18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Wales – Holland: Odds og optakt den 8. juni 2022

Depay er helt varm for det hollandske landshold! 12 mål i VM-kvalen, og fredag lagde han ud med 2 kasser mod Belgien i første Nations League-kamp. (Foto: Bildbyrån)
Depay er helt varm for det hollandske landshold! 12 mål i VM-kvalen, og fredag lagde han ud med 2 kasser mod Belgien i første Nations League-kamp. (Foto: Bildbyrån)

Wales spillede sig søndag med til VM i Qatar, men de har ikke lang tid til at fejre bedriften, for allerede onsdag venter Holland i Nations League. Hollænderne fik en fremragende start på turneringen med en 4-1 sejr ude over Belgien. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Wales – Holland. Der er kampstart onsdag d. 8. juni 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Wales – Holland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Glenn Nyberg
Stadion: Cardiff City Stadium
Vejret: 14° og frisk vind


Optakt til Wales – Holland: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er fuld fart på Nations League i disse dage, hvor samtlige deltagere skal igennem fire kampe over to ugers tid. Som om det ikke var nok ovenpå en lang og udmattende sæson, så skulle Wales lige have presset en ekstra kamp ind søndag mod Ukraine, og så endda i en direkte duel om en plads til VM i Qatar. Om det var 100% fortjent kan helt sikkert diskuteres, men faktum er, at Wales sikrede sig en 1-0 sejr over Ukraine hjemme i Cardiff, og bliver dermed en del af VM for første gang i 64 år. Mon ikke, at både spillere og fans har fået fejret det på behørig vis søndag aften? Det har de i hvert fald fortjent!

Med en VM-billet i hånden, så kan Wales nok godt leve med at den første kamp i Nations League blev tabt et par dage forinden på udebane mod Polen. Her blev de største profiler sparet til Ukraine-kampen, og eftersigende bliver der også roteret lidt til dette opgør mod Holland. Spørgsmålet er, om det er så god en ide, for Holland så nemlig knivskarpe ud i fredagens udekamp mod Belgien! Efter 65 minutters fodbold var Holland foran med hele 4-0 i Benelux-duellen blandt andet på to mål af Memphis Depay, som laver mål på samlebånd for det hollandske landshold. Holland har ikke tabt siden deres EM-exit til Tjekkiet sidste sommer, og med den skarphed de lagde fra dagen senest, så er der ikke noget, som tyder på, at den stime stopper foreløbigt.

Wales:

  • Benjamin Cabango (Forsvar, Reserve) – Skadet

Holland:

  • Georginio Wijnaldum (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Luuk de Jong (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
  • Virgil Van Dijk (Forsvar, Fast) – Ferie

Wales forventet startopstilling: Ward; Gunter, Mepham, Davies; Roberts, Williams, Morrell, Norrington-Davies; Wilson, James, Johnson

Holland forventet startopstilling: Flekken; De Ligt, Timber, De Vrij; Dumfries, De Jong, Klaassen, Malacia; Berghuis; Depay, Gakpo


Odds på Wales – Holland

Bookmakerne tror på, at Holland løber med sejren.


Odds-forslag: Tømmermændene har ikke lagt sig i Cardiff

Wales har ikke de bedste forudsætninger for at skrabe point sammen her i Nations League. På forhånd var waliserne spået de ringeste chancer af de fire hold i Gruppe 4, og med en knald eller fald-kamp om en VM-billet mellem første og anden kamp her i Nations League, så er det forståeligt, at Rob Page ikke brugte det tungeste skyts mod Polen og formentlig heller ikke gør det her mod Holland.

VM-billetten er nu i land for Wales for første gang i 64 år, og mon ikke, at spillerne har fået en pint eller to søndag aften? Eftersigende bliver posen igen rystet i forhold til hjemmeholdets startellever, og bredden er simpelthen ikke til at hamle op med et hollandsk landhold, som virker til at have god vind i sejlene for tiden, og som viste skarphed mod en klart bedre modstander som Belgien i fredags. De orange gæster snupper en komfortabel sejr mod de VM-fejrende walisere.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,55
Holland -1.5 (AH)
Gå til unibet *


Wales – Holland: Statistik, topscorer og H2H

  • Wales tabte første kamp i Nations League med 2-1 ude mod Polen. Til gengæld spillede sig søndag med til vinterens VM-slutrunde med en sejr over Ukraine!

  • Holland kom buldrende ud af starthullerne i Nations League, hvor de vandt hele 4-1 ude over Belgien.

  • De to rutinerede walisere, Ramsey og Bale, var mest scorende for Wales i VM-kvalen med 3 kasser hver.

  • Memphis Depay endte som delt topscorer i den europæiske VM-kval med intet ringere end 12 kasser, og i Nations League lagde han også ud med 2 scoringer.

  • Holland har vundet de tre seneste indbyrdes opgør mod Wales, hvoraf det seneste var tilbage i 2015.


Expected Goals: Wales vs. Holland – de seneste tre kampe

WalesResultatxGHollandResultatxG
Wales – Ukraine(1-0)0,74 – 2,4Belgien – Holland(1-4) 1,27 – 1,47 
Polen – Wales(2-1)1,62 – 0,51Holland – Tyskland(1-1)1,31 – 1,3 
Wales – Tjekkiet(1-1) 0,85 – 1,08 Holland – Danmark(4-2) 2,37 – 0,97 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Wales – Holland?

Wales – Holland spilles onsdag den 8. juni 2022 klokken 20.45

Hvor spilles Wales – Holland?

Wales – Holland spilles på Cardiff City Stadium

Skriv et svar