18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nordirland – Italien: Odds og optakt den 15. november 2021

Foto: Bildbyrån

Italien topper VM-kvalens gruppe C inden sidste og afgørende spillerunde. Italienerne ligger á point med Schweiz på 2.pladsen, så hvis de forsvarende Europamestre vil være sikre på VM-deltagelse, skal der formentlig en sejr til her ude mod Nordirland. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Nordirland – Italien. Der er kampstart mandag d. 15. november 2021 kl. 20:45. Se kampen på Canal 9 eller Discovery+.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Nordirland – Italien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Istvan Kovacs, Rumænien
Stadion: Windsor Park, Belfast
Vejret: 7°, svag vind

Optakt til Nordirland – Italien: Skader, karantæner og startopstillinger

Italien klarere ikke ærterne fredag aften hjemme i egen hule mod Schweiz. De forsvarende Europamestre fik kun 1-1 i den kamp, og derfor er spændingen om 1. og 2.pladsen stadig intakt her i VM-kvalens gruppe C. Italien har 15 point, Schweiz har 15 point, men italienerne har en bedre målscore, så de har skæbnen i egne hænder. Italien slutter af her med en udekamp mod Nordirland, mens Schweiz spiller hjemme mod Bulgarien. Formentlig får italienerne brug for alle 3 point, hvis de skal have den direkte billet til VM i Qatar.

Italien har ikke rigtig ramt samme høje niveau på det seneste, som det vi så fra dem under VM-slutrunden. Det på trods, så havde de chancen for alle 3 point i fredags kamp mod Schweiz, men den ellers sikre straffesparkstager, Jorginho, smaskede bolden over mål. Italien har ikke vist sig volsomt skarpe offensivt på det seneste, og til dette opgør mangler topscorer Immobile fortsat.

Nordirland indtager 3.pladsen i gruppen, så der venter ikke bare italienerne en walk-over mandag aften. I september stjal de fx point fra gruppens 2’er fra Schweiz. Det er et mandskab uden de særlig mange kendte navne på holdkortet, de er ikke voldsomt farlige offensivt med kun 6 scorede mål i kvalifikationen, men måske de alligevel kan drille italienerne ved at stå dybt og kompakt?

Nordirland:

  • Ingen kendte fravær.

Italien:

  • Ciro Immobile (Angreb, Fast) – Skadet
  • Marco Verratti (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Lorenzo Pellegrini (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Giorgio Chiellini (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Alessandro Bastoni (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Davide Calabria (Back, Reserve) – Skadet
  • Cristiano Biraghi (Back, Reserve) – Skadet

Nordirland forventet startopstilling: Peacock-Farrell; Cathcart, J. Evans, McNair; Dallas, McCann, Davis, Saville, Lewis; Washington, Magennis

Italien forventet startopstilling: Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Acerbi, Emerson; Barella, Jorginho, Locatelli; Chiesa, Insigne, Berardi


Odds på Nordirland – Italien

Bookmakerne ser Italien som favoritter i dette opgør.

Odds-forslag: To nationer, som halter offensivt

En sejr vil formentlig være nok for Italien her, men faktisk er Schweiz kun to mål fra at have en lige så god målscore som italienerne, så hvis Gli Azzurri vil være helt sikre på at sikre VM-billetterne søndag aften, så ville det ikke skade med en komfortabel sejr. Har de så evnerne til at sørge for det? Måske ikke som tingene kører lige nu.

Siden triumfen ved EM har Italien spillet fem kampe, kun to er blevet vundet, to er spillet uafgjort og en er blevet tabt. Kun mod Litauen er Italien virkelig kommet udover stepperne, men på en noget billig baggrund. Problemerne i offensiven er til at få øje på, og især på 9’er-positionen ser det tyndt ud til dette opgør. Nordirland har vist sig meget lidt målfarlige igennem kvalifikationen, og pt. ser Italien heller ikke frygtindgydende ud offensivt, så det er svært at forestille sig en målfest medmindre der kommer kontrameldinger fra Schweiz. Mon ikke, at Italien bare kører en spinkel sejr i land her, som med al sandsynlighed vil være nok til at fejre VM-deltagelse…

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,20
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Nordirland – Italien: Statistik, topscorer og H2H

  • Nordirland indtager 3.pladsen i gruppe C med 8 point efter syv spillerunder. Statistikken lyder på 2-2-3 og målscoren 6:7.

  • Italien topper gruppen med 15 point. Her lyder statistikken på 4-3-0 og målscoren 13:2.

  • Conor Washington er Nordirlands topscorer med to kasser.

  • Immobile, Kean og Di Lorenzo deler topscorerværdigheden hos Italien med to mål hver.

  • Italien vandt det omvendte opgør med 2-0.


Expected Goals: Nordirland vs. Italien de seneste tre kampe:

NordirlandResultatxGItalienResultatxG
Nordirland – Lituaen(1-0)1,66 – 0,7Italien – Schweiz(1-1)1,91 – 1,04
Bulgarien – Nordirland(2-1) 0,62 – 1,55Italien – Belgien(2-1)1,58 – 0,98
Schweiz – Nordirland(2-0)2,74 – 0,28Italien – Spanien(1-2)1,25 – 1,96
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar