevel går anbefalingen her efter mindst fire scoringer i kampen. Hvorfor? Hvis Tyskland er foran, skal nordmakedonerne frem. De skal have point i deres sidste tre kampe for at bevare et realistisk håb om at sikre sig gruppens andenplads. Hvis Nordmakedonien er foran, kommer tyskerne frem, for de skal ikke tabe to gange til en fodboldmæssig miniput som Nordmakedonien. De skal faktisk bare slet ikke tabe to gange.

Så der bliver formentlig åbnet for sluserne i begge ender, og så gælder det bare om at have kvalitet nok i afslutningerne til at få puttet fire kasser ind. Om det er tyskerne, der scorer alle fire, eller om de deler 2:2, er jo ligegyldigt. Vi skal bare have fire scoringer i alt.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,23
Over 3,5 mål
Gå til Marathonbet *


Nordmakedonien – Tyskland: Statistik, topscorer og H2H

  • Nordmakedonien er nummer 2 i VM-kvalens gruppe J med 12 point efter 7 kampe.

  • Nordmakedoniens tal er 3-3-1 med en målforskel på 15:6.

  • Øverst i gruppen troner tyskerne, som bortset fra nederlag i det omvendte opgør mod Nordmakedonien har gjort rent bord og har 18 point for 7 kampe.

  • Tysklands statistik siger 6-0-1 med scoren 19:3.

  • Aleksandar Trajkovski er med 3 træffere nordmakedonsk topscorer.

  • Den flittigste tyske målskytte er Serge Gnabry, der er noteret for 5 scoringer..


Expected Goals: Nordmakedonien vs. Tyskland de seneste tre kampe:

NordmakedonienResultatxGTysklandResultatxG
Liechtenstein – Nordmakedonien(0-4)0,08 – 4,37Tyskland – Rumænien(2-1)3,67 – 1,02 
Nordmakedonien – Rumænien(0-0)1,29 – 0,22Island – Tyskland(0-4)0,42 – 2,29
Island – Nordmakedonien(2-2)1,47 – 1,19Tyskland – Armenien(6-0)2,40 – 0,21
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar