18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ungarn – England: Odds og optakt den 4. juni 2022

Harry Kane og England jagter et trofæ – måske har de succes med jagten i Nations League. (Foto: Bildbyrån)

Ungarn og England mødes i deres premierekamp i denne omgang af Nations League. Puskas Arena i Budapest er godt nok lukket land for almindelige tilskuere, men de har fået lov at lukke 30.000 børn ind til kampen for at se de engelske stjerner som for eksempel Harry Kane og Raheem Sterling. De var i samme pulje i VM-kvalifikationen, og her vandt England 4:0, da de i september 2021 gæstede Ungarn. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ungarn – England. Der er kampstart lørdag d. 4. juni 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Ungarn – England: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Artur Dias, Portugal
Stadion: Puskas Arena, Budapest, Ungarn
Vejret: 26° og let vind


Optakt til Ungarn – England: Skader, karantæner og startopstillinger

Ungarn sidder ikke umiddelbart i decideret lodtrækningsheld i disse år. Ved EM-slutrunden sidste sommer var de i Dødens pulje med Tyskland, Frankrig og Portugal. I VM-kvalifikationen var de oppe mod England og Polen, og i dette deres første forsøg i League A i Nations League skal de møde England, Tyskland og Italien. 

De har jo spillet sig til to oprykninger i Nations League, så de er værdige til øverste hylde, men det er noget af en mundfuld, de skal tygge sig igennem i denne gruppe. Ungarn har ikke været med ved VM siden 1986, men de har deltaget i de seneste to Europamesterskaber og nåede endda ottendedelsfinalerne i 2016. Her blev de dog gennempryglede af Belgien med 4:0. Ungarn har blot ét nederlag i deres seneste fem landskampe, som inkluderer 1:1 på Wembley og 2:1-sejr i Polen. 

England slikker stadig skrammerne efter nederlaget i EM-finalen sidste sommer på Wembley. De kom dog helt uskadte gennem VM-kvalifikationen, og når nu de ikke kan få fingre i hverken EM- eller VM-titler, er det måske værd at give det et skud på Final4 i Nations League? Det blev ikke til titler til klubholdene i de tre europæiske turneringer i år heller. Måske er det okay at sigte efter et ‘Mickey Mouse-trofæ’ for at bryde isen.

Det er blevet til en rigtig fin VM-lodtrækning for England, der til november møder Iran, USA og så vinderen af Wales-Ukraine på søndag. Det ligner en forholdsvis overkommelig vej til knockoutkampene, og så er det da helt sikkert meningen, at de skal et step længere end den semifinale, der blev endestationen i Rusland for fire år siden. De kommende to uger skal englænderne dog fokusere på Nations League, og allerede midt i juni efter knap 10 dages aktiv turnering, kan de første skuffelser og triumfer være på plads. 

Ungarn:

  • Ingen kendte fravær

England:

  • Ben White (Forsvar, Fast) – Skadet

Ungarn forventet startopstilling: Gulacsi; Orban, Lang, Fiola; Nego, Styles, Schäfer, Nagy; Szoboszlai, Sallai; Szalai.

England forventet startopstilling: Pickford; James, Tomori, Maguire, Trippier; Rice, Bellingham; Sterling, Mount, Foden; Kane.


Odds på Ungarn – England

Kampens odds fortæller, at England er store favoritter. 


Odds-forslag: Stærk engelsk offensiv strammer (Un)-garnet

I marts spillede Ungarn to testkampe. De tabte 1:0 til Serbien og slog Nordirland 1:0. Siden seneste Nations League har Ungarn spillet 17 kampe. De har holdt buret rent i fem kampe. De to eneste betydende kampe, de ikke har lukket mål ind, har været mod San Marino ude og hjemme. Og så har de spillet tre testkampe, hvor de heller ikke har indkasseret. Det er altså forholdsvis logisk, at englænderne får lov at komme på tavlen. 

Og der er jo også et væld af nydelige offensive kræfter hos England, hvor Kane får support af stærke spillere som Mount, Foden, Sterling, Saka, Abraham og måske Jarrod Bowen, der kan stå foran sin debut. England spillede også to testkampe i marts, hvor de mod Schweiz og Elfenbenskysten scorede fem gange. De scorede 39 gange i deres 10 VM-kvalifikationskampe, og når vi nu ved, Ungarn plejer at være ret åbne for at lukke mål ind, ligner det en åben ladeport til englænderne. 

Anbefalingen kan godt frygte, at de 30.000 børn på Puskas Arena kan få en dårlig oplevelse med fløjter, rangler og måske striptease på banen á la seneste engelske besøg i Ungarn, hvor de vandt 4:0. Vi går dog efter en mere afdæmpet version, hvor England blot skal score to gange. Det er sket i syv af deres ni kampe siden EM-slutrunden sidste sommer – bevares mod ikke altid skræmmende modstand, men de bør kunne score mindst to i Budapest.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,61
England over 1,5 mål
Gå til Unibet *


Ungarn – England: Statistik, topscorer og H2H

  • Ungarn var i samme VM-kvalifikationsgruppe som England i efteråret, og ungarerne endte på 4. pladsen med 17 point efter 10 runder. 

  • Ungarns tal var 5-2-3 og 19:13.

  • England vandt deres VM-kvalgruppe med 26 point i 10 kampe. 

  • Statistikken for England lød på 8-2-0 med en måldifference på 39:3.

  • 3 mand scorede hver 3 gange for Ungarn, og det var rigeligt til at toppe den interne målliste. Det drejede sig om Szalai, Gazdag og Sallai. 

  • Harry Kane scorede 12 gange i de 10 kampe, og dermed blev han Englands topscorer.


Expected Goals: Ungarn – England – de seneste tre kampe

UngarnResultatxGEnglandResultatxG
Nordirland – Ungarn(0-1) 1,34 – 0,62England – Elfenbenskysten(3-0)2,28 – 0,27 
Ungarn – Serbien (0-1) 0,91 – 1,25England – Schweiz(2-1) 1,57 – 1,39 
Polen – Ungarn(1-2) 0,97 – 1,15 San Marino – England(0-10) 0,09 – 4,54 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Ungarn – England?

Ungarn – England spilles lørdag den 4. juni 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Ungarn – England?

Ungarn – England spilles på Puskas Arena i Budapest i Ungarn.

Skriv et svar