18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tyskland – Italien: Odds og optakt den 14. juni 2022

To hårde hunde i hård duel, da Tyskland og Italien spillede 1-1 for halvanden uge siden. (Foto: Bildbyrån)
To hårde hunde i hård duel, da Tyskland og Italien spillede 1-1 for halvanden uge siden. (Foto: Bildbyrån)

Tirsdag aften er der endnu en storkamp i vente fra Nations Leagues Gruppe 3, når Tyskland byder velkommen til Italien. Tyskerne indtager 3.pladsen i gruppen efter X’er i alle de tre første kampe, mens Italien har lagt sig i spids efter to X’er og en enkelt sejr. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tyskland – Italien. Der er kampstart tirsdag d. 14. juni 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Tyskland – Italien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Istvan Kovacs
Stadion: Borussia-Park, Mönchengladbach
Vejret: 17° og svag vind


Optakt til Tyskland – Italien: Skader, karantæner og startopstillinger

‘Dødens-gruppe’ i Nations League-regi indeholder kæmpe fodboldnationer i Tyskland, Italien og England, samt Ungarn, som på forhånd ikke var spået særlig mange chancer for point mod de store mastodonter. Efter tre spillerunder ser tabellen dog ikke ud som forventet. England skraber bunden med 2 point, Tyskland har 3 point, Ungarn 4 og Italien topper gruppen med 5 point. Dødens-gruppe er efterhånden blevet mere til X’ernes-gruppe, for der er virkelig blevet delt i porten indtil videre. Alle opgør, hvor de tre store nationer, Tyskland, Italien og England, har mødt hinanden er endt uafgjort, og derfor er det også meget tæt her i Gruppe 3, hvor forskellen fra sidstepladsen til førstepladsen er på 3 point.

Der er efterhånden ved at danne sig et mønster i Tysklands resultater. Fire gange i streg er tyskerne gået fra banen med et uafgjort resultat på hånden, i alle fire kampe har resultatet været 1-1. Mønsteret startede mod Holland ved seneste landsholdssamling, og må siges, at være fortsat her i Nations League, hvor Italien, England og Ungarn alle er lykkedes med at få 1-1 med fra kampe mod Die Mannschaft. Uafgjort mod Italien og England er til at leve med for Hansi Flick og co., men mod Ungarn kunne man godt have forventet mere, selvom de er ganske stærke på eget græs. Indtil videre har det ikke fungeret helt optimalt for den tyske offensiv, som ellers er spækket med kvalitetsspillere, men så er det godt, at Manuel Neuer og hans defensive entourage har stået solidt i den anden ende af banen.

Roberto Mancini er i gang med at køre et nyt kuld af spillere i stilling til at overtage tøjlerne på det italienske landshold, og indtil videre går det ganske udmærket. Der var uden tvivl brug for nyt blod og nye ideer efter Italien for anden gang i streg missede en VM-slutrunde, så der har været mange uprøvede navne (i landsholdsregi) på holdkortet her i de tre første kampe. Med det taget i betragtning, så må det siges, at Italien har haft pæn succes her i Nations League. Det unge kuld af italienere topper gruppen, og det endda efter kampe mod store fodboldnationer i England og Tyskland. Fremtiden for gli azzurri ser måske ikke så mørk ud som først antaget.

Tyskland:

 • Julian Draxler (Kant, Reserve) – Skadet
 • Marco Reus (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Italien:

 • Marco Verratti (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Federico Chiesa (Kant, Fast) – Skadet
 • Ciro Immobile (Angreb, Fast) – Skadet
 • Domenico Berardi (Kant, Fast) – Skadet
 • Leonardo Bonucci (Forsvar, Fast) – Ferie

Tyskland forventet startopstilling: Neuer; Klostermann, Rudiger, Schlotterbeck; Hofmann, Kimmich, Gundogan, Raum; Muller, Musiala; Havertz.

Italien forventet startopstilling: Donnarumma; Di Lorenzo, Acerbi, Bastoni, Spinazzola; Frattesi, Cristante, Locatelli; Politano, Scamacca, Raspadori.


Odds på Tyskland – Italien

Bookmakerne har Tyskland som favoritter i denne duel.


Odds-forslag: Alle gode gange fem for Die Mannschaft

Tirsdag aften skal Tyskland og Italien i ilden en sidste gang inden den står på velfortjent sommerferie. Nations League-kampene er kommet som perler på en snor, og derfor er der også blevet roteret kraftigt på begge mandskaber fra kamp til kamp. Heldigvis råder begge trænere over spillertrupper, hvor der er masser af kvalitet at tage af, og det er måske derfor, at det ikke endnu ikke er blevet til nederlag for hverken Tyskland eller Italien.

Italien har, overordnet set, gjort det bedre end forventet i forhold til den store udskiftning der har været på spillerfronten, det ændrer dog ikke ved et tilbagevendende problem. Italienerne er simpelthen ikke farlige nok på den sidste tredjedel af banen. Om det har været den ‘gamle’ skare med Immobile, Insigne og Berardi som i VM-kvalen, eller den nyere med spillere som Scamacca, Politano og Raspadori, så mangler der lige en lille smule før det bliver virkelig frygtindgydende. Det samme kan man sige om Tyskland her i Nations League, hvor ingen af deres offensive folk som fx Havertz, Werner, Müller, Sane endnu er kommet på måltavlen. Energien må være dalende her til fjerde og sidste kamp i denne omgang, og hvis man skal tage udgangspunkt i de hidtidige kampe her i Gruppe 3, så bliver det formentlig tæt og målfattigt mandag aften. Der kunne godt lægge endnu en pointdeler at vente.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,72
Uafgjort
Gå til marathonbet *


Tyskland – Italien: Statistik, topscorer og H2H

 • Tyskland er nummer 3 i Gruppe 3 efter 3 X’er i de 3 første kampe. Alle kampe er endt med cifrene 1-1.

 • Italien topper gruppen med 5 point efter tre kampe, som har budt på sejr over Ungarn og X mod England og Tyskland.

 • Den tyske wingback, Jonas Hofman, har scoret to gange i de tre første kampe.

 • Lorenzo Pellegrini har været mest målfarlige italiener med to mål i tre kampe.

 • Tyskland og Italien var i direkte duel så sent som for halvanden uge siden, hvor de to store fodboldnationer delte i porten efter 1-1.


Expected Goals: Tyskland vs. Italien – de seneste tre kampe

TysklandResultatxGItalienResultatxG
Ungarn – Tyskland(1-1)1,38 – 0,92 England – Italien(0-0) 2,15 – 1,22
Tyskland – England(1-1)0,83 – 1,57Italien – Ungarn(2-1) 1,62 – 1,07 
Italien – Tyskland(1-1) 0,75 – 1,46 Italien – Tyskland(1-1) 0,75 – 1,46 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Tyskland – Italien?

Tyskland – Italien spilles tirsdag den 14. juni 2022 klokken 20.45

Hvor spilles Tyskland – Italien?

Tyskland – Italien spilles på Borussia-Park i Mönchengladbach

Skriv første kommentar

Skriv et svar