18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.91
5/10
Paris SG
Marseille
Tipped at 1.91
Jens Bøye-avatar
24. sep.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

1.72
1/10
Atletico Madrid
Real Madrid
Tipped at 1.72
Dagens Spil-avatar
24. sep.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.91
4/10
Atletico Madrid
Real Madrid
Tipped at 1.91
Stefan Lind-avatar
24. sep.
21:00

Newcastle – Southampton: Odds og optakt den 31. januar 2023

Tirsdag aften skal vi have fundet en finalist, når Newcastle og Southampton tørner sammen i EFL Cuppens semifinale. The Magpies står med det ene ben i finalen efter 1-0 sejren i det første opgør for en uge siden. Har Southampton mon et comeback i sig? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Newcastle – Southampton. Der er kampstart tirsdag d. 21. januar 2023 kl. 21:00. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay.

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: St. James Park, Newcastle
Vejret: 5° og svag vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

: Skader, karantæner og startopstillinger

Tirsdag aften står den på returopgøret i den engelske EFL Cup-semifinale, når Newcastle byder Southampton op til dans. The Magpies levede op til forventningerne i sidste uge, hvor de snuppede en 1-0 sejr St. Mary’s Stadium, og står nu med særdeles gode kort på hånden i forhold til at sikre finalebilletten. Den samlede vinder af dobbeltopgøret kommer med al sandsynlighed til at krydse klinger med Manchester United i finalen.

Eddie Howes mandskab fortsatte de lovende takter i sidste uges opgør mod Southampton, igen takket være en standhaftig defensiv. Newcastle holdt nullet for 8.gang i de seneste 9 kampe, mens det for målmand Nick Pope var 10. clean sheet i streg. Værterne har tidligere ramt et højere offensivt niveau end tilfældet er det for tiden, men med så stærk en defensiv, bliver de brugbare resultater fortsat hevet i land. Newcastle var ikke i aktion i weekenden, så man må gå ud fra at hjemmeholdets spillere er friske nok til at gøre arbejdet færdigt hjemme på St James’ Park mod et ikke voldsomt velkørende Southampton-mandskab.

Gæsternes defensiv står i skærende kontrast til hjemmeholdets ditto. Southampton har nemlig kun holdt buret rent i én af de seneste 15 kampe på tværs af turneringer, og da de samtidig hører til blandt de mindst scorende hold i Premier League, så er der ikke noget at sige til, at de aktuelt er sidst i den bedste engelske række. I modsætning til Newcastle, så var Southampton i aktion i weekenden, hvor det blev til en 2-1 sejr i FA Cuppen over Blackpool. Den kamp bør dog ikke få den store effekt på dette opgør, da Jones gav flere profiler et hvil. The Saints gjorde egentlig en fin figur for en uge siden, og havde også udligningen i nettet, men måtte se VAR underkende scoringen. Hvis ikke Newcastle er skarpere foran kassen end i sidste uge, så kunne der godt blive spænding om udfaldet her.

: Skader og karantæner

Emil Krafth (Back, Reserve) – Skadet

Matt Targett (Back, Fast) – Skadet

: Skader og karantæner

Juan Larios (Back, Reserve) – Skadet

Valentino Livramento (Back, Reserve) – Skadet

Forventede startopstillinger –

Ingen data.

Odds på

Hjemmeholdet sidder på favoritværdigheden i opgøret.

Odds-forslag: Hjemmehold i cruise control

Newcastle står med det ene ben i EFL Cup-finalen efter 1-0 sejren ude over Southampton i sidste uge, så nu skal arbejdet ’bare’ gøres færdig hjemme på St. James’ Park. Hvis vi kigger på, hvordan sæsonen er forløbet indtil videre, så er der ikke meget, som taler for en overraskelse.

The Magpies har blot tabt én kamp ud af 20 ligakampe i denne sæson, de har den bedste defensiv af alle hold i Premier League, og de har holdt buret rent i 8 af de seneste 9 kampe. Alt kan selvfølgelig ske i fodbold, bolden er rund osv., men det er svært at se Newcastle smide finalebilletten.

Sidste uges opgør var ikke en voldsomt underholdende affære, og jeg forventer heller ikke et festfyrværkeri af en fodboldkamp denne gang. Southampton har ikke kvaliteterne til at hamle op med Newcastle, hvorfor hjemmeholdet burde kunne køre en finaleplads i hus på kontrolleret vis

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,85
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *
spx logo

Få altid de seneste eksperttips her!

: Statistik, topscorer og H2H

  • Newcastle er nummer 3 i Premier League med 39 point for 20 kampe. Statistikken er på 10-9-1 og målscoren 33:11
  • Southampton er sidst i Premier League med 15 point efter 20 kampe. Statistikken er på 4-3-13 og målscoren 17:35
  • Miguel Almiron er topscorer for Newcastle med 9 kasser..
  • Ward-Prowse er mest scorende Southampton-spiller i Premier League. Englænderen står noteret for 5 træffere.
  • Newcastle har allerede besejret Southampton to gange i denne sæson. I Premier League endte det med en 4-1 sejr og i sidste uges EFL Cup-kamp endte det 1-0.

Expected Goals: vs. de seneste tre kampe:

NewcastleResultatxGSouthamptonResultatxG
Southampton – Newcastle(0-1) 1,63 – 2,82Southampton – Blackpool(2-1) Ukendt 
Crystal Palace – Newcastle(0-0) 0,45 – 1,33  Southampton – Newcastle(0-1) 1,63 – 2,82
Newcastle – Fulham(1-0) 2,47 – 1,14Southampton – Aston Villa(0-1)0,49 – 1,65
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Newcastle – Southampton?

Newcastle – Southampton spilles tirsdag den 31. januar 2023 klokken 21:00.

Hvor spilles Newcastle – Southampton?

Newcastle – Southampton spilles på St. James Park, Newcastle

Skriv et svar