18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tyskland – Ungarn: Odds og optakt den 23. september 2022

Timo Werner begynder at ligne sig selv igen, og han starter formentlig i front for Tyskland i fredagens kamp. (Foto: Bildbyrån)

Gruppe A3 i Nations League var på forhånd udset som Dødens Gruppe. Italien, England og Tyskland i samme gruppe. Wow. Efter de første fire runder føres gruppen af … Ungarn. Yep. De har fortsat den flotte indsats fra EM sidste sommer, og nu topper de altså gruppen forud for denne nøglekamp i Tyskland. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tyskland – Ungarn. Der er kampstart fredag d. 23. september 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Tyskland – Ungarn: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Slavko Vincic, Slovenien
Stadion: Red Bull Arena, Leipzig, Tyskland
Vejret: 12° og svag vind

Optakt til Tyskland – Ungarn: Skader, karantæner og startopstillinger

Hansi Flick overtog Tyskland efter EM.slutrunden. I de første syv kampe blev det til lutter sejre og berusende fodboldspil. Det har været en kende vanskeligere at finde den rette tone i de indledende Nations League-kampe, for de første tre opgør endte simpelthen alle 1:1. Så blev det til 5:2 over Italien – endda med en 5:0-føring undervejs i den fjerde kamp – og dermed kan tyskerne med en sejr fredag aften sparke sig til tops i gruppen. 

Men de er temmeligt hårdt ramt af væsentlige fravær. Keeper Neuer og midtbanejernet Goretzka er testet positive for corona – here we go again! – og både Reus, Adeyemi og Wirtz er ude med skader. Det er dog ikke problematisk at erstatte Neuer med Ter Stegen, og på midten kan Gündogan formentlig også udfylde Goretzkas rolle tilfredsstillende. Det omvendte opgør endte 1:1, men tyskerne vil helt sikkert forvente en komfortabel og sikker sejr på Red Bull Arena. 

Ungarn forventer aldrig andet end 100% indsats fra de udvalgte. Og det får de. Det er et stærkt organiseret hold med den italienske træner Marco Rossi til at stille og fordele brikkerne. Det gør han godt, og holdet var temmeligt tæt på at gå videre fra EM-gruppen sidste sommer, selv om modstanden var Frankrig, Portugal og Tyskland. Nu er de så i Nations Leagues A-lag for første gang efter oprykninger de to første sæsoner, og de er altså braget direkte ind på førstepladsen i endnu en ret vanskeligt udseende gruppe.

De er ramt af et par vitale afbud, da Zsolt Nagy, som ellers er fast på venstreback, og Roland Sallai, der er en vigtig brik i offensiven, begge er ude med skader. Det betyder, der er endnu større pres på skuldrene af Szoboszlai i forhold til at holde på bolden, give defensiven pauser og måske endda kreere en chance eller to i kampen. Szoboszlai er på hjemmebane på Red Bull Arena, og han vil helt sikkert være ekstra opsat på at vise sig positivt frem.

Tyskland:

 • Manuel Neuer (Mål, Fast) – Covid19
 • Lukas Klostermann (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Florian Neuhaus (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Leon Goretzka (Midtbane, Fast) – Covid19
 • Florian Wirtz (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Marco Reus (Kant, Fast) – Skadet
 • Karim Adeyemi (Angreb, Reserve) – Skadet

Ungarn:

 • Zsolt Nagy (Back, Fast) – Skadet
 • Roland Sallai (Angreb, Fast) – Skadet

Tyskland forventet startopstilling: Ter Stegen; Kehrer, Süle, Rüdiger, Raum; Gündogan, Kimmich; Hofmann, Müller, Sané; Werner.

Ungarn forventet startopstilling: Dibusz; Lang, Orban, At. Szalai; Fiola, Schäfer, Styles, Kerkes; Szoboszlai, Adam; Ad. Szalai.


Odds på Tyskland – Ungarn

Skæver vi til kampens odds, viser de, tyskerne er store favoritter.


Odds-forslag: Sauerkraut versus Gullasch = Mål

I 12 kampe på stribe under Hansi Flick har tyskerne scoret 3,5 mål per kamp. Dem selv. Den samlede score for kampene er 42:8. Altså mere end 4 mål per kamp. Da de mødte Ungarn i juni, delte de 1:1, men da de mødtes ved EM sidste sommer, blev det såmænd 2:2 og altså fire mål. 

Selv om det er en vigtig kamp, og der står meget på spil, er det svært ikke at se tyskerne klø på offensivt. Flick ynder ikke at spille på så mange andre måder, og hvorfor skulle han da også det? Med det materiale, der er til rådighed hos tyskerne, er det bare med at komme over stepperne og udnytte de mange offensive kvaliteter hos Hofmann, Werner, Müller og Sané. 

Dermed kan det blive en mere åben kamp, end det umiddelbart ligner, og det er værd at notere sig, at Ungarn altså kommer fra en knusende 4:0-sejr på udebane mod England. De må være sprængfyldte af selvtillid. Derfor tror anbefalingen, vi får en kamp, hvor begge hold kommer på tavlen. Som det har været tilfældet i de to seneste indbyrdes opgør. Som det er sket i Tysklands fem seneste kampe. Og i to af Ungarns tre seneste.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,08
Begge hold scorer
Gå til Unibet *


Tyskland – Ungarn: Statistik, topscorer og H2H

 • Tyskland er på 2. pladsen i Nations League gruppe 3 med 6 point for 4 kampe. 

 • Tysklands statistik er 1-3-0 og 8:5.

 • Ungarn indtager overraskende 1. pladsen i gruppen med 7 point efter 4 runder. 

 • Tallene for Ungarn siger 2-1-1, mens deres måldifference er 7:3.

 • Hos Tyskland er der brug for 2 mål for at være topscorer, og det har Joshua Kimmich, Jonas Hofmann og Timo Werner leveret.

 • Ungarns flittigste målskytter er Roland Sallai og Zsolt Nagy, der hver har scoret 2 gange.


Expected Goals: Tyskland – Ungarn – de seneste tre kampe

TysklandResultatxGUngarnResultatxG
Tyskland – Italien(5-2)3,66 – 1,90England – Ungarn (0-4) 0,72 – 0,60 
Ungarn – Tyskland (1-1) 1,38 – 0,92Ungarn – Tyskland (1-1)1,38 – 0,92
Tyskland – England (1-1)0,83 – 1,68 Italien – Ungarn(2-1) 1,62 – 1,07 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Tyskland – Ungarn?

Tyskland – Ungarn spilles fredag den 23. september 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Tyskland – Ungarn?

Tyskland – Ungarn spilles på Red Bull Arena i Leipzig i Tyskland.

Skriv første kommentar

Skriv et svar