18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Wales – Polen: Odds og optakt den 25. september 2022

Wales og Bale ligger sidst i gruppen inden sidste spillerunde, men der er fortsat mulighed for at hente netop Polen. (Foto: Bildbyrån)
Wales og Bale ligger sidst i gruppen inden sidste spillerunde, men der er fortsat mulighed for at hente netop Polen. (Foto: Bildbyrån)

I Wales står den på overlevelseskamp søndag aften. Hjemmeholdet er sidst i Nations League A Gruppe 4 med 1 point, men kan stadig nå at overhale Polen, som har 3 point flere på 3.pladsen. Bliver det mon Bale eller Lewandowski, som må tage turen ned i det næstbedste lag? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Wales – Polen. Der er kampstart søndag d. 25. september 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Wales – Polen: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andris Treimanis
Stadion: Cardiff City Stadium
Vejret: 14° og let vind

Optakt til Wales – Polen: Skader, karantæner og startopstillinger

Søndag aften står den på bundkamp i Nations League A Gruppe, og for et af de to involverede mandskaber bliver det altså et farvel til det turneringens øverste lag. Holland og Belgien spiller samtidig om 1.pladsen i gruppen, mens det her er et spørgsmål om, hvem der ender på 4.pladsen, som kaster en nedrykning af sig. Wales står med de dårligste kort på hånden, da de skraber bunden af tabellen med 1 point, men håbet lever endnu, da Polen med 3 point flere stadig kan indhentes med en sejr her. Polen vandt det omvendte opgør med 2-1, men i tilfælde af walisisk sejr på 1-0, er det Polen, som trækker det korteste strå med indbyrdes score 2-2 men færrest scorede udebanemål.

Wales har blot hentet 1 point i fem Nations League-kampe efter uafgjort mod Belgien og nederlag i de fire resterende kampe. Waliserne falder dog sjældent helt igennem, hvilket lutter etmåls-nederlag illustrerer meget godt. Hjemmeholdet er ikke nemme at overkomme, men har de også hvad der skal til for at styre og vinde en kamp?

Polen går ind til dette opgør med tre nederlag, et x og en sejr over netop Wales. Så selvom Lewandowski og co. er på udebane her, så står de umiddelbart med de bedste kort på hånden, da uafgjort vil være nok til at sikre endnu en omgang Nations League i det øverste lag. Polakkerne kunne ikke stille noget op imod Belgien i torsdags, mens Wales må forventes at være en modstander af mere medgørlig kaliber.


Wales:

  • Joe Allen (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Aaron Ramsey (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Chris Mepham (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Ethan Ampadu (Forsvar, Fast) – Karantæne


Polen:

  • Matty Cash (Back, Fast) – Skadet
  • Jacek Goralski (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Wales forventet startopstilling: Hennessey; Cabango, Rodon, Norrington-Davies; Roberts, Morrell, Smith, Williams; Johnson, James; Moore

Polen forventet startopstilling: Szczesny; Bednarek, Glik, Kiwior; Frankowski, Krychowiak, Linetty, Zalewski; Zielinski, Szymanski; Lewandowski


Odds på Wales – Polen

Et kig på bookmakernes odds viser, de tror mest på hjemmesejr.


Odds-forslag: Butikken bliver ikke satset fra start

Wales skal vinde hjemmekampen søndag aften mod Polen, hvis vi de vil sikre overlevelse i Nations League A. Polen kan til gengæld klare sig med en uafgjort, og det bliver spændende at se hvad det gør ved kampen. Umiddelbart er Wales ikke et mandskab, som har deres største forcer i etableret angrebsspil, så hvordan klarer de opgøret her, hvis Polen som forventet går lidt defensivt til værks?

Det omvendte opgør i Polen var en tæt og afventende affære, som gik målløs til halvleg, og først blev afgjort til Polens fordel små ti minutter før tid. Scenariet kunne meget vel blive noget ala det samme her. Gæsterne klarer sig fint med uafgjort, hvorfor de nok ikke satser hele butikken fra start. Hjemmeholdet skal vinde, men ikke nødvendigvis med mere end ét overskydende mål, hvorfor de nok også angriber ‘med måde’ til en start. Anbefalingen lyder på X til halvleg, og så må vi se om Bale og co. kan hive overlevelsen hjem i 2.halvleg.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,05
Uafgjort I 1.halvleg
Gå til be365t *

Wales – Polen: Statistik, topscorer og H2H

  • Wales er sidst i gruppen 4 med 1 point efter fem kampe.
  • Polen er næstsidst i gruppen med 4 point efter fem kampe.
  • Brennan Johnson topper listen hos Wales, ligeledes med to scoringer.
  • Polens fem mål i turneringen er kommet fra fem forskellige spillere, heriblandt selvfølgelig Robert Lewandowski.
  • Polen vandt det omvendte opgør med 2-1 efter et sent comeback på hjemmebane.

     

Expected Goals: Wales vs. Polen – de seneste tre kampe:

WalesResultatxGPolenResultatxG
Belgien – Wales(2-1)2,3 – 0,64Polen – Holland(0-2) 0,6 – 1,11
Holland – Wales(3-2) 1,52 – 1,51Polen – Belgien(0-1)0,92 – 1,17
Wales – Belgien(1-1)1,28 – 1,32Holland – Polen(2-2)  2,58 – 0,74
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Wales – Polen?

Wales – Polen spilles søndag den 25. september 2022 klokken 20.45

Hvor spilles Wales – Polen?

Wales – Polen spilles på Cardiff City Stadium

Skriv første kommentar

Skriv et svar