18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ungarn – Italien: Odds og optakt den 26. september 2022

Ungarns succes vil ingen ende tage i Nations League, hvor de er på vej mod en voldsomt overraskende 1.plads i en svær gruppe. (Foto: Bildbyrån)
Ungarns succes vil ingen ende tage i Nations League, hvor de er på vej mod en voldsomt overraskende 1.plads i en svær gruppe. (Foto: Bildbyrån)

‘Dødens gruppe’ i Nations League ser ud til at få en overraskende vinder! Mandag aften spiller Ungarn og Italien nemlig om 1.pladsen, mens forhåndsfavoritterne fra England og Tyskland ikke længere kan nå det øverste trin på skamlen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ungarn – Italien. Der er kampstart mandag d. 26. september 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport eller TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Ungarn – Italien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Benoit Bastien
Stadion: Puskas Arena,Budapest
Vejret: 18°, regn og svag vind

Optakt til Ungarn – Italien: Skader, karantæner og startopstillinger

England, Tyskland, Italien… og Ungarn. En voldsom gruppe at havne i, især for Ungarn, som ikke kan mønstre samme historie eller stjernestøv, som de tre resterende hold i gruppen. Men bolden er som bekendt rund, og alt kan ske. Det har vi endnu engang fået bekræftet her i Nations League. Den aktuelle stilling må siges, at være nærmest stik modsat af hvad der var forventet. England er allerede rykket ned efter blot 1 point i fem kampe, Tyskland er nummer 3 og kan ikke længere nå 1.pladsen, men i Budapest får vi to hold i aktion, som kan og vil med i Final Four. Ungarn står med de bedste kort på hånden, da de spiller hjemme og tilmed kan klare sig med uafgjort, mens Italien skal vinde, hvis de vil ende som 1’er.

Ved seneste omgang Nations League tilbage i juni leverede Ungarn flere overraskelser. Først blev det til en 1-0 sejr hjemme over England, senere blev det til X hjemme mod Tyskland, mens det mest iøjnefaldende var 4-0 afklapsningen af England på udebane. I fredags var Ungarn kommet for at lave ballade igen, da de hentede en 1-0 sejr ude over et stjernespækket tysk mandskab. Hjemmeholdet anført af den italienske træner Marco Rossi skal nu forsøge at gøre arbejdet færdigt hjemme i Budapest mod netop kammeraterne fra støvlelandet.

Italien har gjort en fin figur her i Nations League, hvor posen ellers er blevet rystet gevaldigt i flere kampe, og hvor skader har tyndet ud i profilerne. Der var lige en svipser i udekampen mod Tyskland, hvor Italien blev kørt rundt, men ellers har den stået på stabile og koncentrerede indsatser, senest illustreret ved en 1-0 sejr hjemme over England i fredags. Der mangler umiddelbart lidt offensiv pondus hos gæsterne, men der skal selvfølgelig heller ikke så mange scoringer til, hvis bare man har styr på defensiven, og det havde italienerne altså fredag aften, hvor England blev holdt fornemt fra fadet.

Ungarn:

  • Roland Sallai (Angreb, Fast) – Skadet
  • Zsolt Nagy (Back, Fast) – Skadet

Italien:

  • Marco Verratti (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Federico Chiesa (Kant, Fast) – Skadet
  • Lorenzo Pellegrini (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Domenico Berardi (Kant, Fast) – Skadet
  • Matteo Politano (Kant, Reserve) – Skadet
  • Sandro Tonali (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Ungarn forventet startopstilling: Gulacsi; Orban, At. Szalai, Lang; Fiola, Schafer, Nagy, Kerkez; Szoboszlai, Gazdag; Ad. Szalai

Italien forventet startopstilling: Donnarumma; Toloi, Bonucci, Acerbi; Di Lorenzo, Barella, Jorginho, Cristante, Dimarco; Immobile, Raspadori.


Odds på Ungarn – Italien

Bookmakerne tror mest på gæsterne i denne duel.


Odds-forslag: Heksekedel og selvtillid sikrer 1.pladsen!

‘Dødens Gruppe’ i Nations League indeholdende kæmpe fodboldnationer i Italien, England og Tyskland har fået et fuldkommen usandsynligt førerhold i Ungarn, som her inden sidste spillerunde, endda på hjemmebane, kan klare sig med uafgjort og stadig ende øverst på skamlen. Dette er en vaskeægte finale om 1.pladsen, og for Italien gælder kun en sejr.

Efter så fornemme indsatser her i gruppespillet med 10 point i de fire kampe mod England og Tyskland, hvor det i øvrigt kun blev til 1 indkasseret mål undervejs, så synes jeg, at det er et ganske pænt odds på de ungarske værter. Italien er fine organisatorisk, men mangler kvalitet offensivt – hvorfor jeg kan have min tvivl på italienernes vegne. Har de hvad der skal til for at hive alle 3 point i land?

Ungarn må være pumpet op på selvtillid efter denne fantastiske stime af resultater, som kan nå kulminationen med blot et enkelt point mandag aften. Der er som regel godt gang i lægterne hjemme i Budapest, og de fine resultater har nok ikke gjort interessen for landsholdet mindre. Med selvtillid og en solid 12.mand i ryggen, så tror jeg, at Ungarn som minimum slipper afsted med 1 point.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,87
Ungarn eller uafgjort
Gå til unibet *


Ungarn – Italien: Statistik, topscorer og H2H

  • Ungarn er noget overraskende nummer 1 i denne gruppe efter 10 point i fem kampe.
  • Italien er nummer 2 i gruppen med 8 point.

  • Ungarns topscorer i turneringen er Roland Sallai, som står noteret for to mål.

  • Romas Lorenzo Pellegrini er mest scorende italiener i turneringen med to scoringer.

  • Italien vandt det omvendte opgør med 2-1 på hjemmebane.


Expected Goals: Ungarn vs. Italien – de seneste tre kampe

UngarnResultatxGItalienResultatxG
Tyskland – Ungarn(0-1)0,9 – 0,81Italien – England(1-0) 0,7 – 0,77 
England – Ungarn(0-4)2,17 – 1,22Tyskland – Italien(5-2)3,66 – 1,9
Ungarn – Tyskland(1-1) 1,38 – 0,92England – Italien(0-0)2,17 – 1,22
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Ungarn – Italien?

Ungarn – Italien spilles den 26. september 2022 klokken 20.45

Hvor spilles Ungarn – Italien?

Ungarn – Italien spilles på Puskas Arena i Budapest

Skriv første kommentar

Skriv et svar